2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ya ben hastanede yatiyrm ya ben hastane yemegindn oldm olasi nefrer ederim..oglenleri kasarli tost yemektn icim cikti artk ne yiyecegimi sasirdim..sabahlari kapali kutuda olan krem peynir recel ve tereyagi disinda birsey vermiyorlar..yanina bisiler alip yemeye calisiyrm ama hastanedende tiksindim..hersey kokuyr ki ben bu zamana kdr hamileligimde hic mide bulantisi yasamaadim burda herseye midem kalkiyr..aksamlari esim yemek getiriyr anca onlari yiyebiliyrm..yani sadece aksm doyuyrm gerisinde butun gun acim..dun ultrasonda 3 gun onde cikti yavrm 11+6 dedi dr ama ck endiseliyim onun adina acliktan bisi olucak diye olurmu sizce hala bndn mi stokluyr

kuzum seninki ne taraftaki cinsiyet ne demişti aşırı unutkanım ben ya hamilelik yaparmış
Kuzum benim ilkte soldaydi kiź oldu ikinci sagdaydi erkek oldu bunda sagda ama 12 haftada henuz kucuk emin degilim ama kiz olabilir dedi

Hayır canım yaaa. Erken dedi.Devlet hastanesi söylemiyor.Kızımda da soylememisti.Özelde16.haftada öğrenmiştim
Doktor tahminin sağlıklı olmadığını söyledi bugün bana da 15-16 da iyice netleşecek iniallah annesi

Hiç birşey olmaz bebise merak etme ❤

Benim kızım solda ydı canım bu sagda
Iste benimde oyleydi kizim soldaydi oglum sagda bu da sagda ama cinsiyet ogrenmek icin gittigim doktor henuz kucuk ama emin olmamakla beraber kiz olabilir dedi. Ertesi gunde ruyamda muzla mavi emzik gordum ikisininde anlami erkek bebekmis beni de tereddutte birakti ruya acaba mi diye

Yok cnm ya senin açlığınla bebeğin durumu aynı değil. Sen çok yediğinde bugün de annem çok yedi demiyor :) Bu arada aç kalmıyorsun hastane yemekleri böyle. Aldığın vitaminler besliyor minik jelibonunu. Maşallah önden de büyüyormuş. İçini ferah tut en Stres yapmaman gereken zaman şu an.

Kızlar ben bu sağ sol olayını bebeğin değil de plasentanin konumuyla alakalı olduğunu okumuştum biyerde.Ne kadar doğru bilmem.Plasenta sagdaysa erkek,soldaysa kız diye okudum

Kuzum benim ilkte soldaydi kiź oldu ikinci sagdaydi erkek oldu bunda sagda ama 12 haftada henuz kucuk emin degilim ama kiz olabilir dedi
ayyy inş kızdır 2 kız bir erkek müthiş yapabilsem olcağını bilmem yapardım :)))
valla benimki nerde duruyor bilmiyorum ama ağrım solda

Ay ck sukur rahatlattiniz beni kizlar yaa o kdr tedirgin oldm ki herseye midem kalkiyr burda hastane kokusu ayri dert..insallah kuzum dedigin gividir kac gundur ona uzuluyodum kendime degilde..simit bile yiyemiyrm ya simit kokuyo hersey..kendin icin degil yavrn icin ye diyrm cok zor ceyregini anca..insallah tez zamanda toparlar cikariz bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…