2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
A çok güzeldi o zaman ama bi kerecik.oldu bitti:)
Tekrarını yaşarsın inşallah hemen canım. Darısı başımıza :)) ben de 16 dayım. Bi şeyler oluyor ama bebek mı bilmiyorum.
Ben bi türlü ayla haftayı hesaplayamiyorum burda 1 hafta ilerde adete göre ama normalde 15 olması gerek 3 buçuk ay ediyor heralde
Aynen canım. 3.5 ayı geride bırakıyorsun nasipse. :)
Kızlar bugün 12+4 üz. Doktorum yüzde 51 oran ile cinsiyeti söyledi ama değişebilir dedi. Sizce tahmini olan var mı?
Kuzum maşallah. Pek bi hareketli galiba :)) ben anlayamadım pek bi şey
Cok sagl kuzumm bnm insallah.. birbirimize ettigimiz dualarla saglikla sona ulasicaz insallah..
Bi an gozumde canlandirdim okurken zatn iyiki gercekte ole bisi yk
İnşallah canım.
Yapabilir öyle hareketler , dürtükleyebilir de , delip parmağı çıkarmak nedir
çok sagoll kuzum benim hic alttan bakmadilar ama aynen eski kanama diyorlar simdide.. insallah atlatiriz seninde guzel sonuclarin gelir insallahh ❤
Geçecek inşallah canım. Sağlıkla kucağımıza alacağız nasipse hepimiz.
Maşallah canım. Hep güzel haberler alırsın inşallah. 1.79 normal bi değer canım. Ben anlayamıyorum kuzum ya :)

cnm nasılsın sonuçların nezaman nasipse

Aynen bende kıza benzettim

Canım sana erkek mi demişlerdi kız mı daha önce

İnşallah senin de güzel haberlerinı bekliyorum canım az kaldı açıklanmasına dualarım seninle

Maalesef bebeğimi kaybettim 15+2 günlüktü nasibimiz böyleymiş rabbim sizinkileri kucağa almayı nasip etsin Allah’a emanet olun
Ayy tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm canım yaaa tüh Allah diğer çocuklarını sana bağışlasın inşallah çok üzgünüm

Maalesef bebeğimi kaybettim 15+2 günlüktü nasibimiz böyleymiş rabbim sizinkileri kucağa almayı nasip etsin Allah’a emanet olun
Geçmiş olsun, boyle durumlarda diyecek bişey bulunamıyor, Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmanızı kucağınıza almanızı nasip eder inşallah.

Çok üzüldüm Allahım sabir versin inşallah yakin zamanda da sağlıklı bir gebelik nasip eder. Her şey Allahtan canim ...

İyi akşamlar, uzun zamandır okuyordum ama yazmak bugüne nasipmiş. Ben de kasım annesi olacağım inş. Bir kızım var bu ikinci hamileliğin fakat uzun süredir kanama ve lekeleme problemim var sebebini açıklayamıyorlar kanama alanı yok düşük tehditi deniliyor. 13+2 haftalık olduk.
Bebeğini kaybeden arkadaşı okuyunca çok üzüldüm yazmak istedim, allah sabır versin.

Kızlar sabahtan beri sağ kasığımda bir ağrı var özellikle sırt üstü yattığımda. Adet ağrısı gibi değilde bıçağı sokup çıkarıyormuşsun gibi. Zorlayacak bir şey de yapmadım aslında sadece bulantı hapı yüzünden kabızdım iki gündür kullanmıyorum tuvalete sık çıktım zorlamış olabilirmiyim ? Başına gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…