Canim benim kanamam eski değildi doktor sebebini bilemem bazen düşükler böyle baslar bazende 9 ay böyle devam eder dedi sonra tekrar kendi doktoruma gittim o da dedi kese rahime yakın aşağıda dikkat etmen lazim benimki ilk gün kanama şeklinde sonraki 2 gün lekelenmeşeklinde oldu ama ev de kanamalar devam etti şimdi kesildi biraz ama sol kasığında ağrı var
Canım ben sana kanamanın ne zaman olduğunu sormayı unuttum bende yaşadım ama doktor eski kan olabilir kırmızı olan ama kahverengi kanama değil lekelenme aslında o normal dedi yolladı senin nasıl oldu
isimler kızçem =) eşimin annesi biz ilk okulda iken vefat etmişti adı zeynepti eşimde hep derdi biz lisedeyken kızım olursa zeynep olur diye. biz eşimle 15 yıllık arkadaş 2 yıllık karı kocayız =) bende ona derdim benimde oğlum olursa adı Emir olacak diye. sonra birbirimiz ile evlendik ve isim konusunda sıkıntımız yok küçükken dediklerimizi hatırlıyoruz
Canim benim kanamam eski değildi doktor sebebini bilemem bazen düşükler böyle baslar bazende 9 ay böyle devam eder dedi sonra tekrar kendi doktoruma gittim o da dedi kese rahime yakın aşağıda dikkat etmen lazim benimki ilk gün kanama şeklinde sonraki 2 gün lekelenmeşeklinde oldu ama ev de kanamalar devam etti şimdi kesildi biraz ama sol kasığında ağrı var
Ya kızlar bişey dicem. Ben son birkaç gündür isme taktım. Aslında belliydi isimler ama içime sinmiyor. Sürekli deli gibi isim araştırıyorum gerçekten normal değilim yaa. Neyse şu aralar Nil ismine taktım. Var mı benim gibi yatıp kalkıp isim düşünen?? Sanki doğdu da isimsiz kaldı yavrum
Kizlar ya ben hastanede yatiyrm ya ben hastane yemegindn oldm olasi nefrer ederim..oglenleri kasarli tost yemektn icim cikti artk ne yiyecegimi sasirdim..sabahlari kapali kutuda olan krem peynir recel ve tereyagi disinda birsey vermiyorlar..yanina bisiler alip yemeye calisiyrm ama hastanedende tiksindim..hersey kokuyr ki ben bu zamana kdr hamileligimde hic mide bulantisi yasamaadim burda herseye midem kalkiyr..aksamlari esim yemek getiriyr anca onlari yiyebiliyrm..yani sadece aksm doyuyrm gerisinde butun gun acim..dun ultrasonda 3 gun onde cikti yavrm 11+6 dedi dr ama ck endiseliyim onun adina acliktan bisi olucak diye olurmu sizce hala bndn mi stokluyr
Lütfen takılma böyle. Normal halimizle bile hastane de yemek zor. Allah yardım etsin ama sakın bebek için sıkıntı yapma. Kuru fasulye pilav yesen ooo annem bi de soğan olsa nefis olur demeyecek sen vitaminlerini ona da kendine de alıyorsun tatlım. Sakin zorlayıp tiksindirme kendini. Tost bile vitaminlik kaşar bebek için yararlı. Bol şu iç yeter. Içini ferah tut lütfen
isimler kızçem =) eşimin annesi biz ilk okulda iken vefat etmişti adı zeynepti eşimde hep derdi biz lisedeyken kızım olursa zeynep olur diye. biz eşimle 15 yıllık arkadaş 2 yıllık karı kocayız =) bende ona derdim benimde oğlum olursa adı Emir olacak diye. sonra birbirimiz ile evlendik ve isim konusunda sıkıntımız yok küçükken dediklerimizi hatırlıyoruz
hahaha müthiş zeynep süper bir isim bide annesininse harika
bizde 9 sene çıktık 6 yıldır evliyiz ege diyordum tamam diyordu
aman boşver ege diyor şimdi :)
hahaha müthiş zeynep süper bir isim bide annesininse harika
bizde 9 sene çıktık 6 yıldır evliyiz ege diyordum tamam diyordu
aman boşver ege diyor şimdi :)
Lütfen takılma böyle. Normal halimizle bile hastane de yemek zor. Allah yardım etsin ama sakın bebek için sıkıntı yapma. Kuru fasulye pilav yesen ooo annem bi de soğan olsa nefis olur demeyecek sen vitaminlerini ona da kendine de alıyorsun tatlım. Sakin zorlayıp tiksindirme kendini. Tost bile vitaminlik kaşar bebek için yararlı. Bol şu iç yeter. Içini ferah tut lütfen
Bizim yavru bu kadar veremedi demekki teyzesi ya. Bi kız bi erkek bakalım ne olur.