2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ocak 27 sat ama 1 gün önde gösteri kendini ama önceki haftalarda 1 hafta gerideydi. Satı sormadan ölçtü bebeği. Demek sata göre değil görüntüye göre ölçülüyor
Çocuğun gelişimine göre çıkıyor haftası canım benim hiç geride değildi detaylı ultrasonda çıktı

Bir de kız annesi olacaklara sorum :) kız bebek olunca anne çirkinleşi
ilk bebeğin erkek demi kızda ya gününde yada geride gidiyor :)
aynen cnm ilk gebelikte erkekti 2-3 gün değil hep 1 hafta öndendi gelişimi. Bınun da gelişimi önden ama sanki solda gibi soldan olursa kız diyor arkadaşlar :)

ya gelişim ileri geri diye birşeyde mi çıktı şimdi cinsiyet belirleme de daral geldi bana artık merakdan
benim tam gününde gidiyor ne olcak şimdi

ya gelişim ileri geri diye birşeyde mi çıktı şimdi cinsiyet belirleme de daral geldi bana artık merakdan
benim tam gününde gidiyor ne olcak şimdi
Sağlıklı olsun da :) birkaç haftaya cinsiyet net belli olacak zaten

Kızlar size bişey sorucam sizce devletteki ölçüler mi doğru olur yoksa özeldeki mi benim devlette günü gününe çıkıyor özelde 1 hafta önde

Vala doru diyosun kuzum da sanirim hormonlar tavan yapti bnm gulerken agliym duruym guluym sinirlerm bozuldu..tskr ederm ne bilim buyudu artk ya tereddut ettm cnm ama yorumlarinizla rahatladimm

Arkadaşlar doktor 3.aydan sonra vitamin yazdı vinalac ismi sizlere multivitamin yazıldımı yazıldıysa ismini paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…