2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet erkek bebekler çabuk gelişiyor şekilleniyormuş birde genelde anne karnında gelişimleri önde oluyormuş:)

Ocak 27 sat ama 1 gün önde gösteri kendini ama önceki haftalarda 1 hafta gerideydi. Satı sormadan ölçtü bebeği. Demek sata göre değil görüntüye göre ölçülüyor

Bizde daha isim hiç konuşmadık ben Dr a cinsiyet bile sormadım Dr a biraz garantici Dr um var söylemez diye benim bir oğlum var adı ata .erkek olursa atlas olabilir kız olursada asya veya ayris olabilir tabii henüz babamızdan fikir almadik

Eşim diyor ki bunun yüzü çok güzel kız galiba var mı cinsiyet tahmini kızlar. Devlette sorma gereği bile duymadım da

Bana da kız gibi geldi maşallah yüzü güzel burnu çok güzel Rabbim hayırlı sağlıklı eylesin inşallah

Evet erkek bebekler çabuk gelişiyor şekilleniyormuş birde genelde anne karnında gelişimleri önde oluyormuş:)
İlk bebekte 1 hafta önden gidiyordu hep erkekti. Bunu bilmiyordum ama tutuyor sanırım :)

Her açıdan değerlendiriyorum ben parkta bahçede bağırcaz ismini hep, denemek lazım.. sen bi de eşimi gör ben evin içinde niiiiiiiiiiillll gel annem burayaaaaaa diye bağırınca nasıl bakıyo bana
ayyy ne güldüm ya bu nasıl güzel bir enerjiydi hahahahah
doğum günü deniyorum diyosun ya bide koptum nili bende denedim bişey eksik kalıyo gibi geliyor bana sence

ayyy ne güldüm ya bu nasıl güzel bir enerjiydi hahahahah
doğum günü deniyorum diyosun ya bide koptum nili bende denedim bişey eksik kalıyo gibi geliyor bana sence
İyi ki doğdun niiiiil derken eksik kalıyor canım o i ler olmuyor bir harf daha lazım ya da 3 harfli isim olsa bile sonu sesli harfle bitmesi lazım bak mesela ege’de eksiklil olmuyor ela’ da öyle

tşk her ikisinide söyleyen var ama doktor 14. haftada belli olur dedi :)

İlk bıdığımız isteyen herkese nasip olur inş bizimde sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder

Aminnnn ben de çok merak ediyorum aslında ama hala belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…