Soyledigin gibi herkesin bir imtihani var canim bu hayatta..Kimse belirlemiyor.Bize de nasip olmasaydi biz de kaderimize razi olup ayni yollardan gececektik.Kimsenin acisini baskasindan cikararak onun mutlulugunu golgelemeye hakki yok.Kulak asmamak en iyisi canim..Sen hamileliginin keyfini cikar..O da haset edecegine biraz kalbini temizlesin o zaman her işi daha yolunda gider.canım yazdıkların çok doğru beni de kuzenimin lafları yaralıyor içim acıyo ama tepki koyamıyorum tatsızlık olur diye.
kendisi 5 yıllık evli çocugu olmuyor daha yeni tüp bebege başladılar inş tutar olur o da yaşar bu duyguları. onunki
normal yolla olmuyordu genetiginden dolayı.
ben iki yıldır evliyim daha yeni oldu. geçen bana demesin mi sen bedavadan hamile kaldın ohhh ne güzel benim gibi
misin, benim bi iğnem 5 milyar, tedavi için merkeze 30 bin yatırdık sen böyle misin hayır kolaydan hamile kaldın valla
dedi. sen hemen kaldın dedi yüzüme. çok zoruma gitti akıl edemiyor ki ben değil allah veriyor
herkesin bir sınavı var . ben allaha havale ettim. bana bakarken bile yüzünden hasetlik akıyor ve ben bunu görebiliyorum
Amin insallah canim..Ya aslında ben evleneli iki yıl oldu o daha yeni evlendi ve hamile kaldı çok şükür yani aslında ne bilim bana bazen haksız yere bu hisleri yaşattığını düşünüyorum bende düşük bende yaşadım ne bilim ya rabbim herkese sabir versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aynen dediginiz gibi..Ben de lekelenmem oldu acile gittim mecburen.Kimse kimsenin umrunda degil..Orda bir kadinin dogum sancilari vardi..Doktorun umrunda degil zaten..Ebe de surekli şuna bakin ne kadar acilmis?Doguracak simdi yukari cikarin diye konusuyordu.Ben kendimi unuttum kadinin derdine dusmustum.aynı davranışı yaptılar kadın adama iltifatlar ediyordu hasta falan umru deildi. allah kimseyi düşürmesin ölürsün devlette okadar basit hayatımız reziller..
ahhh ne acı yazık allahım herkese yardım etsin.Aynen dediginiz gibi..Ben de lekelenmem oldu acile gittim mecburen.Kimse kimsenin umrunda degil..Orda bir kadinin dogum sancilari vardi..Doktorun umrunda degil zaten..Ebe de surekli şuna bakin ne kadar acilmis?Doguracak simdi yukari cikarin diye konusuyordu.Ben kendimi unuttum kadinin derdine dusmustum.
Masallah.Gozunaydin canim.Kızlar ultrason sonuçlarım çok şükür iyi..Ense kalınlığı 1.6 çıktı,burun kemiği göründü.CRL:7cm, 13+1 ile uyumlu.
Kan verdim haftaya çıkacak.inşallah o da güzel çıkar.Resim aticam birazdan,
aynen öyle canım bir mucize olup rabbim nasip etmeseydi bende tüp bebek yptıracaktım zaten bir tıl boyunca bir fiil tedavi gördük hem eşim hem ben . sanki ilk geceden hamile kalmışım muamelesi yaptı. ben keyfini çıkarıyorum bu anın allah isteyen herkese nasip etsin herkesinde kalbine göre versin.Soyledigin gibi herkesin bir imtihani var canim bu hayatta..Kimse belirlemiyor.Bize de nasip olmasaydi biz de kaderimize razi olup ayni yollardan gececektik.Kimsenin acisini baskasindan cikararak onun mutlulugunu golgelemeye hakki yok.Kulak asmamak en iyisi canim..Sen hamileliginin keyfini cikar..O da haset edecegine biraz kalbini temizlesin o zaman her işi daha yolunda gider.
