2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba arkadaslar bende nasipse kasim ayi annesi olacagim pazartesi gunu 2li tarama testi yapilacak biraz tedirgibim kendi doktorum disinda baska bir doktora gittim bebek 1 hafta daha kucuk cikti biraz canim sikkin tabi ama saglikla kalbi atiyor ya çok sukur ikili testi devlette yaptiran var mi doktorum bana bosuna para verme diyor ama ben devlete gitmek istemiyorum.

Slm kızlar Benim de bugün 12+0 ve 16.30da randevum var ikili test yaptırmayacaktım ama yaptırmaya karar verdim olumsuz bir durum varsa da önceden bilmek istiyorum ayrıca dr umu değiştirdim iyeni dr umla ilk randevum inşallah iyi bir dr dur dua edin banada

Ay bir yaş muhabbetidir dönüyor :)

İlk gebelikte ikili test için yaşa bakmadıklarını söylemişti doktorum, riskli yaş olarak 35 ve üzeri görülüyormuş. İkili test sorun çıkarsa 3 lü test veya fetal DNA istiyoruz demişti ikili temiz çıkmıştı.

Ama risk her zaman var ona bakarsak (genetik olabilir, çevresel etkenler olabilir vb) ikili test istedi diye stres yapmayın :)

Ben 33 yaşındayım

Güzel geçer inşallah

Selam kizlar doktor bana dün kan ilaci ve vitamin verdi ama sizinkilerden farkli ilaclar, kan ilaci olarak maltofer fol , vitamin olarak imom omega verdi, baska kullanan var mi bu ilaclardan ?
İ mom ı ilk gebelikte kullanmıştım ben de

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Allah yardımcın olsun. inşaallah kalbini ferahlatacak sonuç alırsın.

2li teste giden anneler tok gidebiliyor muyuz ? Sonraki kan testleri için ac tok fark ediyor mu

canım dün gittik 2li test için Medicalpark hastanesine muayene ücreti yani doktorun 120 tl muayene sırasında usg den ölçüyo ense kalınlığını ve burun kemiği varmı yokmu bakıyor.bizim usg değerleriimiz iyi çıktı ense kalınlığı 1,2 ve burun kemiğimiz var dedi.sonrasında 45 tl ödeyip kan tahlili verdik haftaya çıkacak.

biz kahvaltımızı yapıp gittik zaten değerleride etkilemiyormuş.bebeğin dönmesi açısından da tok gitmek daha iyimiş.

Bebeişlerinizden güzel haberler alırsınız inş güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…