Günaydın kızlar dün doktora gittim. 12+4 olmuşuz. Direkt 3 lü test yaptı bana. dedim TR de 2 li oluyormuş ilk. 3 lü yapalım biz dedi. direkt olarak 3 lü yapıldı mı size bu hafta da? cinsiyeti de belli olmadı yavrumun saklıyor kendini
Kızlar ultrason sonuçlarım çok şükür iyi..Ense kalınlığı 1.6 çıktı,burun kemiği göründü.CRL:7cm, 13+1 ile uyumlu.
Kan verdim haftaya çıkacak.inşallah o da güzel çıkar.Resim aticam birazdan,
@Lilium3zeynepela
kızlar detaylı ultrason iyi çıktı çok şükür. Ense kalınlığı normal, burun normal göründü. Bugün 11+1’im gelişimi de birkaç gün önden gidiyor dedi doktor, sorun yokmuş. Kaybımdan sonra yüreğim ağzımda geldim hastaneye...
Şimdi free cell DNA testi yaptıracağım. 2 hafta sonra sonucu inşallah sorunsuz çıkarsa mayısın son haftası serklaj olacağım. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Doktor bugün pipi gibi birşey gösterdi dedi bizde de ama daha çok erken olmayabilir de cinsiyet erkek kesin diyemem dedi. 11. Haftadayım daha. Sağlıklı olsun da. İlk çocuğum olacak Allah nasip ederse bu sefer sağlığını merak ediyorum hep 2 haftada 1 gitmeme rağmen. İnsanın canı yanınca pimpirikli oluyor sanırım
Günaydın kızlar dün doktora gittim. 12+4 olmuşuz. Direkt 3 lü test yaptı bana. dedim TR de 2 li oluyormuş ilk. 3 lü yapalım biz dedi. direkt olarak 3 lü yapıldı mı size bu hafta da? cinsiyeti de belli olmadı yavrumun saklıyor kendini
Canım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün benimde ikili taramam vardı bir sıkını yok dedi doktorum ense kalınlığı 1.1 miş kan verdim bir hafta sonra çıkacak. Cinsiyet tahmininde bulundu ama 16. Haftada netleştiririz dedi görüntü atıyorum tahminde bulunun öyle söyleyeceğim ne dediğini ☺Eki Görüntüle 2266800
Canım ben sana kanamanın ne zaman olduğunu sormayı unuttum bende yaşadım ama doktor eski kan olabilir kırmızı olan ama kahverengi kanama değil lekelenme aslında o normal dedi yolladı senin nasıl oldu