2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
nil bayılıyorum kızsa nil istiyorum eşim yok diyor gıcık
erkek de eren diyorum bi buna ok diyor
can ve ege çok istiorum yok diyor
dün bende isim önerisi istedim kızlar konuşmuyor isim bi ikimiz uçtuk heralde :)))
Isim konusu benimde kanayan yaram eşimle bu konuda kavga bile ettik o yüzden isim muhabbetleri beni kasıyor erkekte eren güzel eray ismi de güzel

bizim isimler belli kız olursa Zeynep erkek olur ise Emir=) erkek ismini ben koydum kız ismini eşim aramızda anlaştık =))

Alimran’ la ilerde problem yaşayabilir ama ayrı yazarlar Ali İmran gibi anlaşılır Behiç güzelmiş değişik. Benim öyle değişik olsun diye takıntım yok aslında Hollanda’ da yaşıyoruz, klasik Türk ismi olmasın sorun yaşar ilerde diye düşünüyorum.
Aslında aklımda bir sürü isim var ama olmuyor işte. Mesela Hazel ismini çok seviyorum ama burda fıstık anlamına geliyor

Son düzenleme:
Dogru diyosun kuzum ck sagl sizlerede sormak istedim kafaya takmaya baslamistm artk cunku tesekkur ederim

evet dedigin doğru yazılış olarak farklı yazabilirler. behiç benimde hoşuma gidiyor :) hazelde çok güzelmiş değişik :)

Kızı düşünemiyorum malum eşim tutturdu annemin adını koyacam diye erkek düşünüyorum da kesin olsun öyle karar verecem

benim kızın ismi ela hala hayranım ismine ama bu bebekte hiç okadar sevdiğim isim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…