Rüyada kız bebek görmek erkek bebek olacagı diye yorumlanıyor ama tabiki Allah bilirBen hamileliğimi ilk öğrendiğimde erkek olacağını hissettim daha sonra rüyamda kız ismi ile çağırıyodum benim hiç çocuğum olmadığı için suan farketmez ama ikincisinde istediğim içimden geçer
Canım ilk kanamam küçük bi alandi ikincisi kesenın arkasını komple kaplamıştı yaklaşık 40 gün sürdü ama 3 yada 4 gün disari verdi geri kalan kahve akıntı ve Son sanırım 2 haftadır o da yok içerde kilcal damarlar emmişCnm senin kanama alanin ne kdrla baslamisti gecmismi tamamen
Ben dün doktora gittim artık yan yat sırt üstü yatma dedi yani iyi.yapıyorsun yan yatarakİyi şükür canım. Arkadaşın haberine çok üzüldüm amaNasipse pazartesi ön sonuçları alacağız canım.
Allah sabır versin . Okuduğum an sanki kendime kötü haber almışım gibi üzüldüm ;( Allah yardımcın olsun canım.
Allah razı olsun canım. İnşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
Ben sırt üstü yatmıyorum canım. Erken belki ama korku işte. Geçmezse bi git istersen doktora. Dikkat et kendine.
Doğrudur canım aslında yanılma payı o kadar oluyo ki sayfada daha önce yazdım yeğenim son aylara kadar kız denip erkek olduRüyada kız bebek görmek erkek bebek olacagı diye yorumlanıyor ama tabiki Allah bilir
Aynen ya oluyor öyle benim teyzemde kızı olcak diye hep kız eşyaları kıyafetleri aldı erkek doğdu. Önce saglıklı olsunlar tabi ama insan merk ediyor yaDoğrudur canım aslında yanılma payı o kadar oluyo ki sayfada daha önce yazdım yeğenim son aylara kadar kız denip erkek oldu
Yaa eşine hamilelik hormonu yüklesen ilaç kullandırıp yan etkileri yaşatsan öyle dirayetli ol demezdi seni çok iyi anlıyorum bu yaşadıklarını zaman zaman bizler de yaşadık inşallah en kisa zamanda duzene girer hayat akışın benim şu sıralar en çok yaşadığım Problem uzun süre de olsa kısa zaman da olsa aYalta kalmak belimi ağrıtıyoKızlar benim bastan gebeliğim kanamalı sıkıntılı geçti hep yatmak zorunda kaldım bir 10 gündür biraz iyiyim ama hep yorgunum eşim bile diyor ki biraz dirayetli ol ama inanın ki mesala akşam yemeğe çıktık ben yemekten kalkıp hemen eve gidelim dedim çünkü gerçekten midem halsuzliğim bi anda tavan yaptı sizlerde de böyle oluyormu aşırı haksizlik yorgunluk falan
Bende de çok hazımsızlık oluyo yemekte az bişey yiyince duyuyorum sığınamıyorum ama zararlı şeyler yedikçe yiyesim geliyo vallaKızlar benim bastan gebeliğim kanamalı sıkıntılı geçti hep yatmak zorunda kaldım bir 10 gündür biraz iyiyim ama hep yorgunum eşim bile diyor ki biraz dirayetli ol ama inanın ki mesala akşam yemeğe çıktık ben yemekten kalkıp hemen eve gidelim dedim çünkü gerçekten midem halsuzliğim bi anda tavan yaptı sizlerde de böyle oluyormu aşırı haksizlik yorgunluk falan
Bi arkadaşının eşi de hamile hergun bi yerdeler inan ki eşim de gezmeyi seviyor ne bilim. Belin ağrıdığı zamanlar muhakkak istirahat et canımYaa eşine hamilelik hormonu yüklesen ilaç kullandırıp yan etkileri yaşatsan öyle dirayetli ol demezdi seni çok iyi anlıyorum bu yaşadıklarını zaman zaman bizler de yaşadık inşallah en kisa zamanda duzene girer hayat akışın benim şu sıralar en çok yaşadığım Problem uzun süre de olsa kısa zaman da olsa aYalta kalmak belimi ağrıtıyo
Midemiz hassas kuzum ama istahimiz hep olmayacak şeylere açıkBende de çok hazımsızlık oluyo yemekte az bişey yiyince duyuyorum sığınamıyorum ama zararlı şeyler yedikçe yiyesim geliyo valla
Insallah bnmde bu sekilde sonlanir kuzum yaaCanım ilk kanamam küçük bi alandi ikincisi kesenın arkasını komple kaplamıştı yaklaşık 40 gün sürdü ama 3 yada 4 gün disari verdi geri kalan kahve akıntı ve Son sanırım 2 haftadır o da yok içerde kilcal damarlar emmiş
Ayne öyle valla 2 kilo almışım aslında çok değil bence 3 ayda ama doktorum çok dikkat ediyor kiloya benimde canım sıkılıyor kilo alıncaMidemiz hassas kuzum ama istahimiz hep olmayacak şeylere açık
Bende 2 kilo almışım doktor normal dedi ama bende almaz istemezdim şimdilik 2 kiloyu da napalim.istahim yerinde valla yiyorumAyne öyle valla 2 kilo almışım aslında çok değil bence 3 ayda ama doktorum çok dikkat ediyor kiloya benimde canım sıkılıyor kilo alınca
Benim bi arkadaşım da cok gezerdi kişiden kişiye değişiyor canım evet dinlenmek özellikle sırt üstü yatmak çok iyi geliyoBi arkadaşının eşi de hamile hergun bi yerdeler inan ki eşim de gezmeyi seviyor ne bilim. Belin ağrıdığı zamanlar muhakkak istirahat et canım
Amin inşallah canım benim inşallah herkesten güzel haberler bekliyorum ama sayfada en çok merak ettiklerimdensin ben de o süreçten geçtim en azından sebebini biliyoruz senin Ex fetus benim kese civarındaydı hep ama inanıyorum sağlıcakla çıkacaksınInsallah bnmde bu sekilde sonlanir kuzum yaaarkadasimiza o kdr uzuldumki buranin ve iicinde oldugum psikolojininde etkisiyle ogrendigimden beri agliyrm Rabbim sabir versin insallah ck zor
Benimde iştahım yerinde valla aman napalım sonra veririz insallahBende 2 kilo almışım doktor normal dedi ama bende almaz istemezdim şimdilik 2 kiloyu da napalim.istahim yerinde valla yiyorum
Allah razi olsun cnm bnm insallah insallah Rabbimden tek istegim yavrumla beraber saglikla cikaym saglikla da kucagima alayim hepinize de dua ediyrm bol zamanim varken.. insallah hepimiz saglikla alalimm yavrularimizi kucaklarimizaAmin inşallah canım benim inşallah herkesten güzel haberler bekliyorum ama sayfada en çok merak ettiklerimdensin ben de o süreçten geçtim en azından sebebini biliyoruz senin Ex fetus benim kese civarındaydı hep ama inanıyorum sağlıcakla çıkacaksın
hatırlamam mıı2016 nisan annelerinde de bir arkadaş ernet aşeriyodubalici gibi elimde geziyorum diyodu sonra doktoru uyarmıştı falan da zor zaptetmişti kendini. Tadına bakmıştı sanki ama ondan emin olamadım hatırlıyomusun sende Berdinc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?