2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
3lü için erken ama canım. Bu haftalarda ikili oluyor. Ayrıca üçlünün güvenirliği daha düşük.
Gözün aydın canım. Çok sevindim.
Maşallah canım çok çok sevindim. Gözünaydın.
Foto isteyenler :)
Oğluşşş geliyor haaa hayırlı olsun

Darisi basina kuzum ogrenmediysen:)
Doktor bugün pipi gibi birşey gösterdi dedi bizde de ama daha çok erken olmayabilir de cinsiyet erkek kesin diyemem dedi. 11. Haftadayım daha. Sağlıklı olsun da. İlk çocuğum olacak Allah nasip ederse bu sefer sağlığını merak ediyorum hep 2 haftada 1 gitmeme rağmen. İnsanın canı yanınca pimpirikli oluyor sanırım

Sağolasın cnm her kontrol yürek ağızda iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardı inan :)❤

Son düzenleme:
Kızı düşünemiyorum malum eşim tutturdu annemin adını koyacam diye erkek düşünüyorum da kesin olsun öyle karar verecem
canım ben en çok senin oğlunun olmasını istiyorum inşallah sağlıklı bir oğlun olur. öğrenince yaz emi merakla bekliyorum

Üçlü için erken aslında ama bildiği vardır doktorunun

A erkeğe benzettim ven:)

Üçlü için erken aslında ama bildiği vardır doktorunun
Canım ben sana kanamanın ne zaman olduğunu sormayı unuttum bende yaşadım ama doktor eski kan olabilir kırmızı olan ama kahverengi kanama değil lekelenme aslında o normal dedi yolladı senin nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…