Bende ünv hastanesindeyim didik inceliyorlar hamdolsun kanamam azaldı biraz rabbim tez zamanda olumlu sonuçlandırsın evlatlarımızın yüzüne baksınBnde hala hastanedeyim cnm haftaya belki cikarirlar..bnm kanama az az ama kanama alani ciddi diyorlar..uni hast oldugundn heerhalde birakmiyolar..sinirlerm bozuldu burda yatmaktn..Rabbim buyuk yavrularimizi bize bagislasin insallah..tek istegim bu yavrumda bnde burdn sag salim cikayim insallah
Kanama alanı rahim ağzında bebekle eşiyle alakalı değilmiş o yüzden bebek iyi inşlh tez zamanda geçerGüvendiğin doktorlarsa en azindan icin rahat olur hastanede de dinlenme şansın olur iyice
Bu arada kanama alanı nerede belli mi?
Ah ah benim hep vajinal ultrason en son karından kısa bakıyor doktorum. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDarısı başınıza inşallah sağlıkla. Ben bu hafta gittiğimde de hem vajinal hem de karından kontrol etti, vajinal daha iyi görünüyor ancak 4d fotoğraf için karından da baktı bu hafta ölçüm de yaptı,ama evet 5. Ayda ki ölçüm de çok önemliymiş, teşekkürler bilgi için
Kanama alanı rahim ağzında bebekle eşiyle alakalı değilmiş o yüzden bebek iyi inşlh tez zamanda geçer
Sadece karından ultrason rahim ağzı yetmezliği başlayan anne adaylarını ortaya çıkarmaya yetmiyormuş. Gebelik başında doğum kanalının uzunluğu yeterli iken ileriki haftalarda kısalabiliyor ve erken doğuma sebep oluyor. Anne fiziksel olarak erken doğum olana kadar farketmiyor. Rahim ağzı kısalması başlayan annelerde teşhis ve tedavi olmadığında sessizce suyun gelerek doğumun erken başlaması sözkonusuymuş cnmNeden rahim ağzı olculmeli
Kanama devam mı ediyor cnm? Progestan içiyor musun? Neden alttan bakmadıklarını anlamadımÇok sukur kuzum insallah ..
Alttan mi muayene ettiler benim doktorum israrla alttan bakmiyor.. tahlil icin gittigim devletteki doktor bile doktorunun alttan bakması lazim dedi
Söyledik doktoruma gerek duymuyorum dedi.
Şimdi pazartesi başka doktora gideceğim kanamanın sebebini öğrenmek için
Evt kuzumm didik didik ediyolar gercektn.ck sukur ck sevindim cnm bnmm..aminn Rabbim onlari bize bagislasin insallahBende ünv hastanesindeyim didik inceliyorlar hamdolsun kanamam azaldı biraz rabbim tez zamanda olumlu sonuçlandırsın evlatlarımızın yüzüne baksın
Sen nasıl oldun cnmEvt kuzumm didik didik ediyolar gercektn.ck sukur ck sevindim cnm bnmm..aminn Rabbim onlari bize bagislasin insallah
Kanama devam mı ediyor cnm? Progestan içiyor musun? Neden alttan bakmadıklarını anlamadım
Devam kuzum hastanede yatmaya..bnm icin 2li teste randevu almislar sali gunune artk onu yapip mi cikarirlar ne olur bilmiyrm ama en az 4 gun daha burdaym hayirlisi Allahtn bakalim..Sen nasıl oldun cnm
Çok geçmiş olsun canım. 15 hafta bitti benim. 10 gündür benim de bel ağrılarım var. Özellikle geceleri. Gündüz nadir oluyor.Kızlar 2 gündür belimde ara ara ağrı oluyor. 5 gündür Ciğerim sökülcek gibi öksürüyorum. Bel ağrısı olan var mı endişelenmeli miyim acaba??
Amin canım. InşallahMübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hayırlı haberler alın inşallah
Geçti canım. Arada bi hafif bulantım oluyor. O da benim yapımdan kaynaklanıyor. Genelde şişkinlik var. O da eskiden beri bulantı yapar ben de.senin de gecti dimi canim ayy hadi insallah yaa
Kuzum kese arkasindami acaba alttan bakmadigi icin goremiyr olabilirmiKahverengi şekilde devam ediyor bende anlamadim ki.. özellikle de eşim söyledi alltan bakın diye
Her gün ilacını içiyorum 3 günde bir de iğnesini vuruluyorum 2 hafta olacak resmen ped kullanıyorum.
Çok şükür şuan bebeğimde bir şey yok ama karından ultrasyonda kanama alanı gozukmuyor kesede yok diyorlar.. ee o zaman nerede? Cevap yok
Geçen hafta benim de kanamam olunca vajinal bakıyor hep zaten rahimdeki kasılmayı gösterdi doktor. Sebep sorduğumda yorulmak yok diyor ilk gebeliğimde ne çok yorulurdum 1 gram kanamam olmazdı ama bunda hemen etkileniyorum anlamadım. Kanama durdu bende ama progestanı geç saatte alayım pembe kan lekeleniyorum. İlaç olmasa gelecek demek kiKahverengi şekilde devam ediyor bende anlamadim ki.. özellikle de eşim söyledi alltan bakın diye
Her gün ilacını içiyorum 3 günde bir de iğnesini vuruluyorum 2 hafta olacak resmen ped kullanıyorum.
Çok şükür şuan bebeğimde bir şey yok ama karından ultrasyonda kanama alanı gozukmuyor kesede yok diyorlar.. ee o zaman nerede? Cevap yok
Müşade altında olmak iyi cnm az daha sabret.Devam kuzum hastanede yatmaya..bnm icin 2li teste randevu almislar sali gunune artk onu yapip mi cikarirlar ne olur bilmiyrm ama en az 4 gun daha burdaym hayirlisi Allahtn bakalim..
Kuzum kese arkasindami acaba alttan bakmadigi icin goremiyr olabilirmi
Aynn kuzum sabir ve duadan baska yapacak bir sey yk..Allah razi olsnn cnm bnm insallah cok tesekkur edrrimmmMüşade altında olmak iyi cnm az daha sabret. ❤ Mübarek gün hayırlısıyla iyi olursun inşallah
Kuzum evet kahve kanamayi onemsemiyorlar ck koyu kirmiziyi da oyle ama iste acayip can sikiyr bir de bize sorsunlar..Allah buyuk kuzumm birsey olmayacak yavrularimiza insallahhDevlettekinde öyle söyledi doktoruna söyle dedi söyledik kadın inatla bakmadı alttan .. diyorki kaverengi kanama eski bi kanamadır o sökülüyor
Şimdi pazartesi eski jinekoloğuma gideceğim o detaylı bakar inşallah
Hamile kadının duası kabul olur derler birbirimize artık :)Aynn kuzum sabir ve duadan baska yapacak bir sey yk..Allah razi olsnn cnm bnm insallah cok tesekkur edrrimmm
Geçen hafta benim de kanamam olunca vajinal bakıyor hep zaten rahimdeki kasılmayı gösterdi doktor. Sebep sorduğumda yorulmak yok diyor ilk gebeliğimde ne çok yorulurdum 1 gram kanamam olmazdı ama bunda hemen etkileniyorum anlamadım. Kanama durdu bende ama progestanı geç saatte alayım pembe kan lekeleniyorum. İlaç olmasa gelecek demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?