- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Allah razi olsn kuzumm..insallah tum hastalara icindede bize sifa versin Rabbim..saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim her birimiz insallah..Gunaydin kizlar..Hasta olan,kanamasi olan herkese acil şifalar diliyorum.Gecmis olsun hepinize..Allah im hamileligi agiz tadi ile gecirmemizi nasip etsin..Baska hastaliklarla ugrasmayalim.Benim de dun bel ve kasik agrim oldu cok fazla.
Aynısından dün bende de oldu, kasık olmasada fazla.Gunaydin kizlar..Hasta olan,kanamasi olan herkese acil şifalar diliyorum.Gecmis olsun hepinize..Allah im hamileligi agiz tadi ile gecirmemizi nasip etsin..Baska hastaliklarla ugrasmayalim.Benim de dun bel ve kasik agrim oldu cok fazla.
Aç mı kalıyorsun aç olunca benimde bulanıyor ama birşeyler yiyince geçiyor tuzlu hafif seyler yiyince özellikle de çok iyi geliyor. Gerçi benim bu aralar eskisi gibi değil baya geçti gibi darısı sizlere insallah 3 ay olduk bundan sonra herkes rahat bi hamilelik geçirir inşallah ❤Kızlar benim yine midem bulanıyor
ac olunca benimde bulanıyor. mümkün mertebe ara ögün yapıyorum.kilo almıyayım diyede ara ögünde yogurt süt meyve kurutemiş yiyorumAç mı kalıyorsun aç olunca benimde bulanıyor ama birşeyler yiyince geçiyor tuzlu hafif seyler yiyince özellikle de çok iyi geliyor. Gerçi benim bu aralar eskisi gibi değil baya geçti gibi darısı sizlere insallah 3 ay olduk bundan sonra herkes rahat bi hamilelik geçirir inşallah ❤
duymuştum bunu da kokusundan dolayı cesaret edemedim. Olmadı bunu da deneyeceğim artık sağol..Öksürük için çok etkili bi yöntem de hem yetişkin hem çocuklar da sarımsak iyice dövülür ve kalın bir tabaka halinde ayak tabanına sürülür üstüne 2 çift çorap giyinip gece yatılır evet kokusu çok fena oluyor ama öksürükten eser kalmıyor.bu gebeliktede yapılabilir galiba
teşekkür ederim çok sağol. Değerli bilgiler bunlar. Inşallah sağ salim hamileliği devamCok zor kuzumm gercektnn dr ve hemsirenin tavsiyelerini soyeldim kuzum bisi yapmadim iyi olalim insallah
Ahh benim de ya. 2 gün olmadı dedim geçti herhalde ama yok kaldığımız yerden devamKızlar benim yine midem bulanıyor
Aynen bende öyle yapıyorum ama tatlı yiyorum arada 2 kilo almışım zaten biraz kilolu basladım doktorumdan dün biraz fırça yedimac olunca benimde bulanıyor. mümkün mertebe ara ögün yapıyorum.kilo almıyayım diyede ara ögünde yogurt süt meyve kurutemiş yiyorum
A ilk defa duydum canım ama progesteron tutar aslında çünkü düştüğü zaman zaten bebek tutunamaz ben migdem yüzünden içemedimCanım benimde miğdemi çok rahatsız etti hatta kustum ilaçtan olduğu belliydi içmeyince akşamına düzeldi sonra araştırdım doktorumada sordum alttan kullanmaya başladım başka doktorda düşük tehliken yok kullanma dedi diye bıraktım tıp fakültesiydi biz hastalarımıza progestan önermiyoruz düşecekse düşüyor zaten önlemiyor ilaç dedi
İki gündür benim de hiç olmadığı kadar çok bulanıyor. Ben kabız olunca bulantımın arttığını farkettim.Kızlar benim yine midem bulanıyor
Canım ben kızımda 16da hissetmiştim. 18de iyice belirgindi.Ya gobegimi n altında iki piti piti hissettim acaba bebekmidirki yada bu kadar kısamı sürer günde bi keremi hissederiz:)2.gebeligi olan anneler ne diyosunuz artık hissetmek istiyorum ki acaba ne halde diye düşünmeyim
