2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar biraz hayal kuralım :)
biz hamileliğin başından beri eşim erkek diyordu isim söylüyordu ben erkek hissediyordum ama kız olur kesin diyordum.
neyse isim bakıyoruz şimdi imkansız hiç biri güzel gelmiyor.
ama kızımda direk ismini koydum ve bayıldım.
sizin varmı düşünceniz isim çocuğu etkiliyor ondan da çekiniyorum.
yiğit diyor eşim ama çok efe olurmuş dinlemez olurmuş diyorlar bilmem doğrumu

Kızlar hani diyolarya göbeğiniz aşağıdaysa oğlan yukardaysa kız diyolarya ben orayı çözemedim ya nasıl anlicağız
hahah benim baya aşağıda babam gördü erkek dedi. baya kasıktan itibaren şiş canım aşağıda oluyor işte sanırım benim idrarda bundan çok geliyor.

Kızlar bugün devlete gittim ilk defa bebeği hareketli gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam 2 li için kan verdim 2 hafta sonra çıkacak bu ctesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek devlette ki ölçümler iyi çıktı darısı diğer arkadaşların başına

2 yiğit isimli çocuk biliyorum acayip hiperakrifler bırak kaç yani

Yiğit güzel isim oğlum olursa seçenekler arasında ama ben yiğit Efe koyarım koyarsam soyadımızda yavuz anlamları aynı :))

Ölçümlerin öndemiydi normal miydi canım

hahah benim baya aşağıda babam gördü erkek dedi. baya kasıktan itibaren şiş canım aşağıda oluyor işte sanırım benim idrarda bundan çok geliyor.
Benimde kaşıklarımın ordan başlıyor zaten karnımda çıktı benim ilk gebeliğim olmasına rağmen zayıf uzun boylu olduğum içinmiş erken çıktı :) idrar konusunda bende öyleyim abartılı değil ama biraz su içtiğimde mesanemi sıkıştırıyor hemen lavaboya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…