- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Allah yardımcınız olsun inşallah, herşey iyi olsun iyi haberler alın sizde,cümlemiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallahKız bence canım. Allah bağışlasın inşallah.
Ben başlamadım henüz. Cinsiyeti bile söylemedi ki doktor. Şu an önemli değil demişti.salı randevum var . Ön sonuçlar güzel çıkarsa söyler belki bakalım.
Gözünüz aydın canım. Allah bağışlasın yavrunu. Rabbim herkese güzel haberler almak nasip etsin inşallah.
Senin de gözün aydın canım. Darısı bana ve haber bekleyen herkese olsun inşallah.sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ck sukur cnm temiz oldugunu gorup attiginiz iyi olmsNifty testimin sonuce gelmiş çok şükür temiz çıkmış. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
Yalnız sonucu eve postalamışlar, eşim aldı okudu temizmiş herşey dedi bende zarfa geri koydum. Sonra eşim zarfı boş zannedip yırtıp atmış. Evde ara tara bulamadım sonucu sonra çöpe baktık parça parça duruyor. Aşırı sorumluluk sahibi ebeveynleriz biz, siz bilmezsiniz
Maşallah ileriden büyüyor seninki de canımKızlar selamlar,
Dün devlet hastanesine 2 li test için gittim. Gerçekten Allah düşürmesin randevu saatinden 30 dk sonra sıra geldi. Doktor muayene ederken hiç konuşmuyor dayanamayıp ben sorular sordum. Ulturason ekranını da göstermedi. Bir sorun mu var dedim hayır yok diye cevap verdi. Ense kalınlığı nasıl diye sordum pozisyonu uygun değil göremiyorum dedi. Ekranı bende görebilir miyim deyince çevirdi biraz. Kan tahlili bile yapalım demedi. Haftaya kendi doktoruma gidicem artık. Ama bebeğimi az da olsa gördüğüm için mutluyum 11+2 deymiş 4.5 cm olmuş miniğim
Masallah size ck sukur temiz ciktigina ck sevndmSelam kızlar, @optumkibbye gibi bizimde Nifty sonucumuz temiz gelmiş, çok şükür bin şükür, böylece 2 li 3 lü 4 lü tarama devrini hamdolsun kapatmış olduk,bir tek detaylı usg ye göndericem dedi Dr um 20. Haftadan sonra, Rabbim o günlere gelmeyi nasip etsin sağlıkla,bu arada cinsiyetimiz % 90 kız mış,maşallah, omega 3 e yeni başladık, previt pozitive ve magnezyum devam, biz de haberler böyle :)
Gözünüz aydın vitaminleri araştırıyordum siz yazınca bakiim dedim 100 tl nette hepsinin içeriği aynı sonuçta neden bu ürünü kullanıyorsunuz, Benim doktor 50 tl olanı yazmış onuda almadım 15 tllık multivitamin aldımSelam kızlar, @optumkibbye gibi bizimde Nifty sonucumuz temiz gelmiş, çok şükür bin şükür, böylece 2 li 3 lü 4 lü tarama devrini hamdolsun kapatmış olduk,bir tek detaylı usg ye göndericem dedi Dr um 20. Haftadan sonra, Rabbim o günlere gelmeyi nasip etsin sağlıkla,bu arada cinsiyetimiz % 90 kız mış,maşallah, omega 3 e yeni başladık, previt pozitive ve magnezyum devam, biz de haberler böyle :)
İnşallah canım inşallah. Şu mübarek günde Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Allah yardımcınız olsun inşallah, herşey iyi olsun iyi haberler alın sizde,cümlemiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah
Ben öyleydim 5 gündür yokYa kizlar aksam oldu mu bulantim basliyor Allahim sanki bi saati var 10 dedin mi tamam hic birseyde fayda etmiyor cogu zaman cikarip oyle yatiyorum bugun 12+3 ne zaman bitecek buvar mi benim gibi aksam bulantisi yasayan
