2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benimde 4 e gircek ağustosta
hayırlısı bakalım nolcak kız olursa arkadaşı olcak erkek olursa biz farkı yaşıcaz Eki Görüntüle 2266426 Eki Görüntüle 2266426
Allah bağışlasın,ömürleri uzun ve güzel olsun inş. Bende aynısını düşünüyorum kız olursa kızıma arkadaş olacak diye çok sevinicem. Kız kardeş çok başka çünkü. Erkek olursa da değişik bir tecrübe değişik bir heyecan olacak. Ne olursa olsun sağlıklı olsunlar inş. 3.düşünmüyoruz biz ne gelecekse cano gönülden sevinicez

kuzum çok enterasan hiç duymadım bu haftada duyan birde daha kemikleri bile oluşmadıkı çok küçükler erik kadar diyor teldeki uygulama nası hissetcen tuhaf
Şu an limon kadar canım.Ayrıca hissetmek dediğim öyle pat pat tekme değil,ufak kıpırdanmalar.Pazartesi doktoruma da söyledim,erken ama imkansız değil dedi.İlk gebelikte evet hemen hissedilmiyor.Ama benim ilk değil ❤

İlk gebelikte benim karnım hiç belli değildi. İkincisinde rahim ilk gebelikte elastikiyet kazandığından diye okudum daha belirginleşmeye başladı.

Aman sağlıklı olsunlar da elbet belli olacak zaten :)

Oyle tabi de insan onu bile dert ediyor neden buyumuyor yoksa cocuk da mi büyümüyor diye

Nasıl bi yol izlediniz ve kaçıncı haftadasınız özellerde oldukça pahalı bi test bildiğim kadarıyla

memur old. için emekli sandığı karşılıyor ek bi 200 TL verdım..dr ense kalınlığı ıyı ama kalbınde hafıf bı parlaklık var yaşın da ileri dıyınce ben de 31 yaşımdayım o kdr da ileri değil dedım bızım ıcın 30 sınır dedı. Daha sonuçlarım çıkmadı kan aldılar sadece ama mınımum 15 gun sonra cıkıomus. şuan baya stresliyim ben de..sizin yaş kaçtı?
inşallah temız çıkar da rahat nefes alırım.

Kizlar hani bi konu vardi kse soldaise erkek sagda ise kiz bunu dogrulayan oldu mu benim kese solda ve tam yuvarlak degildi ve erkek dedi yani dogruluk payi var gibi

35ten sonrası riskli kabul ediliyor diye biliyorum bende. Her yerde de öyle yazıyor. Şaşırdım 30 demesine. Artık nerdeyse herkes 30dan sonra evleniyor çocuk yapıyor Allah zor imtihanlara sokmasın inş. Stres yapma inş iyi gelir sonuçların bende 31 yaşındayım bu arada

Anammmm 32 yaşında olaraktan bi yutkundum. İleri yaş lafı dokundu yahu

benim yaşım 40 ve ilk bebek olacak insallah. evet sizin yaşınız için ileri demesi garip 34 yaşında kuzenim için bile istenmedi bu test sınır 35 denildi gerçenten böyle testler cok stresli oluyor ama sonuçta herşey bebişlerin sağlığı iyiliği için stres yapmayın bence yaşınızda hiç bi sorun yok gayet normal bi yaş anne olmak için, eminim herşey yolundadır içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…