2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar şimdi netten baktım,çıkan değerler bunlar.Anlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20190511_131742.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 72
Ya gobegimi n altında iki piti piti hissettim acaba bebekmidirki yada bu kadar kısamı sürer günde bi keremi hissederiz:)2.gebeligi olan anneler ne diyosunuz artık hissetmek istiyorum ki acaba ne halde diye düşünmeyim
Benim bi arkadaşım 16 da seninki gibi seğirme gibi bi şeyle hissetmiş. İlk gebeliğiydi onun da. doğru hissetmişsin diye düşünüyorum ben de.

Ya bende 15 deyim inşallah hissetmisimdir:)bide 15 haftalık kaç ay ediyor ya ben 16 haftayı 4 ay olarak hesaplıyorum kaynanam dedi 3 ay oluyor sonra baktım doğru ama uygulamalarda 4 ay yaziyor kafam karsiti
Gebeliğin 4 haftası 1 ay olarak hesaplanıyor diye biliyorum ben canım. Ne kadar doğru bilmiyorum :))

A ilk defa duydum canım ama progesteron tutar aslında çünkü düştüğü zaman zaten bebek tutunamaz ben migdem yüzünden içemedim
Yani bende şaşırdım açıkçası çok etkili bi ilaç olmadığını duymuştum ama hiç işe yaramıyormuş gibi konuştu

Canım senin normaldede bulanıyordur benim hiç bulanmamıştı 10. Haftada ufak bi bulantı yaşamıştım geçen hafta ara ara bide dünden beri

Yo her zamanki gibi yiyorum ilk zamanlar sabah oluyordu çok az hemen ağzıma bişey atıyordum geçiyordu şimdi öğleden sonra oluyor yemek yesemde geçmiyor

Cok sagol cnm bnm Allah razi olsn guzel dualarin icin..bakalim bu hafta cikariz diye umuyrm yavrularimiz saglikli olsunda insallah..
Bu aradaa ruyana bayildim

Cok sagol cnm bnm Allah razi olsn guzel dualarin icin..bakalim bu hafta cikariz diye umuyrm yavrularimiz saglikli olsunda insallah..
Bu aradaa ruyana bayildim
İnşallah canım. Sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah
Rüyam efsane yaaa , serçe parmağını dışarı çıkarması o kadar komikti ki

V
Yani bende şaşırdım açıkçası çok etkili bi ilaç olmadığını duymuştum ama hiç işe yaramıyormuş gibi konuştu
Ala doktorlarda bi değişikler kimisi ilaca boğuyor bi torba ilaç kimiside çıkhava al diyor ben anlamadım hepsi tıp okuyor ama fikirler başka başka

Canım senin normaldede bulanıyordur benim hiç bulanmamıştı 10. Haftada ufak bi bulantı yaşamıştım geçen hafta ara ara bide dünden beri
Senin vücudun hormonların dozunu geç algilamis galiba canim:)benim 5.haftalarda falan başladı haladir devam bulantı kusma elimde poşet gece gündüz saati zamanı yok ne zaman aklıma eserse lak diye geliyor

Buarada kafası asagida bizimkinin :)) 'nub teorisi var da ben çıkıntı göremedim.anlayan varsa bakarsanız sevinirim kizlar

İnşallah canım. Sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah
Rüyam efsane yaaa , serçe parmağını dışarı çıkarması o kadar komikti ki
Cok sagl kuzumm bnm insallah.. birbirimize ettigimiz dualarla saglikla sona ulasicaz insallah..
Bi an gozumde canlandirdim okurken zatn iyiki gercekte ole bisi yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…