2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Nifty testimin sonuce gelmiş çok şükür temiz çıkmış. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
Yalnız sonucu eve postalamışlar, eşim aldı okudu temizmiş herşey dedi bende zarfa geri koydum. Sonra eşim zarfı boş zannedip yırtıp atmış. Evde ara tara bulamadım sonucu sonra çöpe baktık parça parça duruyor. Aşırı sorumluluk sahibi ebeveynleriz biz, siz bilmezsiniz

Çoooook sevindim, gözünüz aydın sağlıcakla gelsin kuzucuk :) ben gözüm gibi saklıyorum sonucu :)))

Selam kızlar, O optumkibbye gibi bizimde Nifty sonucumuz temiz gelmiş, çok şükür bin şükür, böylece 2 li 3 lü 4 lü tarama devrini hamdolsun kapatmış olduk,bir tek detaylı usg ye göndericem dedi Dr um 20. Haftadan sonra, Rabbim o günlere gelmeyi nasip etsin sağlıkla,bu arada cinsiyetimiz % 90 kız mış,maşallah, omega 3 e yeni başladık, previt pozitive ve magnezyum devam, biz de haberler böyle :)

Senin canın sagolsun ya hiçççç üzme canını. Olan mala olsun. Kasko oder zaten dert etme.

Çok şükür canım. Darısı başta kutsal alerji’ye sonra tüm bekleyenlere inşallah.. Bende 11. haftada ultrasonda gördüm, doktora söyledim %80 kız diye , gülüp onaylamıştı. Şimdilik benimkimde kız

Rabbim bütün bekleyişte olanlara güzel haber almayı bizlerede inşallah duymayı nasip etsin, maşallah kızlara oğlanlara o zaman ❤❤❤

Kız bence canım. Allah bağışlasın inşallah.
Hanimlar alisverislere basladiniz miii
Ben başlamadım henüz. Cinsiyeti bile söylemedi ki doktor. Şu an önemli değil demişti. salı randevum var . Ön sonuçlar güzel çıkarsa söyler belki bakalım.
Gözünüz aydın canım. Allah bağışlasın yavrunu. Rabbim herkese güzel haberler almak nasip etsin inşallah.
Senin de gözün aydın canım. Darısı bana ve haber bekleyen herkese olsun inşallah. sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…