arkadaşın doktoruda kiloya çok dikkat ediyordu. ve 9 kilo ile hamileliğini tamamlattı. ben tatlıdan hamur işinden korkuyorum kilo için degilde . şekerim çıkar diye.zaten düşkünde degilimdir. bir çukulata ile dondurmaya hayır diyemem. onlarıda yemekten mahrum olmamak istiyorum
Aynen bende öyle yapıyorum ama tatlı yiyorum arada 2 kilo almışım zaten biraz kilolu basladım doktorumdan dün biraz fırça yedim
Canım ben sağlıklı haberlerini alayım da ufaktan başlarım alışverişe. Onlar için erken diye düşünüyorum. Bebeğim sağlıklı olmayabilir diye söylemiyorlar cinsiyetini.Canim benim de cinsiyet belli degil ama bazi seyler cinsiyet belli olmadan da alinabilir. Ben gögüs pompasi, göğüs pedi, süt saklama kapları, korse tarzi seyleri aldim simdiden
Ben de dün çok tuhaf bi rüya gördüm. Karnım biraz şişti. Bebek baya dışardan görünecek şekilde çok hareket ediyordu. Eşime gösteriyordum bakmıyordu. Eşimin kızına gösterdim. O bakarken bi baktık ki bebek el serçe parmağını karnıma batırdı ve parmağı dışarı çıktı. Biz nasıl gülüyoruz ama. Parmağını içeri soktum ve deliği elimle kapattım ki şu çıkmasın. Sonra hemen yan taraftan çıkardı parmağını. Yine koydum içeri ve o deliği de elimle kapattım. Sonra olayların tüm akışını hatırlamıyorum ama bi bakıyorum bebek bi yerden dışarı çıkmış. Ay bakıyorum daha gelişmemiş. Küçük. İçeri geri koyuyorumNasıl bir ruh halindeysem,rüyamda kızlı erkekli 8 tane bebeğim olduğunu gördüm.
Hepsini yedirip yatiriyordum.Hatta bi tanesine "acaba seni yedirdim mi?"diye soruyordum.Çok olunca karıştırdım demekki..
Annemde telefonda öğüt veriyordu bana.Bebeğin çok diye salma kendini,dişini fircala,saçını tara falan diyordu.Allahım
Hayırlara çıksın
Canım normal bence değerler. Aradaki fark çok çok fazlaysa sorun diye biliyorum. Başka bi açıklama yok mu?Kızlar merhaba. İkili test sonucundan anlayan var mı bu ne demek acaba?
Canim senin kanaman bitmemismiydi,sanki regl gibi oldum kesildi gibi bir şey hatırlıyorum...Kesinlikle yaşayan anlar sadece.. o pedi kullanmak bile öyle koyuyorki evde yoktu bi kaç paket aldım
Özellikle geçen haftra pazartesi gecesi yaşadığım korkuyu ömrüm boyunca unutmayacağım.. kesin gitti dedim. Ağlamaktan doktorun dediklerini bile duymadım..
Dediğin gibi sebebini bilmemek ayrı delirtiyor adamı. Sonuçta bir yerden geliyor bu kan baksana iyice..
Parasında, pulunda değilim yeterki kuzum iyi olsun bin katı feda olsun ama 2 haftadır özellere yağdırıyorum yine devletteki tahlil için gittiğim bana dedi doktoruna söyle alttan baksın diye
Söylememize rağmen bakmadı.. bir de diyor o eski bir kanama kahverengi olduğu için, yeni kanama kırmızı olur. Eee geçen hafta pazartesi yeni kanamaydı o zaman..
Valla kuzum beynim durdu.. mubarek günde Rabbim bugünleri sağlıkla atlatmamızı nasip inşallahh
al bendende o kadar. benim için erken de sen hissedebilirsinYa gobegimi n altında iki piti piti hissettim acaba bebekmidirki yada bu kadar kısamı sürer günde bi keremi hissederiz:)2.gebeligi olan anneler ne diyosunuz artık hissetmek istiyorum ki acaba ne halde diye düşünmeyim
Canım ben kızımda 16da hissetmiştim. 18de iyice belirgindi.
