2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Birkaç gündür var canım.Önce bağırsak hareketi falan sandım ama hayır Sırt üstü uzanıp, alt karnima ellerimi koyunca,hele bide tatlı yediysem resmen çırpınan bişey var
Yaaa çok güzel. demekki yanlız değilim. Ben dedim arkadaşlarıma ama bağırsaktır diyip bana inanmadılar. Senin olduğun haftalarda hafifi eğik oturduğum zaman göbek deliğimin 4 parmak altında elimi koyduğum zaman bi şeyler hissediyordum. Ben 16. Haftadayım şu an. Şimdi biraz daha yukarda hissediyoeum aynı şeyleri.
Doğru hissettiğime çok sevindim yaaaa.

ya ben de 14+5 ama ben de hissediyorum çok mu erken ki şöylr dönme gibi ya da kayma gibi bir his

Merhaba kızlar ben kontrolden geldim çok şükür ense kalınlığı normal çıktı burun kemiği gözlendi boyu haftasından biraz önde çıktı suyu falan gayet normal ikili testin kan sonucu bi hafta sonra çıkacakmış o zaman yine görüncem dr a test için 41 tl ödedim cinsiyeti için bi tahminde bulunmadı daha erken dedi decavit ve gyno ferro sanol verdi yeni dr umu eskisine göre sevdim

ya ben de 14+5 ama ben de hissediyorum çok mu erken ki şöylr dönme gibi ya da kayma gibi bir his
Ben bebişlerimiz olduğunu düşünüyorum. Ultrasonda baktığı yere koyuyorum çünkü elimi. Orda bağırsaklar ve onun altında mı duruyor ki bebek ? Bence değil.
Ben şöyle hissediyorum. Elini yanağına koy ve dilini hafifçe yanağında gezdir. O his var işte. Tabii yanak ince. O kadar net değil ama hissediyoeum öyle hareketler .

Kızlar herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum yazılanları.. Hepimiz hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Bende 10+5 teyim. haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora sıkıntısız atlatırım inşallah ikili test konusunda hala kararsızım da bakalım artık.

anaaa vallaaah öyle ben de öyle birşey hissettim hafif bi kayma hali. Bence de bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah. Cinsiyetini öğrendiniz mi

Ikili testi yaptirmamizin sebebi aklimiz daki soru isaretleri bi nebze gidermek icin kesin diye bisey yok zaten rabbim en dogrusunu bilir insallah hayirlisi olsun

Dün 12+1dik perinatoloğa gittim. İkili test yaptırmadım ama ultrason kısmı yapılmış oldu. 12+6 ile uyumlu çıktı boyu. Ölçümler yapıldı Nt 1.2 imiş diğer şeyler de normal çıktı. Ben sormadan cinsiyet tahmininde de bulundu doktor. Yüzde kaç dedim %75 dedi. Şimdi bu duruma kendimi kaptırsam mı yoksa 3 hafta sonraki kontrolü beklesem mi :) Zaten ilk çocuk ve uzun uğraşlar sonucu Allah nasip etti. Kız erkek bizim için farklı yok hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun yeter ki.

12. Haftada 2 kere gittim ikili test için ilkte kız dedi 3 gün sonra gittim emin değilim erkekte olabilir dedi 2 hafta sonra gidicem işte doktor seçimi yapmadım hala
Gönlünde ne var kuzum Rabbim önce sağlık versin ben hep kız çocuk isterdim ama oğlum olacak hissetmiştim simdi mutluyum hissetmeye başladıktan sonra sevgisi doldu içime

2.de net anlarsın sende . İlk olduğu için ayırt etmen zor şimdi ❤

Dimi Biran önce o günler gelse.. belki hamilelikten keyif almaya başlarım ..

Bugün doktorun ultrasyonu tuttuğu bölgede bi uğultu oldu içten.. sanki su dolu şiseye üflersin ya öyle bi boğuk uğultu film izliyordum aklım bebekte de değil bir anda ne oluyoruzz oldum :)) dün 14+0 dı ultrasyonda sıpa acaba o mu yaptı dedim.
Sağa döndüm sola döndüm ayağa kalktım oturdum yok bir daha olmadı ya

Bir sey diyeyim mi ailemde 1 tane esimin ailesinde 1 tane bir de arkadasimin oğlu olmak üzere 3 Efe tanıyorum.. Tam bir eşkiyalar .. ama çok zekilerde
Hele benim ailemdeki (kuzenim 7 yaşında) bir yerde toplanacağımız zaman gizli gizli bir birimize soruyoruz Efe geliyor mu diye.. çocuk koltukların tepelerinde yaşıyor çok hiperaktif.. ama bi okadar da sevimli

Bende hamileliğimin basindan beri erkek hissediyorum sanırım da erkek dün bi cıkıntı gordu doktor emin olmamakla beraber pipi olabilir dedi Kız erkek hiç farketmezdi benim icin ama içime erkek basından beri dogduğu icin ayri bi sevindim .. hep erkek gibi hayal kurdum cunku
Esim biraz kız cocuk hastasi

Erkek hissedince oğluma isimde buldum.. Allah nasip eder, sağlıkla kucağıma alırsam Ali Kayra olacak

Eğer bi sürpriz olur kız olursa da Asel düşündüm

Rabbim hayirlisini nasip etsin saglikla kuzularimiza kavusuruz insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…