- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Yaaa çok güzel.Birkaç gündür var canım.Önce bağırsak hareketi falan sandım ama hayırSırt üstü uzanıp, alt karnima ellerimi koyunca,hele bide tatlı yediysem resmen çırpınan bişey var
yok canim nerdee soylemedi doktor ama bence kiz cunku hic cikinti gormedim2 hafta sonra ozele gideyim diyorum bakalim insallah ogrenirim
Yaaa çok güzel.demekki yanlız değilim. Ben dedim arkadaşlarıma ama bağırsaktır diyip bana inanmadılar. Senin olduğun haftalarda hafifi eğik oturduğum zaman göbek deliğimin 4 parmak altında elimi koyduğum zaman bi şeyler hissediyordum. Ben 16. Haftadayım şu an. Şimdi biraz daha yukarda hissediyoeum aynı şeyleri.
Doğru hissettiğime çok sevindim yaaaa.
Tüh :)Canım doktor bana döküm vermedi özel veriyo ctesi yazayım devlette ki sadece burun kemiği ve enseyi söyledi
Ben bebişlerimiz olduğunu düşünüyorum. Ultrasonda baktığı yere koyuyorum çünkü elimi. Orda bağırsaklar ve onun altında mı duruyor ki bebek ? Bence değil.ya ben de 14+5 ama ben de hissediyorum çok mu erken kişöylr dönme gibi ya da kayma gibi bir his
Saol canımAllah yardımcın olsun. inşaallah kalbini ferahlatacak sonuç alırsın.
Benimkide ters duruyodu boyleValla sizin bebişleri bilmem ama benimkine baksanıza kafası aşağıda gözler cingibi yiğit koymasamda fırlama olacak kesin :))
Ben bebişlerimiz olduğunu düşünüyorum. Ultrasonda baktığı yere koyuyorum çünkü elimi. Orda bağırsaklar ve onun altında mı duruyor ki bebek ? Bence değil.
Ben şöyle hissediyorum. Elini yanağına koy ve dilini hafifçe yanağında gezdir. O his var işte. Tabii yanak ince. O kadar net değil ama hissediyoeum öyle hareketler .
Ikili testi yaptirmamizin sebebi aklimiz daki soru isaretleri bi nebze gidermek icin kesin diye bisey yok zaten rabbim en dogrusunu bilir insallah hayirlisi olsunKızlar herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum yazılanları.. Hepimiz hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi☺
Bende 10+5 teyim. haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora sıkıntısız atlatırım inşallahikili test konusunda hala kararsızım da bakalım artık.
Gönlünde ne var kuzum Rabbim önce sağlık versin ben hep kız çocuk isterdim ama oğlum olacak hissetmiştim simdi mutluyum hissetmeye başladıktan sonra sevgisi doldu içime12. Haftada 2 kere gittim ikili test için ilkte kız dedi 3 gün sonra gittim emin değilim erkekte olabilir dedi2 hafta sonra gidicem işte doktor seçimi yapmadım hala
Bende eşimde baştan beri erkek hissettik ama hayırlısı olsunGönlünde ne var kuzum Rabbim önce sağlık versin ben hep kız çocuk isterdim ama oğlum olacak hissetmiştim simdi mutluyum hissetmeye başladıktan sonra sevgisi doldu içime
2.de net anlarsın sende . İlk olduğu için ayırt etmen zor şimdi ❤
Hayırlısı aynen öyle bilemeyiz hangisi daha hayırlı sağlıklı olsunlarda yeterliBende eşimde baştan beri erkek hissettik ama hayırlısı olsun
Kızlar biraz hayal kuralım :)
biz hamileliğin başından beri eşim erkek diyordu isim söylüyordu ben erkek hissediyordum ama kız olur kesin diyordum.
neyse isim bakıyoruz şimdi imkansız hiç biri güzel gelmiyor.
ama kızımda direk ismini koydum ve bayıldım.
sizin varmı düşünceniz isim çocuğu etkiliyor ondan da çekiniyorum.
yiğit diyor eşim ama çok efe olurmuş dinlemez olurmuş diyorlar bilmem doğrumu
İnşallah canım.anaaa vallaaah öyleben de öyle birşey hissettim hafif bi kayma hali. Bence de bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah. Cinsiyetini öğrendiniz mi
İnşallah canım.
Öğrenemedik canım. CVS yapılmadan önce sormuştum ama boşver, şimdi önemli değil demişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?