2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Pazartesi günü gidecegim doktorda beni tatmin etmezse Cerrahpaşaya randv. ayarlayım o zaman orası araştırma hast. illaki orada çözüm bulunur
Ya deli olacağım resmen.. bir de ihmal durumu olursa daha kötü olurum

bende gştmek istiyorum aradım belediyeyle görüştüm numaramı aldılar. kurs başladıgında ararız dediler
Ben açıkçası her şehirde var mi bilmiyordum.direkt kendileri aradı haftada bir kaç gün isterseniz hemen gelip başlayabilirsiniz dediler ama hala bulantılarım geçmedi.birde oğlumu okula getirip götürdüğün için 20.haftada gitmeyi dusundum

Kızlar merhaba. İkili test sonucundan anlayan var mı bu ne demek acaba?

Eklentiler

• B8D20891-6442-4DF8-AA6F-3A69A1A76DAB.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 89
Son aylarda gitmek daha faydalı oluyor bilgiler taze kalıyor. Bir de mesela orda öğrendiğin egzersizlerin bir çoğunu 30-36. haftalardan sonra yapabiliyorsun. Ben doğum iznine ayrıldığımda gitmiştim. Kursla öğrendiğim egzersizleri evde gelip yapabiliyordum hemen.

Kızlar günaydın
Cinsiyet öğrenenlerin ikili testteki serbest beta hcg değerini öğrenebilir miyim
50 nin altındaysa erkek üstüyse kız diye okudum bi yerde tam tersi de olabilir
Acaba öğrenenlerin tuttu mu merak ediyorum
Ben daha öğrenemedim cinsiyeti

Benimki de öksürüğe çevirdi kız ben naneli şeker yiyorum geceleri uyuyamıyorum öksürük ten yoksa
Şeker falan kar etmiyor canım ya. Yudum yudum su ancak.

Canım çok sağol deneyeceğim mutlaka. Gece gündüz çok zor yoksa.

beni henüz hiç arayan olmadı . büyükşehir belki burda sıra gelmezdir.

neresi hangi hastane

Kızlar 2 gündür belimde ara ara ağrı oluyor. 5 gündür Ciğerim sökülcek gibi öksürüyorum. Bel ağrısı olan var mı endişelenmeli miyim acaba??
Bel ağrısı hamilelikte normal canım. Öksürük için de ballı zencefil, propolis kullanabilirsin. Propolis beeo hamilelikte on damla kullanabiliyormuş suda çözünen olacak ama

Şeker falan kar etmiyor canım ya. Yudum yudum su ancak.

Canım çok sağol deneyeceğim mutlaka. Gece gündüz çok zor yoksa.
Öksürük için çok etkili bi yöntem de hem yetişkin hem çocuklar da sarımsak iyice dövülür ve kalın bir tabaka halinde ayak tabanına sürülür üstüne 2 çift çorap giyinip gece yatılır evet kokusu çok fena oluyor ama öksürükten eser kalmıyor.bu gebeliktede yapılabilir galiba

beni kendileri arayacaklarını söyledi. bakalım aramazlarsa bi süre sonra ararım. bende şimmdi gitmek için erken oldugunu düşünüyorum. en azından 20 25 haftalarda gitmek mantıklı gibi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…