2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlarr çok zorlu günlerden geçtim hiç elime telefon alıp bakamadım midem çok fenaydı sürekli baş ağrısı ve dönmesi arada gözüm bile kararıyodu neden o kadar oldum hiç anlamadım doktora gittim hepsi normal dedi kan değerlerim iyi çıktı şükür tansiyonum düşük çıktı muhtemelen sürekli düşüyodu ondan öyle oluyodum 2 kilo vermişim bide. Çok şükür dün ve bugün çok iyiydim hatta birden iştahımda açıldı anında o iki kiloyu geri almış olabilirim umarım geçmişe dönmem tekrar ama şaşırdım birden kötü oldum birden iyi oldum

Bende 4.5 kiloaldım dikkat etmek gerekiyor gerçekten ama hareketsizlikten alıyoruz birazda
canım mide bulantısı olmasın kendimizi kötü hissetmeyelim de varsın kilo alalım ben başta almak istemiyordum ama fenalaşınca anladım değerini artık umursamayacağım iştahım varsa yiyeceğim bebişler vitamin alsın bol bol

Ya ben de 55 kilo ila g3be kaldim ama çok kısa sürede 2 kilo verip 53e düştüm smdi nerdeyse 55e yaklaştım doktorum gayet iyisin problem yok dedi Ama her gören karnın hic çıkmamış diyor çok canim sıkılıyor 3.ayda normal diye biliyorum karin çıkmamasi

Yaaa kim kaybetti bebeğini,bende çok takip edemiyorum onu tamamen kaçırmışım...
Allahım grupta kötü haber almak o kadar zoruma gidiyor ki,sanki en yakınlarıma olmuş gibi sarsılıyorum...hepimizin evlatları allaha emenet

Rabsernur kaybetmiş bebeğini

Ayy yapma ya kanamasi olan arkadaş,allahım yoldaş yapsın ona ne denirki...o kadar üzüldüm ki
Neyse ki 2 çocuğu vardı diye hatırlıyorum ne kadar acısını hafifletir onlarla bilmiyorum ama 15 haftalıkmış baya da büyükmüş

Maalesef bebeğimi kaybettim 15+2 günlüktü nasibimiz böyleymiş rabbim sizinkileri kucağa almayı nasip etsin Allah’a emanet olun
Me diyecegimi bilemiyorum okadar uzuldumki rabbim acini hafifletsin , diger cocuklarina saglik versin insallah
K Kutsal Alerji rabbim Ruyani hayirlara cikarsin insallah gercekte de ole Koşup oynayan saglikli bebisine kavusursun , yani insallah hepimiz kavusuruz tam 12 hafta riskler bitiyodur diye sevinirken rabsernur icimi parcaladu , benimde kan bi var bi yok bazen kanla beraber sancim da oluyo
Hep evdeyim dogru durust ckmiyorum hepinizi opuyorum

Ya gobegimi n altında iki piti piti hissettim acaba bebekmidirki yada bu kadar kısamı sürer günde bi keremi hissederiz:)2.gebeligi olan anneler ne diyosunuz artık hissetmek istiyorum ki acaba ne halde diye düşünmeyim
Canım ben 15+1 oldum bugün ve 3. hamileliğim. Bir haftadır elim hep karnımda ama daha hissedemedim maalesef bakalım bu haftanın sonunda hissederim artık bekliyorum

Kan sulandırıcı İğne kullanan arkadaslar dün 20. İgnemi oldum 19. igneye kadar hic morarma olmuyordu 2 gundur igne yerlerim morarmaya basladı... sizlerde de boyle mi oldu?
Bir de 10 gün önce alt karnım yani göbegim cıkmıstı biraz şimdi yukarıya dogru kocaman oldum. Zaten kiloluyum karın bel mide hepsi birbirine karıştı 5-6 aylık gibi geziyorum 38 beden hamile pantolonu aldık lcw den. Onlar da yürüyünce kayıyor aşagıya dogru düşüyor çeke çeke geziyorum. Kg olarak 2 kg aldım.

Aynen canım benim de karnım baya çıktı ve lcwden ben de iki pantolon aldım ilk normaldi sonra donunu çeken çocuk gibi gezdim okulda. Diyorum zayıflamadım hatta kilo aldım bu nee

Benim de gebelik dışında tsh hep normaldi
O zaman birbirimizi takip edelim canın bakalım ne olacak halimiz. Çarşamba gününe devlet hastanesindeki kadın doğumdan randevu aldım kendi doktorum başka şehirde özel hastanede olunca onun randevusuna kadar kendim burada gene bi tahlil vereyim. Lahana havuç şalgam mısır vs tüketmeye başladım tiroid biraz yavaşlasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…