Benim de gebelik dışında tsh hep normaldiAnladım cnm zaten doktorum kullanma filan deyince demekki zararı olsa kullanma demezdi herhalde. İnternette de 18. Haftaya kadar hızlı çalışması normal kabul edilir 18. Haftadan itibaren normale dönmesi beklenir yazıyor. Öncesinde tsh sıkıntım yoktu hep normaldi
Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz :)Masallah size ck sukur temiz ciktigina ck sevndm
Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım hamdolsun,previti bundan öncede kullanıyordum komplex bi vitamin, omega 3 balık yağı hariç epa dha yüksek miktarda, diğer omega 3 lerde eser miktar da,magnezyumu da Dr um verdi, işin aslı çok sorgulamıyorum, zaten uygun bir ikamesi varsa hoca onu veriyor, alabildiğim kadar alıyorum işin açığı..Gözünüz
Gözünüz aydın vitaminleri araştırıyordum siz yazınca bakiim dedim 100 tl nette hepsinin içeriği aynı sonuçta neden bu ürünü kullanıyorsunuz, Benim doktor 50 tl olanı yazmış onuda almadım 15 tllık multivitamin aldım
Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hayırlı haberler alın inşallahİnşallah canım inşallah. Şu mübarek günde Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
13+6dayim benim bel ağrılarım bitmişti son 2 gundu r yeniden başladı bel ağrısı normal herhalde canimKızlar 2 gündür belimde ara ara ağrı oluyor. 5 gündür Ciğerim sökülcek gibi öksürüyorum. Bel ağrısı olan var mı endişelenmeli miyim acaba??
Hayırlı olsun cnm darısı başıma :)Selam kızlar, @optumkibbye gibi bizimde Nifty sonucumuz temiz gelmiş, çok şükür bin şükür, böylece 2 li 3 lü 4 lü tarama devrini hamdolsun kapatmış olduk,bir tek detaylı usg ye göndericem dedi Dr um 20. Haftadan sonra, Rabbim o günlere gelmeyi nasip etsin sağlıkla,bu arada cinsiyetimiz % 90 kız mış,maşallah, omega 3 e yeni başladık, previt pozitive ve magnezyum devam, biz de haberler böyle :)
super yaBen öyleydim 5 gündür yok
senin de gecti dimi canim ayy hadi insallah yaa
benim nerdeyse en basindan beri bel agrim var bazi gunler hafif bazi gunler hareketlerimi kisitlayacak kadar cok, doktoruma sordum kemiklerin genisledigini ve vucudumun hamilelige alismaya calistigini soyledi normalmis yani, bu arada benim agrim tam kalcamin ustundeki kemikli kisimdaKızlar 2 gündür belimde ara ara ağrı oluyor. 5 gündür Ciğerim sökülcek gibi öksürüyorum. Bel ağrısı olan var mı endişelenmeli miyim acaba??
Darısı başınıza inşallah sağlıkla. Ben bu hafta gittiğimde de hem vajinal hem de karından kontrol etti, vajinal daha iyi görünüyor ancak 4d fotoğraf için karından da baktı bu hafta ölçüm de yaptı,ama evet 5. Ayda ki ölçüm de çok önemliymiş, teşekkürler bilgi içinHayırlı olsun cnm darısı başıma :)
20.hafta ultrasonu eğlenceli de okuyor kupür kıpır daha büyük bir bebek ve de yüzü tipi çıkıyor.
Buradan sevgili tüm hamile arkadaşlarıma sesleniyorum. Normal şartlarda ultrason hep abdominal yani karından yapılıyor. 5.ayda mutlaka rahim ağzınızı ölçtürün detaylı ultrasonla beraber. karından yapılan ultrason yeterli değil.
Neden rahim ağzı olculmeliHayırlı olsun cnm darısı başıma :)
20.hafta ultrasonu eğlenceli de okuyor kupür kıpır daha büyük bir bebek ve de yüzü tipi çıkıyor.
Buradan sevgili tüm hamile arkadaşlarıma sesleniyorum. Normal şartlarda ultrason hep abdominal yani karından yapılıyor. 5.ayda mutlaka rahim ağzınızı ölçtürün detaylı ultrasonla beraber. karından yapılan ultrason yeterli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?