2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah yardımcınız olsun inşallah, herşey iyi olsun iyi haberler alın sizde,cümlemiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah

Ck sukur cnm temiz oldugunu gorup attiginiz iyi olms

Maşallah ileriden büyüyor seninki de canım

Masallah size ck sukur temiz ciktigina ck sevndm

Gözünüz
Gözünüz aydın vitaminleri araştırıyordum siz yazınca bakiim dedim 100 tl nette hepsinin içeriği aynı sonuçta neden bu ürünü kullanıyorsunuz, Benim doktor 50 tl olanı yazmış onuda almadım 15 tllık multivitamin aldım

Benim de gebelik dışında tsh hep normaldi

Kızlar 2 gündür belimde ara ara ağrı oluyor. 5 gündür Ciğerim sökülcek gibi öksürüyorum. Bel ağrısı olan var mı endişelenmeli miyim acaba??

Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım hamdolsun,previti bundan öncede kullanıyordum komplex bi vitamin, omega 3 balık yağı hariç epa dha yüksek miktarda, diğer omega 3 lerde eser miktar da,magnezyumu da Dr um verdi, işin aslı çok sorgulamıyorum, zaten uygun bir ikamesi varsa hoca onu veriyor, alabildiğim kadar alıyorum işin açığı..

Kızlar 2 gündür belimde ara ara ağrı oluyor. 5 gündür Ciğerim sökülcek gibi öksürüyorum. Bel ağrısı olan var mı endişelenmeli miyim acaba??
13+6dayim benim bel ağrılarım bitmişti son 2 gundu r yeniden başladı bel ağrısı normal herhalde canim

Hayırlı olsun cnm darısı başıma :)

20.hafta ultrasonu eğlenceli de okuyor kupür kıpır daha büyük bir bebek ve de yüzü tipi çıkıyor.

Buradan sevgili tüm hamile arkadaşlarıma sesleniyorum. Normal şartlarda ultrason hep abdominal yani karından yapılıyor. 5.ayda mutlaka rahim ağzınızı ölçtürün detaylı ultrasonla beraber. karından yapılan ultrason yeterli değil.

benim nerdeyse en basindan beri bel agrim var bazi gunler hafif bazi gunler hareketlerimi kisitlayacak kadar cok, doktoruma sordum kemiklerin genisledigini ve vucudumun hamilelige alismaya calistigini soyledi normalmis yani, bu arada benim agrim tam kalcamin ustundeki kemikli kisimda

Darısı başınıza inşallah sağlıkla. Ben bu hafta gittiğimde de hem vajinal hem de karından kontrol etti, vajinal daha iyi görünüyor ancak 4d fotoğraf için karından da baktı bu hafta ölçüm de yaptı,ama evet 5. Ayda ki ölçüm de çok önemliymiş, teşekkürler bilgi için

Neden rahim ağzı olculmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…