ben de öyle söyledim ama doktor biliyorum canım merak etme benim Türkiye de denkliğim var dedi. eşim de yanımda soru sorsam bana bakıo sus der gibi. bir kağıt verdi şu hastaneye git dedi kan verdim sorular sordular işte kilon boyun sigara kullanmıyor musun alerjin var mı dedi bu kadar. ense kalınlığı herşey normal dedi.
yani ikili gibi ense kalinligina bakiliyor ve kan veriliyor, benim doktor sali gunu 2li yapacakti aslinda ama benim inatci bebegim bi turlu uygun pozisyonda durmayinca yapamadi baya ugrasti kadin o yuzden 3lu yapariz 1 ay sonra dedi. Bu arada kizlar bende devlete gidiyorum doktorumdan cok memnunum sukurler olsun gercekten devlette ilgili doktor bulmak buyuk sans Allahima sukurler olsun tum sorularima bikmadan cevap verir , Allah hasta halinden anlamayan doktorlara hidayet versin
kuzum tabi son aylar ağırlaşcaz.
dikkatli al kiloları yavrum penguen gibi yürücez son ay.
soldaki ağrı bendede var ama çok oturunca ve yataktan kalkarken saplanıyor zor yürüyorum geçiyor.
senin bebedemi erkek sola giren ağrılar bundanmış
Benimde ilkkez dün akşam tuttu böyle ağrı canım ya sıcak su torbası koydum 15 dakika. Öyle hafifledi şimdi hafif var ama yinede yavaş hareket ediyorum. Buarada cinsiyet henüz belli değil bizim ama herkes erkek diyor. Yüzük testi felan tüm batıl testleri yaptım erkek cikti sanırım erkek olacak.bende kız istiyordum ama bakalım nasip hayırlısı. Bu cumartesi kontrolüm var bakalım cinsiyet tahmini olacak mi doktorumun.haber veririm sizlerede:)
LLilium3zeynepela
kızlar detaylı ultrason iyi çıktı çok şükür. Ense kalınlığı normal, burun normal göründü. Bugün 11+1’im gelişimi de birkaç gün önden gidiyor dedi doktor, sorun yokmuş. Kaybımdan sonra yüreğim ağzımda geldim hastaneye...
Şimdi free cell DNA testi yaptıracağım. 2 hafta sonra sonucu inşallah sorunsuz çıkarsa mayısın son haftası serklaj olacağım. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Benimde ilkkez dün akşam tuttu böyle ağrı canım ya sıcak su torbası koydum 15 dakika. Öyle hafifledi şimdi hafif var ama yinede yavaş hareket ediyorum. Buarada cinsiyet henüz belli değil bizim ama herkes erkek diyor. Yüzük testi felan tüm batıl testleri yaptım erkek cikti sanırım erkek olacak.bende kız istiyordum ama bakalım nasip hayırlısı. Bu cumartesi kontrolüm var bakalım cinsiyet tahmini olacak mi doktorumun.haber veririm sizlerede:)
bu konuda çok ama çok haklısın benimde intagram da arkadaşlarım sürekli yediğini içtiğini hatta biri soda bile story atmış yuh dedim. sonra işe geldim dedim ya beni engelleyin ya da ben sizi sileceğim dedim. hani can çekmeyi de geçtim ama dediğin gibi olmayan var. bir keresinde kendi öz kuzeni mi sildim mübarek masa paylaşmaktan kız kafayı yemiş azğı açık yediğini çekmişti bi gün. dedim sen benim kuzenim olamazsını çaoov