yaaaa inşallah kuzum ay ama doktor tam tersi yüzde 51 erkek gibi çıkıntı var gibi ama değişebilir kıza dönebilir dedi. Bende umutluyum kıza döner diye ama :)inşallah hayırlısı rabbinden sağlıklı olsun da ama gönlümde kızdan yana. Başka konuya da yazdım kız dedi birisi ama bakalım netleşince yazacam size kızlar:) ya minnosum ulstrasona girdik doktor bakarken takla atti başı aşağı ayakları yukarıda:)) çok tatlı ya allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaa bu da kiz gibi duruyor bu kızsa eğer gerçekten kızların ultrasonlari acayip tatlis
yaaaa inşallah kuzum ay ama doktor tam tersi yüzde 51 erkek gibi çıkıntı var gibi ama değişebilir kıza dönebilir dedi. Bende umutluyum kıza döner diye ama :)inşallah hayırlısı rabbinden sağlıklı olsun da ama gönlümde kızdan yana. Başka konuya da yazdım kız dedi birisi ama bakalım netleşince yazacam size kızlar:) ya minnosum ulstrasona girdik doktor bakarken takla atti başı aşağı ayakları yukarıda:)) çok tatlı ya allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaa bu da kiz gibi duruyor bu kızsa eğer gerçekten kızların ultrasonlari acayip tatlis
Ay çok tatlı ya o anı yakalamissiniz harika bişey ama eğer erkek dediyse değişmez canim:)gönlündeki olur inşallah ama eğer yüzde 1 erkekse pek değişmez banada 12 de tahmin yaptı değişmedi erkek belki kızlar değişebiliyor:)Ya bende mesela biseyler alırken hep pembeleri kırmızılara falan elim gidiyor kızlarınki o kadar tatlı ki pembe pabuçlar tulumlar Rabbim sağlıkla kavustursunda gerisi onemsizYaa yaaaa inşallah kuzum ay ama doktor tam tersi yüzde 51 erkek gibi çıkıntı var gibi ama değişebilir kıza dönebilir dedi. Bende umutluyum kıza döner diye ama :)inşallah hayırlısı rabbinden sağlıklı olsun da ama gönlümde kızdan yana. Başka konuya da yazdım kız dedi birisi ama bakalım netleşince yazacam size kızlar:) ya minnosum ulstrasona girdik doktor bakarken takla atti başı aşağı ayakları yukarıda:)) çok tatlı ya allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hastanenin adına göre yazıp baktım t.c no ile canım.Mesela bursa yüksek ihtisas hastanesi.tahlil sonuçları yazdım.kimlik no ile giriş yaptım çıktı.Hep böyle bakıyorum benCanım nasıl baktın ben e-nabızdan göremedim barkod mu var elinde
Barkod istedi bende olmadığı için giremedim canımHastanenin adına göre yazıp baktım t.c no ile canım.Mesela bursa yüksek ihtisas hastanesi.tahlil sonuçları yazdım.kimlik no ile giriş yaptım çıktı.Hep böyle bakıyorum ben
Anladım canım inşallah bir an önce geçer rahatlarsınYo her zamanki gibi yiyorum ilk zamanlar sabah oluyordu çok az hemen ağzıma bişey atıyordum geçiyordu şimdi öğleden sonra oluyor yemek yesemde geçmiyor
Canim senin kanaman bitmemismiydi,sanki regl gibi oldum kesildi gibi bir şey hatırlıyorum...
Bu aralar çok sık takip edemedim ama hep alımdasınız,girip girip bakıyorum inşllah iyidir herkes diye...
Rabbim sizide bebislerinizide korusun,allah'a emanetsiniz ❤❤
U Umithepvar canım hastanedeymişsin. Şimdi gördüm mesajları. Allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde. Sağlıkla çıkarsınız ordan inşallah ikiniz de . Allah sağlıkla sana bağışlasın yavrunu. Dualarımızı eksik etmeyelim. Inşallah geçip gidecek bu günler. ♥
Meyveliturta19 canım sana da çok geçmiş olsun. Benim de başta kahve lekelerim oldu. Üstten de alattan da bakan doktorlar oldu. Kanama alanı yoktu bebeğin yeri iyiydi. Eski birikmiş kan olabilir dediler . Sen de içini ferah tut. Dikkat et. Bol bol su iç.
