2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ay maşallah hazırlıklar başlamış :)
kızlar sizde indirimde gördüğünüz aldığınız ürünleri paylaşın bilgi olsun herkese
ben aldım ebebekten aldım internetten outlet var ve bayağı uygun ama genelde hep tükenmiş oluyor. denk geldigimde aldım . dr erkek gibi dedigi için hep erkeksi aldım ama faturası var ebebegin magazasına gidip değişim yapabiliyorsun. isterseniz bi göz atın

Hayır canım yaaa. Erken dedi.Devlet hastanesi söylemiyor.Kızımda da soylememisti.Özelde16.haftada öğrenmiştim
Evet devletler öyle aslında bi bakıma da iyi ya bende doktor tahminen söyledi ama ben hala oğlum falan demiyorum seslenirken bide hiçkimseye söylemedik değişir belki diye :)

Eklentiler

• IMG-20190509-WA0013.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20190509-WA0013.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20190509-WA0015.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20190509-WA0017.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 81
ben son dakka alıcam bu bebekte çok abartmıcam bakalım

ben son dakka alıcam bu bebekte çok abartmıcam bakalım
bende ebebek uygulamasını indirmez olaydım diyorum :) elim sürekli oraya gidiyor hani uygun fiyatlıları koyuyorlar ya acaba ne var diye giriyorum hep doluyor sepet. ama söz verdm kendime en az 6 aylıkken başlamka istiyoum ve sadece gerekli şeyler almak istiyorum odası olmayacak zaten abartmak istemiyorum . hem evimde küçük

Senin bebek erkek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…