2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kizlar 12 haftalik ultrason goruntumuz cinsiyet icin tahmini olan var mi acaba. Bugun tam 13 haftalik olduk

Eklentiler

• IMG_20190506_092238.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 62
solda derken ben anlamadım kızlar nasıl normal ortada görünüyordu bebe :)
Benim anladigim soldan olan yumurtaya turmuş biraz yukarı çıktı şimdi ama yine solda karnımın yani sol elimin altında tek taraflı agrisida öyle karnima batıyormesela aol taraf :)

Benim anladigim soldan olan yumurtaya turmuş biraz yukarı çıktı şimdi ama yine solda karnımın yani sol elimin altında tek taraflı agrisida öyle karnima batıyormesela aol taraf :)
kız benimde kalça kemiği var ya popoya bağlanan sol kemik öyle ağrıyor o tarafa kalkınca zor basıyorum

Canım hayırlı guzel haberler alacaksın inşallah
Allah razı olsun canım. Inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Bi daha olmaz inşallah. Benim doktorum progestanı çöp bir tedavi olarak görüyor. Düşüğü engellemek istiyosan, bol su içeceksin diyor. En az 3 litre su iç sen de canım.

E
kız benimde kalça kemiği var ya popoya bağlanan sol kemik öyle ağrıyor o tarafa kalkınca zor basıyorum
Eğer bebekte soldaysa hep o taraftan rahatsızlık oluyor benimde arada sol.kalcamin ici batiyor canım bide ben tatlı çok severdim yiyemedim ekşide aman aman yiyemedim ama etten falan tiksinmedim sadec3 balık kokusundan eğer etten tiksinmediysen erkektir:)

Arkadaşlar başka bi formda bulduğum önemli olabileceğini düşündüğüm bi yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle benim soruma cok güzel yanıtlar vermiş arkadaş bilgilenmek isteyen ve bu teste ücret vermeden yaptırmak isteyen herkes için link olarak atıyorum.

canım benim 11 ve 12. haftalarda oldu çok şükür son günlerde olmuyor. belki seninkide geçicidir

benim bir arkadaşın olmuştu onda da pıhtılaşma problemi vardı . doktorlar önemsemediler. kan iğnesi kullandığında olmuyordu.eğer kansızlık çıkmazsa aklında bulunsun onada baktır.bazı doktorlar kardiyolojiye gönderiyor ama önemsemiyor pıhtılaşma problemini.

Benim de hep agrım sızım sol tarafta. Sol tarafta oluyor hep batmalr falan.

ama ben ilkindede hiçbirşeyden tiksinmedim ki tuhaf diyor annemler
kusuyorum bulanıyorum ama herşey müthiş geliyor balık pişirip yiyorum soğan sarımsak herşey baya kokuyorlar ama tiksinmiyorum.
soldamı bebek onu bilmiyorum ki. ama solumda ağrı arttı baya

Benim de hep agrım sızım sol tarafta. Sol tarafta oluyor hep batmalr falan.
sana tahminde bulundumu dr
merak ettim sol olayı doğrumu acaba bana erkek dedi ama emin değilim :) öyleyse yenidoğan sünneti bile araştırcam heycanlandım baya farklı biri gelecek diye hayırlısı olsun inş.

Kızlar hani diyolarya göbeğiniz aşağıdaysa oğlan yukardaysa kız diyolarya ben orayı çözemedim ya nasıl anlicağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…