Ultrasona çok girmek zararlı değil diyor doktor arkadaşım. Ses dalgalarıyla elde edilen görüntüler onlar. Ama kalp sesini dinlemek için bi ısı gönderiliyor. O ısı zararlı işte. O yüzden her gittiğinizde kalp atışını uzun uzun dinlemeyi istemeyin. Gerçi doktorlarınızda yapmaz zaten. Kısa kısa dinlerler sesini. Sürekli Ultrasonda bakıyor olmaları sizi tedirgin etmesin.
Benim bu ara gittiğim perinatolog gebeliğin başında kanama olduğunu öğrendi. Ve hala progestan kullanıyorum diye doktor arkadaşımı azarladı, sen niye bırak demedin diye. Arkadaşım da kendi doktoru devam et dedi diye ediyor dedi. Doktor diyor ki progestan çöp bir tedavi.Eğer sağlıksız bir gebelikse düşeceği varsa ne yapsan da düşer. o riski azaltmak istiyorsan su içeceksin günde 3 litre diyor. Uzun kullanım sonrası Progestanı bi anda bıraktırmadı.önce günde 1 e düşürdük sonra bi gün alıp bi gün almadım ve bıraktım.
Canım ben sağlıklı haberlerini alayım da ufaktan başlarım alışverişe. Onlar için erken diye düşünüyorum. Bebeğim sağlıklı olmayabilir diye söylemiyorlar cinsiyetini.
Ben de dün çok tuhaf bi rüya gördüm. Karnım biraz şişti. Bebek baya dışardan görünecek şekilde çok hareket ediyordu. Eşime gösteriyordum bakmıyordu. Eşimin kızına gösterdim. O bakarken bi baktık ki bebek el serçe parmağını karnıma batırdı ve parmağı dışarı çıktı. Biz nasıl gülüyoruz ama. Parmağını içeri soktum ve deliği elimle kapattım ki şu çıkmasın. Sonra hemen yan taraftan çıkardı parmağını. Yine koydum içeri ve o deliği de elimle kapattım. Sonra olayların tüm akışını hatırlamıyorum ama bi bakıyorum bebek bi yerden dışarı çıkmış. Ay bakıyorum daha gelişmemiş. Küçük. İçeri geri koyuyorumsonra aradan biraz zaman geçiyor. Saat mı, gün mü , hafta mı tam anlamadığım bir zaman. Bi bakıyorum bebek tekrar çıkmış. Biraz daha büyük bu defa . Nerden çıkıyor anlamıyorum ve bi yerden geri karnıma koymaya çalışıyorum ama olmuyor. Koyacak yer yok çünkü sonra eşime diyorum, ben daha kaçıncı haftadayım ki, akciğerleri gelişmemiştir , doktora götürelim diyorum. Tabii ben böyle şeyler söylerken bakıyorum bebeğin üstünde kıyafetler var. Yürüyor, koşturuyor odadan odaya. Her tarafı karıştırıyor. Hiç durmuyor yerinde. Geliyo yanımıza bi dillenmiş ki. Bi konuşuyor , bi cevaplar veriyor falan. Ben şaşkınlıkla onu takip ediyorum ama eşim gayet sakin . Sonra uyanıyorum tabii nası rüya ama
Canım normal bence değerler. Aradaki fark çok çok fazlaysa sorun diye biliyorum. Başka bi açıklama yok mu?
