2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim ultrasona gore cok fark ediyo ben 5 tane doktor dolastim birinde 2 hafta geri dendi birinde normaldi kendine iyi hissettigin bir tane doktor bul ve ona git bence onlara cok kafana takma derim .

Ben yaptırdım canım, sonuç bekliyorum.
siz nasıl bi yol izlediniz iki tarama testinden sonra mı verdiniz kanı yoksa direkt mi yaptırdınız. Ben izmirdeyim ve tepecik kadın doğumda bu test ücretsiz yapılıyor. kendi doktorum iki taramaya girmeden direkt bunu yaptıralım dedi yaş 40 oldugu için ama tepecik hastanesi ikili tarama testinin sonucu olmadan yapmıyoruz dedi. ben de simdi bu testi yaptırıp öyle gideceğim hastaneye. özelde 2500-3000 tl arası fiyat istiyorlar bu test için

Nifty için mi bu 200lira verdin. Nerede acaba. Ben 3000 gibi bir fiyat olduğunu biliyorum. Çok uygun geldi.
Sadece yaş istatistiği o da sorun değil zaten

maltofer fol küçük tüp mü?
imom u arkadaşa verdi multivitamin dimi
maltofer tup degil canim tablet seklinde bide eczaci cigneyeceksin dedi, imom omega diye geciyor icinde birsuru vitamin var demir, d vitamini, folik asit b vitaminleri falan bide balik yagi

Eğer ücretsiz yapıyorlarsa zaman geçmeden ikiliyi yaptır, sonuca göre mutlaka nifty de yaptır. Ben ilk klasik ultrasona girdim ardından kan verdim sadece o kadar. Şimdi sonuç bekliyorum. 30 yaşındayım bende. Doktorum eğer yaptırabiliyorsanız nifty testi yaptırım onu tavsiye ediyoruz diyince yaptırdık. 175 euro ödedik biz. Tepecik kadın doğum ikili sonuçlarında risk çıkarsa yaptırıyordur bence, önce bunu öğren canım zaman kaybı olmasın sonra.

Nifty için mi bu 200lira verdin. Nerede acaba. Ben 3000 gibi bir fiyat olduğunu biliyorum. Çok uygun geldi.

Sadece yaş istatistiği o da sorun değil zaten
Nifty imkansız 200 e, özel sigorta bile karşılamıyor. İkili testtir o.

2400 e buldum en uygun

13. haftada cinsiyet belli olur mu? diye merak ediyorsun biliyoruz. 13 haftalık gebelik, cinsiyet belirleme için uygun olabilir. Eğer çok utangaç değilse yani uygun pozisyonda duruyorsa dış üreme organları muayene yapıldığında cinsiyet ayrımı yapılacak kadar gelişmiştir.

sana bakıyor maşallah :) cinsiyetini öğrendiniz mi
hep oyle durdu cikolata yiyince durduramadik kendisini ogrenemedik canim cok israr ettim ama soylemedi ben kiza benzettigimi soyledim guldu sadece bence doktorun bi fikri vardi ama erken diye soylemedi, 2 hafta sonra ozele randevu alip gidicem sirf cinsiyet icin

Kızlar sizinde kalp çarpıntısı oluyor mu okadar hissediyorum ki bazen çıkacak gibi atiyor sanki.geceleri uyumakta zorlanıyorum böyle sanki heyecanlanınca hızlı atar hissedersiniz ya öyle oluyor.bugun 12+0 buarada

bende de oluyor ara ara hatta yazmıştm burayada başka kimse var mı diye. dr a da söyledim gebelikte olabiliyor istersen kardiyolojiye gözük demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…