2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızı düşünemiyorum malum eşim tutturdu annemin adını koyacam diye erkek düşünüyorum da kesin olsun öyle karar verecem
Allah yardımcın olsun neyin inadı acaba bu isim konusu anlamıyorum..
benim kızın ismi ela hala hayranım ismine ama bu bebekte hiç okadar sevdiğim isim yok
Bende üç-dört harfli isimlerin çoğunu çok beğeniyorum. Çok zor bu isim konusu yaa.
bende öyle hergün aklıma bi isim geliyor :)
Bi de bulduğum isimleri bağırarak ve doğum günü şarkısı eşliğinde söylüyorum ben fonetiğe bakıyorum

kız manyak seni :))) koptum yaaaaaaa bağırarak söylüyom diyo hahahaha bende gel buraya ege diyorum bakıyorum kötümü bende normal deilim ki ama bağıranı ilk kez duydum hahahah

ahahah hele ben bi severken söylüyorum mesela canım behicim bitanem, birde behiç yapma diyorum sana gel buraya behiç anneyi üzme diyorum kafayı yedim iyice :) ama yalnız değilmişim ayyy çok komik yaa

kız manyak seni :))) koptum yaaaaaaa bağırarak söylüyom diyo hahahaha bende gel buraya ege diyorum bakıyorum kötümü bende normal deilim ki ama bağıranı ilk kez duydum hahahah
Her açıdan değerlendiriyorum ben parkta bahçede bağırcaz ismini hep, denemek lazım.. sen bi de eşimi gör ben evin içinde niiiiiiiiiiillll gel annem burayaaaaaa diye bağırınca nasıl bakıyo bana

Kaynanamın inadı kocamın düşüncesizliği hiç önemsemiyor düşüncemi şeytan diyor boşa gitsin ne hali varsa görsün

Insallah her sey cok guzel olacak kuzucum saglikla alacagiz kucaklarimiza. Tabiki cinsiyet hic onemli değil Allahim en hayirlisini en sagliklisini versin. Hiç bir anneyi kucağı bos birakmasin

Kaynanamın inadı kocamın düşüncesizliği hiç önemsemiyor düşüncemi şeytan diyor boşa gitsin ne hali varsa görsün

Yok canım olur mu isim yüzünden boşanmak.. erkek olsun diye hep birlikte dua edicez artık bu mübarek günlerde birimizin duası tutar inşallah..

Ne yapılıyor 3lü testte açlık tokluk gibi kısıtlama var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…