Doğru hissetmişsindir canım. Bende kızımı ilk 15-16.hafta civarı hüssetmiştim. Başlangıçta böyle ara ara hissediyorsun sonra gitgide bebeğin güçleniyor ve daha sık daha net hareketler başlıyor. Bi kaç haftaya çok daha net hissetmeye başlarsınYa gobegimi n altında iki piti piti hissettim acaba bebekmidirki yada bu kadar kısamı sürer günde bi keremi hissederiz:)2.gebeligi olan anneler ne diyosunuz artık hissetmek istiyorum ki acaba ne halde diye düşünmeyim
Yaa inşallah o zamanları görürüz bizde heyecanla bekliyorum eşime söylemedim henüz tam hissetmediğim için artık kendini hatırlarsın ordan bazen unuruyorum:)Doğru hissetmişsindir canım. Bende kızımı ilk 15-16.hafta civarı hüssetmiştim. Başlangıçta böyle ara ara hissediyorsun sonra gitgide bebeğin güçleniyor ve daha sık daha net hareketler başlıyor. Bi kaç haftaya çok daha net hissetmeye başlarsın ☺ Son aylarda yerinden hoplatacak kasar sert tekmelerde yiyebiliyosunbazen akşamları o kadar arka arkaya tekmelerdi ki eşim sakin ol kızım diye konuşunca sakinleşirdi ♥
Gözün aydın canım,için rahatlamıştır iyceKızlar bugun muayeneye gittim hersey yolunda 4 gun once devketteki 1 cm demisti enseye bugun 1.79 denildi ama tehlikeli bi rakam degil bu sevindirici kan sonucu 10 gun sonra.Kanama alanı geçmiş ama yine de günde 3 progestan devam decavit gynoferon devit3 verdi ilk defa görüntüsünü ekliyorum çünkü hiç net değildi öncekiler ben kıza benzettim siz ne düşünüyorsunuz.
Ya öyle diyorlar erkekse değişmez diye.nryse nasip artık gerçekten o kızlarım kıyafetlerine felan çıldırmamak elde değil:) öyle tatlı ki herşeyleri. Saç tokaları bandana lar felan yerim yaaa :) neyse ikinci nasip olursa inşallah o zaman kız olurAy çok tatlı ya o anı yakalamissiniz harika bişey ama eğer erkek dediyse değişmez canim:)gönlündeki olur inşallah ama eğer yüzde 1 erkekse pek değişmez banada 12 de tahmin yaptı değişmedi erkek belki kızlar değişebiliyor:)Ya bende mesela biseyler alırken hep pembeleri kırmızılara falan elim gidiyor kızlarınki o kadar tatlı ki pembe pabuçlar tulumlar Rabbim sağlıkla kavustursunda gerisi onemsiz
Havalianne__ canım sende bi bakar mısın? 12+4 başı asagida ayakları yukarıda. Düz durmadı bir türlü. Senin yorumun nedir
Doğrudur canım ben karıştırmışımdır teşekkür ederim amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızGözün aydın canım,için rahatlamıştır iyce
cm değil mm demiştir doktor canim 1.79 mmde çok iyi bir sonuç,darısı ayrıntılı ultrasona insallh hep güzel haberler alalım
Kuzumm masallah kuzunaa nasil da guzel cikmis oyle yaa nasil da buyumus annesii..sonuclara da sevindm kanda da birsey cikmayack insallah masallah size..Kızlar bugun muayeneye gittim hersey yolunda 4 gun once devketteki 1 cm demisti enseye bugun 1.79 denildi ama tehlikeli bi rakam degil bu sevindirici kan sonucu 10 gun sonra.Kanama alanı geçmiş ama yine de günde 3 progestan devam decavit gynoferon devit3 verdi ilk defa görüntüsünü ekliyorum çünkü hiç net değildi öncekiler ben kıza benzettim siz ne düşünüyorsunuz.
Doktor da yüzde 51 erkek dedi canım. Neyse nasip artık.bende kız çok istiyordumErkek gibi canım sanki
Teşekkür ederiz teyzesiKuzumm masallah kuzunaa nasil da guzel cikmis oyle yaa nasil da buyumus annesii..sonuclara da sevindm kanda da birsey cikmayack insallah masallah size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?