2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım iğneler morartır. İlk gebeliğimde kan iğneleri öyle bi mosmor yaptı ki çocuk 4 yaşına gelince kayboldular bu arada durumlarımız aynı ben de yaklaşık 2 kilo aldım lcw daki hamile pantalonu nu ben de 38 aldım dediğin gibi bi süre snra kayıyor aşağıya

Aynen canım benim de karnım baya çıktı ve lcwden ben de iki pantolon aldım ilk normaldi sonra donunu çeken çocuk gibi gezdim okulda. Diyorum zayıflamadım hatta kilo aldım bu nee
Hangi renk aldınız pantalonlarınızı çünkü açık mavi 40 oldu bana gri 38 bedeni oldu

Anneler günüMüz kutlu olsun. Muhteşem bir gün. Devamı de gelir inşallah seneye de yavrularımız kucagimiza olur. Derler ya anne olunca anlarsın diye. Ah ne doğruymuş. Dün çok kötüydüm kusmaktan. Sonra yavrumla ilgili bi konuşma geçti. Oh hiç bir şey kalmadı. O sağlıklı olsun da

Maalesef bebeğimi kaybettim 15+2 günlüktü nasibimiz böyleymiş rabbim sizinkileri kucağa almayı nasip etsin Allah’a emanet olun
Çok çok üzgünüm, ne desem boş,Allah sabır versin dayanma gücü versin kardeşim, Rabbim sağlıkla istediğinizde bi daha nasip etsin inşallah

Dün geceden beri sağ kasığımda gelip giden ağrı var,kabızlık yaşıyorum çok ileri derecede olmasa da,zeytinyağı içiyorum bi çorba kaşığı faydasını gördüm de çok şükür ama sağ kasık ağrım gidio geliyor ve aynen yorulmadımda.

iyi olman çok güzel inşaallah
normal karın çıkmaması. helede ilk hamileliğinse. her denilene aldırma. doktoruna güveniyorsan sorun yok.
Kizlarrrrrr hepinizin anneler günü kutlu olsun
seninde anneler günün kutlu olsun. ben daha doğurmadan eşime dedim ki bu benim ilk anneler günüm. ona göre özel olmalı.
Canım ben 15+1 oldum bugün ve 3. hamileliğim. Bir haftadır elim hep karnımda ama daha hissedemedim maalesef bakalım bu haftanın sonunda hissederim artık bekliyorum☺
inşaallah hissedersin.bizde dört gözle o günleri bekliyoruz.

ben kullanırken de oluyordu . kılcal damarlar genişlermiş onlara denk gelince morarma olurmuş.ovma çoggalıyor. buz tut tez gidiyor morarması. ben bacaklarımdan da yapıyordum aynı yere denk getirmemek için. hemşireye sor bacaklardan nasıl yapılıyor diye onlar gösteriyor. bir hafta yanlış vurmuşum.

Kızlar frei oil kullanan varsa anneler gününe özel kendi sayfasında ciddi indirim var. Çatlak için lierac almıştım henüz kullanmaya başlamadım bir de frei oil alacaktım baktım ciddi indirim var. Kızımda da lierac kullanıp çatladım ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…