2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hakket güzel benim bebe baya keskin hatlı çirkin resminde
Oyy kurban ben bu çirkinlere ya

erkek diyorum :)
hayırlısı canım sağol. Erkek benim de içinde olan.

Ya harbiden can çekmeyi bırak bana görgüsüzlük geliyor zaten. Millet türk kahvesi paylaşıyor sıfır köpük. O kadar komik duruyor ki. Çay soda makarna ne bilim herşey yani. Ben bi yerde foto paylaşsam bile mutlaka masaya emoji falan koyarım. Çok çok saçma vallahi

Gözün aydın canım sonuçlarında iyi çıkar inşallah. Bu gun Bebişini gören şanslılardansin Ohh ne güzel :)

Çok güzel inşallah kan testide tertemiz çıkar canım boyu da uzun maşallah

hepümitvar sakın korkma Allahın izniyle bebek seninle kalcak. benim komşum dogurana kadar ara ara kanama geçirdi neden olduğunu bulamadılar hep hastanede yattı aama doğdu çok şükür.
hatice meryem nasıl oldun.
Ah kuzum bi sebebi yk iste oluyo diyolar ne bileym yaa hayirlisi Allahtan..daha safak karanlik gibi bugun sabahta takipte kalcaz dedi dr cikarmaya niyeti yk herhalde

Bu ikilide kan testi sonucları hep gec mi çıkıyor ya 1 mayısta verdim hala sonuç yok

banada direk 3lu yapacak ama 1 ay sonra yani 16. Haftada. 12. Hafta 3lu icin erken degil mi? Bide nasil yapiliyor acaba 3lu test

banada direk 3lu yapacak ama 1 ay sonra yani 16. Haftada. 12. Hafta 3lu icin erken degil mi? Bide nasil yapiliyor acaba 3lu test
ben de öyle söyledim ama doktor biliyorum canım merak etme benim Türkiye de denkliğim var dedi. eşim de yanımda soru sorsam bana bakıo sus der gibi. bir kağıt verdi şu hastaneye git dedi kan verdim sorular sordular işte kilon boyun sigara kullanmıyor musun alerjin var mı dedi bu kadar. ense kalınlığı herşey normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…