Ay hic bilmiyorum valla sirf bir iki kiyafet almaya baslayayim diye doktora gittim ama yine emin olamadm beyaz krem sari fln alayim bari icimde kalmasinSenin bebek erkek gibi ☺
Iler ki aylarda artik cinsiyet belli olacagi icin kiloya ve boya sevineceksiniz. Doktor kilosu iyi veya ne uzun bebekmiş dediginde mutlu olacaksiniz.Dogurdugunuzda da emmesinin verdigi mutlulugu o an onu emerken izlemenin mutlulugu olacak. Mukemmel bisey yaaynen en büyük şey sağlık ama o bu derken heycan dahada artıyor ben gerçi çok sevincem ikiside güzel olacak :))) inş.
Oyle mi oluyormuş ilk defa duydumilk bebeğin erkek demi kızda ya gününde yada geride gidiyor :)
evet müthiş de birinciyi emziremedim 2. için endişeliyim o aşamaları düşündüm mü korkuorum beceremezsem diyeIler ki aylarda artik cinsiyet belli olacagi icin kiloya ve boya sevineceksiniz. Doktor kilosu iyi veya ne uzun bebekmiş dediginde mutlu olacaksiniz.Dogurdugunuzda da emmesinin verdigi mutlulugu o an onu emerken izlemenin mutlulugu olacak. Mukemmel bisey ya
Hangisinin cihazı daha iyi ve doktorluğu daha tecrübeli iyi bir hekimse onunki doğrudur canım bence. Doktor ve cihaz önemli yani. Yoksa devlet özel farketmez diye düşümüyorumKızlar size bişey sorucam sizce devletteki ölçüler mi doğru olur yoksa özeldeki mi benim devlette günü gününe çıkıyor özelde 1 hafta önde
kızımda bende güzelleşim bunda sivilce bastı yüzümüKızımda doktorum git gide daha da güzelleştin diyordu. Şimdi ruh gibi duruyorum. Oysaki onda sürekli kusup halsizdim. Tabi yaşlandım o da var
Cinsiyet kızımda inanılmaz merak ediyordum. Şimdi hiç mühim değil hepsi mutlu eder.
kızlar bende gelmemesinden müzdaribim. hala bir kez bile görmüş değil. diyor ki biraz büyüsün öyle gelirim. temmuza gelcekmişMerak ediyorlar aslında onlar da.benim ki de üç gün önceden ben izin aldım doktora yazdın mı bilmem ne diyor. =)
boşver çıkarmazsa çıkarmasın. sen iyi olda . vakit geçirçek birşey bulAh kuzum bi sebebi yk iste oluyo diyolar ne bileym yaa hayirlisi Allahtan..daha safak karanlik gibi bugun sabahta takipte kalcaz dedi dr cikarmaya niyeti yk herhalde
Aynen :)Oyle mi oluyormuş ilk defa duydum
Sen cinsiyet ordinaryusu olmussun bacim herseyi ogrenmissin masallahAynen :)
Ilk bebegimi bende emziremedim malesef o yuzden kendimi cok kotu hissediyordum. Oglum oldugunda ilaç gibi geldi meme uclarim o kadar yara olmasina ragmen zorla emzirdim ki emmeyi seviyordu cocugum sende oyle olacaksin insallah merak etme bu kez daha tecrubelisin yaparsinevet müthiş de birinciyi emziremedim 2. için endişeliyim o aşamaları düşündüm mü korkuorum beceremezsem diye
hala emzirmeyi bilmiyorum ilk kez doğurmuş gibi olcam sanki
yeni doğum yapan grupları okuyorum sanki biri yanımda koçluk yapsa anca kafam netleşcek benimde kafamda net olmadımı hep bir sorun var gibi oluyor
çok istiyorum emzirmek özellikle o görümcenin inadına uyuz
daha önce düşük falan mı oldu canım. belki üzülmüştür eşin ona şimdi korkuda olabilir :/kızlar bende gelmemesinden müzdaribim. hala bir kez bile görmüş değil. diyor ki biraz büyüsün öyle gelirim. temmuza gelcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?