bu konuda çok ama çok haklısın benimde intagram da arkadaşlarım sürekli yediğini içtiğini hatta biri soda bile story atmış yuh dedim. sonra işe geldim dedim ya beni engelleyin ya da ben sizi sileceğim dedim. hani can çekmeyi de geçtim ama dediğin gibi olmayan var. bir keresinde kendi öz kuzeni mi sildim mübarek masa paylaşmaktan kız kafayı yemiş azğı açık yediğini çekmişti bi gün. dedim sen benim kuzenim olamazsını çaoov
Ya harbiden can çekmeyi bırak bana görgüsüzlük geliyor zaten. Millet türk kahvesi paylaşıyor sıfır köpük. O kadar komik duruyor ki. Çay soda makarna ne bilim herşey yani. Ben bi yerde foto paylaşsam bile mutlaka masaya emoji falan koyarım. Çok çok saçma vallahi
Kızlar ultrason sonuçlarım çok şükür iyi..Ense kalınlığı 1.6 çıktı,burun kemiği göründü.CRL:7cm, 13+1 ile uyumlu.
Kan verdim haftaya çıkacak.inşallah o da güzel çıkar.Resim aticam birazdan,
Kızlar ultrason sonuçlarım çok şükür iyi..Ense kalınlığı 1.6 çıktı,burun kemiği göründü.CRL:7cm, 13+1 ile uyumlu.
hepümitvar sakın korkma Allahın izniyle bebek seninle kalcak. benim komşum dogurana kadar ara ara kanama geçirdi neden olduğunu bulamadılar hep hastanede yattı aama doğdu çok şükür.
hatice meryem nasıl oldun.
Ah kuzum bi sebebi yk iste oluyo diyolar ne bileym yaa hayirlisi Allahtan..daha safak karanlik gibi bugun sabahta takipte kalcaz dedi dr cikarmaya niyeti yk herhalde
Günaydın kızlar dün doktora gittim. 12+4 olmuşuz. Direkt 3 lü test yaptı bana. dedim TR de 2 li oluyormuş ilk. 3 lü yapalım biz dedi. direkt olarak 3 lü yapıldı mı size bu hafta da? cinsiyeti de belli olmadı yavrumun saklıyor kendini
ben de öyle söyledim ama doktor biliyorum canım merak etme benim Türkiye de denkliğim var dedi. eşim de yanımda soru sorsam bana bakıo sus der gibi. bir kağıt verdi şu hastaneye git dedi kan verdim sorular sordular işte kilon boyun sigara kullanmıyor musun alerjin var mı dedi bu kadar. ense kalınlığı herşey normal dedi.