2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Progestan içtin mi canım inşallah geçer bizimde 12 haftamdayız biz yükseldi bebiş yukarıya neler yaptın

Rogey
Valla verdiler ama ben kullanamadım rahatsız etti ilk başta alttan baktırmadım her kanama düşük tehdidi dedi verdi sonra çoğaldı hastaneye gitmeden peçeteye baya kırmızı kan geldi gittim kanama alanı görülmedi devamı gelmez kırmızı kan eski kanama olabilir kahverengi kanama dediğin lekelenme normal progestanıda kullanma dedi yolladı ertesi sabaha kadar azar azar geldi bidaha gelmedi

Bnmde yattigim hastanede bnm adima randevu olusturmuslar ikili test icin hic istiyomusun diye bile sormadilar bnde nasilsa ilgilenmezler diye ustelemedim bnmde sali gunu bakalim bn neler gorucem :) dedigin manzarayla karsilasirim muhtemelen :)

canım o tarz şeylere aşeren de var ahahah tadına bakmasan bari :)
2016 nisan annelerinde de bir arkadaş ernet aşeriyodu balici gibi elimde geziyorum diyodu sonra doktoru uyarmıştı falan da zor zaptetmişti kendini. Tadına bakmıştı sanki ama ondan emin olamadım hatırlıyomusun sende Berdinc

Sen ole diince bi an banyo kosesinde oturmus kokuyu cekiyomussun gibi bi goruntu olustu gozumde hey Allahim ne guldum yaa :))
o degilde kucuk bi kaba koyup cantamda taşıyormuşum canim istedikce cikarip kokluyomusum disarda falan hahaha hic aklima gelmezdi boyle biseyin hosuma gidecegi ya bende guluyorum kendime

Cnm.bnde normalde calisiyrm ama kahve leke kanama hepsini yasadm hala yasiyrm ise gitmiyrm neredeyse basindn beri..raporla geciriyrm bi iki hafta is yapmadan ayaklarini uzatip yatsan cok iyi gelirdi sana kanama alni gorulmemesi de cok guzel..hareketlerinde dikkatli ol Allahin izniyle birsey olmasinn yavruya..ama bir sure dinlenmen gercktn iyi gelicektir.

inanmiyorummm benden beterleri de varmis

o degilde kucuk bi kaba koyup cantamda taşıyormuşum canim istedikce cikarip kokluyomusum disarda falan hahaha hic aklima gelmezdi boyle biseyin hosuma gidecegi ya bende guluyorum kendime
Şaka gerçek olabilir dikkat dikkat nisan annelerinde elinde ernetle gezen bi arkadaş vardı

esmer cnm nasil oldn grip olmustun en son..
Dun bnm atesim cikti burda kbb.ye yonlendirdiler gripten dolayi oldugunu baska bi sorun olmadigini soyledi ck sukur..bi kere yukseldi zatn ck sukur..dr.a ceviz icirebilirmiyiz dedi annem icsin sakincasi olmaz dedi habern olsn cnm oksuruk icin birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…