Aynen bende dondurmasız duramamarkadaşın doktoruda kiloya çok dikkat ediyordu. ve 9 kilo ile hamileliğini tamamlattı. ben tatlıdan hamur işinden korkuyorum kilo için degilde . şekerim çıkar diye.zaten düşkünde degilimdir. bir çukulata ile dondurmaya hayır diyemem. onlarıda yemekten mahrum olmamak istiyorum
Bende 15 deyim canim banada erkendir belkiak bendende o kadar. benim için erken de sen hissedebilirsin
Hayır olsun canım ❤U Umithepvar canım hastanedeymişsin. Şimdi gördüm mesajları. Allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde. Sağlıkla çıkarsınız ordan inşallah ikiniz de . Allah sağlıkla sana bağışlasın yavrunu. Dualarımızı eksik etmeyelim. Inşallah geçip gidecek bu günler. ♥
Meyveliturta19 canım sana da çok geçmiş olsun. Benim de başta kahve lekelerim oldu. Üstten de alattan da bakan doktorlar oldu. Kanama alanı yoktu bebeğin yeri iyiydi. Eski birikmiş kan olabilir dediler . Sen de içini ferah tut. Dikkat et. Bol bol su iç.
Ultrasona çok girmek zararlı değil diyor doktor arkadaşım. Ses dalgalarıyla elde edilen görüntüler onlar. Ama kalp sesini dinlemek için bi ısı gönderiliyor. O ısı zararlı işte. O yüzden her gittiğinizde kalp atışını uzun uzun dinlemeyi istemeyin. Gerçi doktorlarınızda yapmaz zaten. Kısa kısa dinlerler sesini. Sürekli Ultrasonda bakıyor olmaları sizi tedirgin etmesin.
Canım ben sağlıklı haberlerini alayım da ufaktan başlarım alışverişe. Onlar için erken diye düşünüyorum. Bebeğim sağlıklı olmayabilir diye söylemiyorlar cinsiyetini.
Ben de dün çok tuhaf bi rüya gördüm. Karnım biraz şişti. Bebek baya dışardan görünecek şekilde çok hareket ediyordu. Eşime gösteriyordum bakmıyordu. Eşimin kızına gösterdim. O bakarken bi baktık ki bebek el serçe parmağını karnıma batırdı ve parmağı dışarı çıktı. Biz nasıl gülüyoruz ama. Parmağını içeri soktum ve deliği elimle kapattım ki şu çıkmasın. Sonra hemen yan taraftan çıkardı parmağını. Yine koydum içeri ve o deliği de elimle kapattım. Sonra olayların tüm akışını hatırlamıyorum ama bi bakıyorum bebek bi yerden dışarı çıkmış. Ay bakıyorum daha gelişmemiş. Küçük. İçeri geri koyuyorumsonra aradan biraz zaman geçiyor. Saat mı, gün mü , hafta mı tam anlamadığım bir zaman. Bi bakıyorum bebek tekrar çıkmış. Biraz daha büyük bu defa . Nerden çıkıyor anlamıyorum ve bi yerden geri karnıma koymaya çalışıyorum ama olmuyor. Koyacak yer yok çünkü sonra eşime diyorum, ben daha kaçıncı haftadayım ki, akciğerleri gelişmemiştir , doktora götürelim diyorum. Tabii ben böyle şeyler söylerken bakıyorum bebeğin üstünde kıyafetler var. Yürüyor, koşturuyor odadan odaya. Her tarafı karıştırıyor. Hiç durmuyor yerinde. Geliyo yanımıza bi dillenmiş ki. Bi konuşuyor , bi cevaplar veriyor falan. Ben şaşkınlıkla onu takip ediyorum ama eşim gayet sakin . Sonra uyanıyorum tabii nası rüya ama
Canım normal bence değerler. Aradaki fark çok çok fazlaysa sorun diye biliyorum. Başka bi açıklama yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?