2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen alttan kontrol edecek birine görün belki aynı şeyi söyleyecek ama için rahat olur. Vajinalde daha detaylı oluyor. Detaylı ultrasonum ağırlıklı vajinal yapıldı.

Kuzum evet kahve kanamayi onemsemiyorlar ck koyu kirmiziyi da oyle ama iste acayip can sikiyr bir de bize sorsunlar..Allah buyuk kuzumm birsey olmayacak yavrularimiza insallahh

Evet önemsemiyor malesef kuzum.. normal diyor.
Ama gecen pazartesi ve salı baya yoğun kırmızı kanamam oldu ona rağmen alttan bakmadı..
Hemde nasıl can sıkıyor lavb. gitmeye korkar oldum artık sürekli kötü kötü rüyalar görüyorum psikolojim bozuldu Rabbmi kuzularimizi korusun insallah

Sen alttan kontrol edecek birine görün belki aynı şeyi söyleyecek ama için rahat olur. Vajinalde daha detaylı oluyor. Detaylı ultrasonum ağırlıklı vajinal yapıldı.

Pazartesi günü gideceğim kuzum başka doktora o direk alttan bakar.. sirf onun icin ona gidecegim o da bakmazsa
Devlette alttan baktir diyen doktora baktirticam artik ama pazartesi gunu gidecegim buyuk ihtimalle alttan bakacaktir
Adam eski doktorum en azindan icim rahatlasin diye bakar

Stres yapma imkan varsa başka doktora görün olur biter. Aksine 15 günde 1 doktora gitmeme rağmen kanama olursa hemen gel diyor doktor. Sen görün bakalım başka doktora bize de haber ver merakta bırakma cnm

Dua et, Ramazan ayı Rabbim hayırlısını versin inşallaj

Artik ultrasyona girmek bile zarar verecek diye korkuyorum gecen hafta 3 kere bu hafta 2 kere ultrasyona girdim
Bebegi inceleyip cok iyi deyip yolluyor
Gecen hafta 2 özele 1 devlete gorundum 3 u de kesede kanama alani gormedi..
Pazartesi gunu insallah hersey belli olur cok sagol kuzum haber veririm tabi Allahm kimseye yasatmasin cok zor..

Canım merak etme alttan muayenen hiç zararı yok. Daha net gösteriyor ayrıca. Benim erkem doğum sonrası doğum kanalım tam kapanmadığı için hep alttan bakıyor doktor, herhangi bir zararı olmadığını kendi de söyledi. Kaldı ki riskli gebelik doktoru Prof perinatolog :) zaten kanama bebekte olmuyor bebek iyi ki, rahimde kasılma olduğu için iç duvarda kanama oluşuyor. Sıkma canını

Sanirim seni en iyi fazla kanamasi olan benle rabsernur anlar kuzumm..arkasi gelmeyen kanamalar cok cok can sikici..ne aciklamalari var ne ic rahatlatici telkinleri..kac dr gezdim..sadece dedikleri istirahat ediceksin bu kdr..dedigin gibi lavaboda silindikten sonra peceteye bakmaya korkuyrm eger o an gelmemisse cekilen derin ohh ama sonrasinda gelen yine bir kanama ve yine korkular..alttan bakmamasina ck sasirdim gercektn bnm dr.um hep alttan bakiyordu o da hic karindan bakmiyordu..

Kasıkta batma oluyor mu cnm sende. Kanama varken ağrı da olmuştu. İlaç kullanınca kanama durdu ama kasıkta ara ara batma hissediyorum

Canim benim de cinsiyet belli degil ama bazi seyler cinsiyet belli olmadan da alinabilir. Ben gögüs pompasi, göğüs pedi, süt saklama kapları, korse tarzi seyleri aldim simdiden

Kasıkta batma oluyor mu cnm sende. Kanama varken ağrı da olmuştu. İlaç kullanınca kanama durdu ama kasıkta ara ara batma hissediyorum
Evt kuzum ara ara oluyr ama hic bi kanamamda agrim olmadi parca dusurdugum kanamam da bile agrim olmadi..batma oluyrdu sadece

Evt kuzum ara ara oluyr ama hic bi kanamamda agrim olmadi parca dusurdugum kanamam da bile agrim olmadi..batma oluyrdu sadece
Regl gibi kanama geldiği gece regl olmuşum gibi baya bir kaşık ağrısı olmuştu. Ay insan herşeyi kafaya takıyor :)

Regl gibi kanama geldiği gece regl olmuşum gibi baya bir kaşık ağrısı olmuştu. Ay insan herşeyi kafaya takıyor :)
Kuzum kanama yani hamilesin ve kanaman oluyr tabiki takiyr insan bi an once atlatalim insallah..hamileligin tadina varmak istiyrm artk..hic bulantm ve tiksinmem olmadi o kdr ki rahat geciyordu bir de su kanamalar olmasa tadindan yenmeyen bir hamileligim olucakti..Rabbim beterinden korusun insallah bebislerimizi bizlere bagislasin..ben inaniyrm saglikla kucagimiza alacagiz insallahh

Insallah kuzum dedigin gibi bi durumdur.. bebege zarar vermesin yeterki iste sebebini bilmeyince hep içim kötü oluyor..
Hep kaybetme korkusu yaşıyorum şu iki hafta ne yerdeyim ne gökte
En başından beri alttan baksaydı icim bir nebze belki rahatlayacaktı bin turlu senaryo donuyor ister istemez kafamda böyle.
Resmen ped kullanıyorum kadın kahverengi kanama sorun değil diyor

Kesinlikle yaşayan anlar sadece.. o pedi kullanmak bile öyle koyuyorki evde yoktu bi kaç paket aldım
Özellikle geçen haftra pazartesi gecesi yaşadığım korkuyu ömrüm boyunca unutmayacağım.. kesin gitti dedim. Ağlamaktan doktorun dediklerini bile duymadım..
Dediğin gibi sebebini bilmemek ayrı delirtiyor adamı. Sonuçta bir yerden geliyor bu kan baksana iyice..
Parasında, pulunda değilim yeterki kuzum iyi olsun bin katı feda olsun ama 2 haftadır özellere yağdırıyorum yine devletteki tahlil için gittiğim bana dedi doktoruna söyle alttan baksın diye
Söylememize rağmen bakmadı.. bir de diyor o eski bir kanama kahverengi olduğu için, yeni kanama kırmızı olur. Eee geçen hafta pazartesi yeni kanamaydı o zaman..

Valla kuzum beynim durdu.. mubarek günde Rabbim bugünleri sağlıkla atlatmamızı nasip inşallahh

Teşekkür canım hiç bilmiyodum daha neler var bilmedigimiz

Ah ah benim hep vajinal ultrason en son karından kısa bakıyor doktorum. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin amin inşallah tüm gebeler sağlıkla vakti zamanında kucağımıza alalım inşallah, sağlık olsun vajinal karın çokta farketmiyor ban artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…