2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ilk 8.haftada oldu sonra 4 günde kesildi şimdi 14.haftada oldu progesteron verdi onuda 3 gün içtim çünkü migdem mahvetti
Canım benimde miğdemi çok rahatsız etti hatta kustum ilaçtan olduğu belliydi içmeyince akşamına düzeldi sonra araştırdım doktorumada sordum alttan kullanmaya başladım başka doktorda düşük tehliken yok kullanma dedi diye bıraktım tıp fakültesiydi biz hastalarımıza progestan önermiyoruz düşecekse düşüyor zaten önlemiyor ilaç dedi

Plesentanın rahime yakınlığına bakıldımı kuzum onada baktır oda lekelenme yapıyor özellikle sarsıllınca ayakta çok kalınca

Benim doktorumda herhangi birşeyde progestan yazıyor hemen dün ınstagramında progestan ile ilgilibir araştırmayı paylaşımış bebek sağlıklıysa yaşar hapın etkisi yok gibi şeyler yazmış insana umut bile vermiyorlar Allah bilir onu ozaman doktora da gitmeyelim sağlıklıysa doğar diyelim eskiden doktor mu varmış mı dememiz lazım illa anlamadım valla

Plesentanın rahime yakınlığına bakıldımı kuzum onada baktır oda lekelenme yapıyor özellikle sarsıllınca ayakta çok kalınca

Gectigimiz sali doktorumun yaninda ogrencisi vardi ona öğretmek icin didik didik bakti hatta dedi bak bu plesenta .. ama hic yakinligi hakkinda yorum yapmadı kuzum ultrasyonda hersey yolunda diyor
Öyle olsaydı soylerdi dimi o gün baya inceledi öğrencisine göstermek icin

Sağol canım. Grip geçti sayılır artık. Çok bir şey kalmadı ama öksürük o kadar çok ki. Gece bile yudum yudum su içiyorum. Çok öksürüyorum. Ceviz suyu derken canım? Annemler kolesterol falan için yapıyorlar ama öksürük için bilmiyorum. Tarif eder misin deneyeyim bende. Grip zmani kusmalarim yoktu aman dedim negüzel geçti herhalde. Dünden beri aynıyım yine. Midem hep ağzımda.
Çok şükür ki ateşin kısa sürmüş. Hastanedesin zaten dert etme. Bedenimizin direnci düşük o yüzden. Sen yat keyfine bak. sağsalim çıkın ordan bunlar da anılarda kalacak nasıl olsa

Günaydın kızlar devletin hamileler için verdiği eğitim programı varmis.bir kaç gün önce aradılar.dogum öncesi doğum anında ve sonrasında neler yapılacağına dair eğitimler veriliyormuş.ben 20.haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum.tabi kismet olursa sizleri de aradılar mı

Nasıl bir ruh halindeysem,rüyamda kızlı erkekli 8 tane bebeğim olduğunu gördüm.
Hepsini yedirip yatiriyordum.Hatta bi tanesine "acaba seni yedirdim mi?"diye soruyordum. Çok olunca karıştırdım demekki..
Annemde telefonda öğüt veriyordu bana.Bebeğin çok diye salma kendini,dişini fircala,saçını tara falan diyordu.Allahım
Hayırlara çıksın

bende gştmek istiyorum aradım belediyeyle görüştüm numaramı aldılar. kurs başladıgında ararız dediler

Benimki de öksürüğe çevirdi kız ben naneli şeker yiyorum geceleri uyuyamıyorum öksürük ten yoksa

Ben kızıma hamileyken gitmiştim. Çok faydalı gerçekten. Normal doğumuma sebeptirler. Sayelerinde korkularımdan kurtuldum çok faydalı oldu her dersi benim için

Ben günde iki kez muayene oluyorum biri üstten detaylı bakılıyor biri de mutlaka alttan Çünkü kasılmaya kanamanın yerine boyutuna ve miktarına ayrıca rahim ağzı uzunluğu kanama durumlarında çok önemliymiş ona bakılıyor açılma varmı yokmu bakılıyor bende alttan muayene istemiyorum ama zorunlu diyorlar en net sonuç bu şekilde diyorlar

Bndede oksuruk kaldi kuzumm simdi kuru kuru..burun temizligine onem ver agizdn nefes alma ve bulundugun odayi surekli havalandir dediler aklinda olsn bir de yudum yudum suu dedigin gibi ama ilik su..hemsireler surekli hunlari telkin ediyr bana kuzum...cevizin icindeki ciger gibi kisim var ya onu bi bardak kdr suya 2 3 tane at kaynat balla ic kuzum bi bardk..fayda faydadir ck iyi geliyr bn bi tane ictm dun bugunde iverim insallah..dra sormasam hayatta icmezdm annm zorla sordu :)

Benim doktorumda ben istiyorum o bakmıyor alttan cinsmidir nedir..
Pazartesi erkenden gidip baktıracağim içim iyice huzursuz oldu

Yanlış anlamayın tercih meslesi ama bu gibi durumlarda en güvenilir olan yer ünv hastaneleri öyle bir ilgileniyorlar ki anlatamam evet otel hizmeti yok ama çok ayrıntılı inceleniyor zaten benim kendi profesör doktorumda burda ona danışarak tedavi güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…