2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa
Yaa bu da kiz gibi duruyor bu kızsa eğer gerçekten kızların ultrasonlari acayip tatlis
yaaaa inşallah kuzum ay ama doktor tam tersi yüzde 51 erkek gibi çıkıntı var gibi ama değişebilir kıza dönebilir dedi. Bende umutluyum kıza döner diye ama :)inşallah hayırlısı rabbinden sağlıklı olsun da ama gönlümde kızdan yana. Başka konuya da yazdım kız dedi birisi ama bakalım netleşince yazacam size kızlar:) ya minnosum ulstrasona girdik doktor bakarken takla atti başı aşağı ayakları yukarıda:)) çok tatlı ya allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yaa
Yaa bu da kiz gibi duruyor bu kızsa eğer gerçekten kızların ultrasonlari acayip tatlis
yaaaa inşallah kuzum ay ama doktor tam tersi yüzde 51 erkek gibi çıkıntı var gibi ama değişebilir kıza dönebilir dedi. Bende umutluyum kıza döner diye ama :)inşallah hayırlısı rabbinden sağlıklı olsun da ama gönlümde kızdan yana. Başka konuya da yazdım kız dedi birisi ama bakalım netleşince yazacam size kızlar:) ya minnosum ulstrasona girdik doktor bakarken takla atti başı aşağı ayakları yukarıda:)) çok tatlı ya allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ay çok tatlı ya o anı yakalamissiniz harika bişey ama eğer erkek dediyse değişmez canim:)gönlündeki olur inşallah ama eğer yüzde 1 erkekse pek değişmez banada 12 de tahmin yaptı değişmedi erkek belki kızlar değişebiliyor:)Ya bende mesela biseyler alırken hep pembeleri kırmızılara falan elim gidiyor kızlarınki o kadar tatlı ki pembe pabuçlar tulumlar Rabbim sağlıkla kavustursunda gerisi onemsiz

Canım nasıl baktın ben e-nabızdan göremedim barkod mu var elinde
Hastanenin adına göre yazıp baktım t.c no ile canım.Mesela bursa yüksek ihtisas hastanesi.tahlil sonuçları yazdım.kimlik no ile giriş yaptım çıktı.Hep böyle bakıyorum ben

Havalianne__ canım sende bi bakar mısın? 12+4 başı asagida ayakları yukarıda. Düz durmadı bir türlü. Senin yorumun nedir

Eklentiler

• IMG-20190511-WA0002.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 86

Kuzum dogru hatirliyorsun gecen hafta cuma gunu beyaz akinti geldi cuma ve cumartesi kabanamam lekelenmem olmadi sonra pazar ögleden sonra iğne vurulmaya gittim eve geldim kahverengi kanama başladi hala da devam ediyor
Aminn Rabbim hepimizin kuzularini korusun insallah ❤

çok sagoll kuzum benim hic alttan bakmadilar ama aynen eski kanama diyorlar simdide.. insallah atlatiriz seninde guzel sonuclarin gelir insallahh ❤

Ya gobegimi n altında iki piti piti hissettim acaba bebekmidirki yada bu kadar kısamı sürer günde bi keremi hissederiz:)2.gebeligi olan anneler ne diyosunuz artık hissetmek istiyorum ki acaba ne halde diye düşünmeyim
Doğru hissetmişsindir canım. Bende kızımı ilk 15-16.hafta civarı hüssetmiştim. Başlangıçta böyle ara ara hissediyorsun sonra gitgide bebeğin güçleniyor ve daha sık daha net hareketler başlıyor. Bi kaç haftaya çok daha net hissetmeye başlarsın Son aylarda yerinden hoplatacak kasar sert tekmelerde yiyebiliyosun bazen akşamları o kadar arka arkaya tekmelerdi ki eşim sakin ol kızım diye konuşunca sakinleşirdi

Yaa inşallah o zamanları görürüz bizde heyecanla bekliyorum eşime söylemedim henüz tam hissetmediğim için artık kendini hatırlarsın ordan bazen unuruyorum:)

Kızlar bugun muayeneye gittim hersey yolunda 4 gun once devketteki 1 cm demisti enseye bugun 1.79 denildi ama tehlikeli bi rakam degil bu sevindirici kan sonucu 10 gun sonra.Kanama alanı geçmiş ama yine de günde 3 progestan devam decavit gynoferon devit3 verdi ilk defa görüntüsünü ekliyorum çünkü hiç net değildi öncekiler ben kıza benzettim siz ne düşünüyorsunuz.

Eklentiler

• 20190511_174731-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
Gözün aydın canım,için rahatlamıştır iyce
cm değil mm demiştir doktor canim 1.79 mmde çok iyi bir sonuç,darısı ayrıntılı ultrasona insallh hep güzel haberler alalım

Ya öyle diyorlar erkekse değişmez diye.nryse nasip artık gerçekten o kızlarım kıyafetlerine felan çıldırmamak elde değil:) öyle tatlı ki herşeyleri. Saç tokaları bandana lar felan yerim yaaa :) neyse ikinci nasip olursa inşallah o zaman kız olur

Kızlar kuzular, öyle birikmiş ki yazılanlar hepsini okuyamadım. Kanaması olan arkadaslara inşallah bir an önce geçer dileğiyle başlayım. 4-5 gündür işe döndüm ben kızlar. Epey yoruluyorum... Bir yandan da bir şey olmuş mudur diye korkuyorum ama bel vb agrım yok... ama biraz daha dikkat edicem. Şu 16. Haftayı da bir tamamlasaydık Allahın izniyle... taaa haziran basında gidicez doktora cinsiyet bilmiyoruz hala...

Gözün aydın canım,için rahatlamıştır iyce
cm değil mm demiştir doktor canim 1.79 mmde çok iyi bir sonuç,darısı ayrıntılı ultrasona insallh hep güzel haberler alalım
Doğrudur canım ben karıştırmışımdır teşekkür ederim amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Kuzumm masallah kuzunaa nasil da guzel cikmis oyle yaa nasil da buyumus annesii..sonuclara da sevindm kanda da birsey cikmayack insallah masallah size..

Kuzumm masallah kuzunaa nasil da guzel cikmis oyle yaa nasil da buyumus annesii..sonuclara da sevindm kanda da birsey cikmayack insallah masallah size..
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah sen de sağlicakla çıkacaksın hastaneden bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…