Kızlar sizinde kalp çarpıntısı oluyor mu okadar hissediyorum ki bazen çıkacak gibi atiyor sanki.geceleri uyumakta zorlanıyorum böyle sanki heyecanlanınca hızlı atar hissedersiniz ya öyle oluyor.bugun 12+0 buarada
Anladım canım teşekkürler. Benim 3-4 gündür başladı bayağı gün içinde sık sık oluyor geceleri felan uyumakta zorlanıyorum kalbim çıkacak gibi.bende cumartesi kontrole gidicem doktoruma bi sorayim bakalim
Hmm yok benim öyle değil canım bayağı hizli atıyor hissediyorum. Her dönem bir yerimiz tepkiler gosteriyor:) her hafta bask a birsey çıkıyor.rabbim sağlıkla devam ettirsin hepimizin hamileliğini.ufam tefek şeyler de razıyız.
Gözün aydın canım.ben de cumartesi gidicem 2li için çağırmıştı ama yaptirmicam ben. zateb tedavisi yok tek çare aldırmak. Onu da yapmayacağım için öğrenmem istemiyorum rabbim ne verirse hayırlısı olsun. kader de varsa ne yapsak boş
Kızlar sizinde kalp çarpıntısı oluyor mu okadar hissediyorum ki bazen çıkacak gibi atiyor sanki.geceleri uyumakta zorlanıyorum böyle sanki heyecanlanınca hızlı atar hissedersiniz ya öyle oluyor.bugun 12+0 buarada
Ben de ilk hamile kalınca oldu ve sonra geçmişti iki gündür tekrar var. Özellikle yatınca çok hissediliyor. Ama normal diye okumuştum ben o zaman araştırınca.
Kizlar hani bi konu vardi kse soldaise erkek sagda ise kiz bunu dogrulayan oldu mu benim kese solda ve tam yuvarlak degildi ve erkek dedi yani dogruluk payi var gibi
Bugün sağlık ocağında kan verdim en son 7 haftalıkken vermiştim.birdaha bakalım dediler rutin genel kan ve idrar değerlerine. Eğer kansızlık varsa onda çıkar o zaman yarın çıksın sonuçlar bakalım.
Ben de ilk hamile kalınca oldu ve sonra geçmişti iki gündür tekrar var. Özellikle yatınca çok hissediliyor. Ama normal diye okumuştum ben o zaman araştırınca.
Aynen canım uzanınca çok kötü vuruyor gerçekten. Bende normal diye okudum bu dönemde kalp daha çok kan pompaliyormus ondan oluyormuş ama yine de sormakistedim bask a yasayan var mı diye. Buarada benimde ilk gebeligim