2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada sen hangi doktora gidiyordun
Canım ben medline sevgi hanıma gidiyorum. Geçen hafta ikili test için şehir hastanesinden randevu aldım ama yapılmadı ikili test bebeğin pozisyonu uygun değilmiş. Kan testini de yapmadı. Haftaya kendi doktoruma yaptırıcam

Aynı durumdayım bende.. ve şuan arkadaşıma içim parçalandı Allahm sabirlarin en büyüğünü versin hep dua edecegim

Kız mı istiyordun rüya konusunumu konuşmuştuk ben fazla unutkanımya
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde erkek olacağını hissettim daha sonra rüyamda kız ismi ile çağırıyodum benim hiç çocuğum olmadığı için suan farketmez ama ikincisinde istediğim içimden geçer

Canım bende de oluyor ve o An dr kağan kocatepenin bir videosunda anlattıklarını hatırlayınca rahatlıyorum videoda diyo ki rahim yumruk boyutundayken bebek büyüdükçe o da büyüyor ve ağrı yapması çok normal benim bebek sagda olduğu halde arada sola da bıçak gibi ağrı giriyo

Canım geciktirme çocuk gününden büyükse 13. Hafta bile yapamayabilirler

Kanama yoksa ağrılardan korkmayın diyor her yerde ama sanki bu daha farklıymış gibi geldi. Özellikle sırt üstü yatınca çok oluyor. Artık yatmamamız mı gerekiyor erken değil mi ?

Kanama yoksa ağrılardan korkmayın diyor her yerde ama sanki bu daha farklıymış gibi geldi. Özellikle sırt üstü yatınca çok oluyor. Artık yatmamamız mı gerekiyor erken değil mi ?
Canım iki gün önce çok farkli olduğunu düşündüğüm bir sancı gidi sağıma dedim kesin bebeğe bişey oldu eşime de denedim korkmasın diye bugün doktora gittim ne kanama alani kalmıştı ne de görünürde bi sorun yani bu yaşadıklarımız normal canım ben artık panik yapmicam düşünsene nasıl bir mucize gitgide büyüyor ve vücut dengemizi bozuyor hamilelik hakkında yeni öğreniyorum ama bunlar olması gerekenler yine de içine sinmiyorsa kendini stres yapmaktansa git bi görün canım için rahatlar

cnm nasılsın sonuçların nezaman nasipse
İyi şükür canım. Arkadaşın haberine çok üzüldüm ama Nasipse pazartesi ön sonuçları alacağız canım.
Maalesef bebeğimi kaybettim 15+2 günlüktü nasibimiz böyleymiş rabbim sizinkileri kucağa almayı nasip etsin Allah’a emanet olun
Allah sabır versin . Okuduğum an sanki kendime kötü haber almışım gibi üzüldüm ;( Allah yardımcın olsun canım.
İnşallah senin de güzel haberlerinı bekliyorum canım az kaldı açıklanmasına dualarım seninle
Allah razı olsun canım. İnşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Ben sırt üstü yatmıyorum canım. Erken belki ama korku işte. Geçmezse bi git istersen doktora. Dikkat et kendine.

Cnm senin kanama alanin ne kdrla baslamisti gecmismi tamamen

Maalesef bebeğimi kaybettim 15+2 günlüktü nasibimiz böyleymiş rabbim sizinkileri kucağa almayı nasip etsin Allah’a emanet olun
Çok üzüldüm gerçekten.. Rabbim en yakın zamanda bir daha hayırlısıyla nasip etsin insallah üzülmeyin demek saçma ama dua edin demekki böylesi hayırlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…