2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben de doktora öle dedım 23 te universite bitti iş güç bulma telaşı sonra geçim telaşı derken 28 de anca evlendım. ee ınsan 2 sene gezıp tozmak ıstıo Allah sağlıkla doğurmayı , kucağımıza almayı nasıp etsın...

Ayrıca içini rahatlatmak için anlatayım. Görümcem 42 yaşında 3.çocuğunu yaptı. Hamileyken ense kalınlığı vardı, kalbinde parlaklık vardı ve bir de burun kemiği de down sendromlular gibiydi. Görümcem test istemedi veren Allah dedi ve bebeğini down sendromlu olarak bekledi. Şimdi 7 yaşında akıllı mı akıllı bıcır bıcır bir kızı var, hiçhiçey çıkmadı kızında bin şükür. Hatta sonra kazayla 4.ye kıza hamile kaldı. 2 oğlu 2 kızı olmuş oldu hepsi Allaha emanet inş

3 ay yiyemedim çıkardım hep simdi yeni yeni yiyorum sen naptın aldın mı kilo
Hadi canım benim hiç midem bulanmadı tiksinmedim bile çok rahat geçirdim :))) hatırlarsın belki çok belim ağrıyordu şiddeti azaldıda eğilince filan çok ağrıyor birde hemen yoruluyorum işte onun dışında çok şükür bir sıkıntım olmadı 2 hafta önce tartıldım 3 kilo almışım yine aldım Sanırım doktoruna filan sordun mu kilo kaybını aman dikkat et böyle şeylere çok önemli detaylar bunlar

Kızlar ikili test yaptırdım dün internetten baktim 948.400 cikmis papp-a sizce ne demek

aynen al benden de okadar

Sordum kuzum bebek iyi Allaha şükür normalmiş kilo vermem bu durumda yakında almaya başlarım herhalde

Arkadaslar decavit kullanan varmi ac mi tok mu aliniyo ustunde yazmiyo

kızlar akıntısı olan arkadaşlar okuyun

Bu dönemde deneyimleyebileceğiniz bir başka değişiklik ise, vajinal akıntılardaki artıştır. Leukorrhea adı verilen süte benzer, hafif kokulu veya kokusuz sıvı son derece normaldir ve hamileliğiniz ilerledikçe artacaktır. Bu akıntı, artan östrojen üretimi ve pelvis bölgesindeki yoğun kan dolaşımından kaynaklanır. Görevi ise, doğum kanalını enfeksiyonlardan korumak ve vajinadaki bakteri dengesini sağlamaktır. Akıntıdan çok rahatsız olursanız, günlük ped kullanabilirsiniz, fakat tampon asla kullanmamalısınız veya genital bölgenizi suyla yıkamamalısınız. Aksi takdirde o bölgedeki bakteri dengesi bozulacağından, enfeksiyonlara açık hale gelirsiniz.

Selam kizlar doktor bana dün kan ilaci ve vitamin verdi ama sizinkilerden farkli ilaclar, kan ilaci olarak maltofer fol , vitamin olarak imom omega verdi, baska kullanan var mi bu ilaclardan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…