2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yani ikili gibi ense kalinligina bakiliyor ve kan veriliyor, benim doktor sali gunu 2li yapacakti aslinda ama benim inatci bebegim bi turlu uygun pozisyonda durmayinca yapamadi baya ugrasti kadin o yuzden 3lu yapariz 1 ay sonra dedi. Bu arada kizlar bende devlete gidiyorum doktorumdan cok memnunum sukurler olsun gercekten devlette ilgili doktor bulmak buyuk sans Allahima sukurler olsun tum sorularima bikmadan cevap verir , Allah hasta halinden anlamayan doktorlara hidayet versin

Benimde ilkkez dün akşam tuttu böyle ağrı canım ya sıcak su torbası koydum 15 dakika. Öyle hafifledi şimdi hafif var ama yinede yavaş hareket ediyorum. Buarada cinsiyet henüz belli değil bizim ama herkes erkek diyor. Yüzük testi felan tüm batıl testleri yaptım erkek cikti sanırım erkek olacak.bende kız istiyordum ama bakalım nasip hayırlısı. Bu cumartesi kontrolüm var bakalım cinsiyet tahmini olacak mi doktorumun.haber veririm sizlerede:)

L Lilium3 zeynepela kızlar detaylı ultrason iyi çıktı çok şükür. Ense kalınlığı normal, burun normal göründü. Bugün 11+1’im gelişimi de birkaç gün önden gidiyor dedi doktor, sorun yokmuş. Kaybımdan sonra yüreğim ağzımda geldim hastaneye...

Şimdi free cell DNA testi yaptıracağım. 2 hafta sonra sonucu inşallah sorunsuz çıkarsa mayısın son haftası serklaj olacağım. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

olsun ilk bebe ne olursa müthiş gerçi kaçıncı olursa müthiş bir duygu.
benimde herşey erkek çıktı ama yüzük arkadaş yaptı bana kız çıktı
bakalım

harika yapmışsın insanlar çığrından çıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…