2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rüyada kız bebek görmek erkek bebek olacagı diye yorumlanıyor ama tabiki Allah bilir

Kızlar benim bastan gebeliğim kanamalı sıkıntılı geçti hep yatmak zorunda kaldım bir 10 gündür biraz iyiyim ama hep yorgunum eşim bile diyor ki biraz dirayetli ol ama inanın ki mesala akşam yemeğe çıktık ben yemekten kalkıp hemen eve gidelim dedim çünkü gerçekten midem halsuzliğim bi anda tavan yaptı sizlerde de böyle oluyormu aşırı haksizlik yorgunluk falan

Cnm senin kanama alanin ne kdrla baslamisti gecmismi tamamen
Canım ilk kanamam küçük bi alandi ikincisi kesenın arkasını komple kaplamıştı yaklaşık 40 gün sürdü ama 3 yada 4 gün disari verdi geri kalan kahve akıntı ve Son sanırım 2 haftadır o da yok içerde kilcal damarlar emmiş

Ben dün doktora gittim artık yan yat sırt üstü yatma dedi yani iyi.yapıyorsun yan yatarak

Doğrudur canım aslında yanılma payı o kadar oluyo ki sayfada daha önce yazdım yeğenim son aylara kadar kız denip erkek oldu
Aynen ya oluyor öyle benim teyzemde kızı olcak diye hep kız eşyaları kıyafetleri aldı erkek doğdu. Önce saglıklı olsunlar tabi ama insan merk ediyor ya

Yaa eşine hamilelik hormonu yüklesen ilaç kullandırıp yan etkileri yaşatsan öyle dirayetli ol demezdi seni çok iyi anlıyorum bu yaşadıklarını zaman zaman bizler de yaşadık inşallah en kisa zamanda duzene girer hayat akışın benim şu sıralar en çok yaşadığım Problem uzun süre de olsa kısa zaman da olsa aYalta kalmak belimi ağrıtıyo

Bende de çok hazımsızlık oluyo yemekte az bişey yiyince duyuyorum sığınamıyorum ama zararlı şeyler yedikçe yiyesim geliyo valla

Bi arkadaşının eşi de hamile hergun bi yerdeler inan ki eşim de gezmeyi seviyor ne bilim. Belin ağrıdığı zamanlar muhakkak istirahat et canım

Insallah bnmde bu sekilde sonlanir kuzum yaa arkadasimiza o kdr uzuldumki buranin ve iicinde oldugum psikolojininde etkisiyle ogrendigimden beri agliyrm Rabbim sabir versin insallah ck zor

Ayne öyle valla 2 kilo almışım aslında çok değil bence 3 ayda ama doktorum çok dikkat ediyor kiloya benimde canım sıkılıyor kilo alınca
Bende 2 kilo almışım doktor normal dedi ama bende almaz istemezdim şimdilik 2 kiloyu da napalim.istahim yerinde valla yiyorum

Bi arkadaşının eşi de hamile hergun bi yerdeler inan ki eşim de gezmeyi seviyor ne bilim. Belin ağrıdığı zamanlar muhakkak istirahat et canım
Benim bi arkadaşım da cok gezerdi kişiden kişiye değişiyor canım evet dinlenmek özellikle sırt üstü yatmak çok iyi geliyo

Insallah bnmde bu sekilde sonlanir kuzum yaa arkadasimiza o kdr uzuldumki buranin ve iicinde oldugum psikolojininde etkisiyle ogrendigimden beri agliyrm Rabbim sabir versin insallah ck zor
Amin inşallah canım benim inşallah herkesten güzel haberler bekliyorum ama sayfada en çok merak ettiklerimdensin ben de o süreçten geçtim en azından sebebini biliyoruz senin Ex fetus benim kese civarındaydı hep ama inanıyorum sağlıcakla çıkacaksın

Tahmin yapar mısınız kızlar

Eklentiler

• D44F0382-1A18-418C-B924-8088FF867C10.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 5D0B5F18-C246-4E2B-917C-49AF4841EFA4.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 33
Allah razi olsun cnm bnm insallah insallah Rabbimden tek istegim yavrumla beraber saglikla cikaym saglikla da kucagima alayim hepinize de dua ediyrm bol zamanim varken.. insallah hepimiz saglikla alalimm yavrularimizi kucaklarimiza

hatırlamam mıı hatta nickinide hatırladım ama tam emin değilim hiç isim vermeyeyim burdan

Kızlar selam, 3 gündür yorumları okuyorum tek tek cevap vermek istediğim okadar insan varki.Öncelikle test sonuçları iyi çıkan arkadaşlar adına
çok sevindim.Kanaması olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Bir arkadaşınız bebeğini kaybetmiş İnan çok çok üzüldüm Allah yeniden sana bebek nasip eder inşallah.
İsimler cinsiyetler derken sayfalar ne güzel ilerlemiş.
Ben doktoruma nub teorisini anlatınca yakınlaştırdı ve ozaman kız gibi duruyor ama net değil demişti ben daha hamile kalmadan kız bebek eşyaları alıyordum kuran hocamdan.Ve hep sarışın yeşil gözlü kız bebek gördüm hayırlısı. Pazartesi nasipse ikili test için gideceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende.Sizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…