2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sen tam olarak kac haftalıksın. Saglıkla kucagina al gözün aydın
Benim 13+5 bugun :)

Kendi doktorum 12+0 iken soylememisti. 16 olunca soylicem dedi. Hatta renkli ultrasonda gostermedi bile. Ben dayanamadim bugun baska bir doktora daha geldim. O renklide bakti iyice pipisini de gosterdi net konuştu. 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem o da soyleyince iyice netlesmis olur

Ya kızlar bişey dicem. Ben son birkaç gündür isme taktım. Aslında belliydi isimler ama içime sinmiyor. Sürekli deli gibi isim araştırıyorum gerçekten normal değilim yaa. Neyse şu aralar Nil ismine taktım. Var mı benim gibi yatıp kalkıp isim düşünen?? Sanki doğdu da isimsiz kaldı yavrum

nil bayılıyorum kızsa nil istiyorum eşim yok diyor gıcık
erkek de eren diyorum bi buna ok diyor
can ve ege çok istiorum yok diyor
dün bende isim önerisi istedim kızlar konuşmuyor isim bi ikimiz uçtuk heralde :)))

dün bende isim önerisi istedim kızlar konuşmuyor isim bi ikimiz uçtuk heralde :)))
Bizde de eşim bi erkek bi kız ismi önermişti beğendim daha iyisin bulamazsak erkek tuna kız derya olacak. İsim işi zor bende öneri bile yok hiç isim beğenemiyorum

bende düşünüyorum ama anlamlı ve güzel değişik olsun istiyorum. hepsi bir arada olacak mı bakalım. ama son 2 gündür erkek ismi olarak ALİMRAN a takmış bulunmaktayım hem kuranda geçiyor hem anlamı çok güzel :) birde BEHİÇ çok hoşuma gidiyor

Anladım canım bende haftaya ögrenirim inşallah

Valla kuzum benden 1 ay büyük gebeliği vardı arkadaşım geçen yıl. ilk 3 ayda bulantıdan 4,5 kg verdi zaten zayıf bir kızdı. Aldığı takviyeler, 3.aydan sonra toparladı nurtopu gibi 4 kg lık kız çocuğu dünyaya getirdi. Sen kafanı takma Rabbim bu mübarek günlerde hayırlısıyla hastaneden çıkmanı nasip etsin. Evde risk olacağına hastanede kalman emin ol daha iyi. Müdahele ediliyor en azından.

Erkek ismi hiç bakmıyorum ben yaa en başından hatta hamile kalmadan önce bile kızım olcak gibi hissediyordum hep kız ismi bakıyorum çok güzel, çok naif bi isim gibi geliyor aynen eşim yok yeaaa modunda. Nil dışında defne çok güzel ama en yakın arkadaşım kaptı o ismi. Bi de biz yurtdışındayız ya Türkçe karakter olmaması lazım, g harfini gırtlaktan okuyorlar ismin içinde g’de olmamalı oo benim iş zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…