Laciverti gittiğim mağazada bulamadım ben. Sadece gri ve açık mavi vardı elim boş çıkmayayım diye aldım. İnternet mağazasında var ama çeşitler oradan takviye yapacağım
Kızlar benim belim ve sırtım çok ağrıyor yattığım zaman kalklamıyorum. Dün bir arkadaşıma gittim kızı oldu onun ben gebeliğimde belim ve sırtım ağrımadı senin kadar dedi. Aklıma kötü şeyler geliyor sizinde ağrıyor mu böyle şiddetli oluyor bazen
Dün geceden beri sağ kasığımda gelip giden ağrı var,kabızlık yaşıyorum çok ileri derecede olmasa da,zeytinyağı içiyorum bi çorba kaşığı faydasını gördüm de çok şükür ama sağ kasık ağrım gidio geliyor ve aynen yorulmadımda.
Midem bulanıyor canım ben zeytinyağı içemem herhalde ama bulantı hapını bırakınca tuvalete çıkmaya başladım sanırım zorladık biraz lavaboda. Çünkü onun dışında herhangi bir şey olmadı. Bugün daha iyi ama ara ara gidip geliyor
Kızlar benim belim ve sırtım çok ağrıyor yattığım zaman kalklamıyorum. Dün bir arkadaşıma gittim kızı oldu onun ben gebeliğimde belim ve sırtım ağrımadı senin kadar dedi. Aklıma kötü şeyler geliyor sizinde ağrıyor mu böyle şiddetli oluyor bazen
Herkesin aynı olmuyor ki hiç kıyaslama yapma canım. Benimde hiç ağrım olmadı kızımda ama herkes aynı olmuyor. Bebeğin yerleştiği yerle ilgili olabiiliyor, senin vücut yapınla kas yapınla ilgili olabiliyor. Herkes farklı farklı yaşıyor bu dönemi hiç takılma bunlara.
Herkesin aynı olmuyor ki hiç kıyaslama yapma canım. Benimde hiç ağrım olmadı kızımda ama herkes aynı olmuyor. Bebeğin yerleştiği yerle ilgili olabiiliyor, senin vücut yapınla kas yapınla ilgili olabiliyor. Herkes farklı farklı yaşıyor bu dönemi hiç takılma bunlara.
Güzel anneler, hepinizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel huylu, güzel ahlaklı, güzel yüzlü evlatlarımız olsun. Allah rızasına uygun yetiştirmek nasip olsun hepimize.
Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bol bol dua edelim de evlat hasreti çekenlere de nasip etsin rabbim. Kimseyi evladıyla sınamasın. Amin....
Sıkıntılı hamilelik geçiren arkadaşlarımızın sıkıntıları bitsin Rabbim güzel haberler nasip etsin. Şu mübarek ayda, bu güzel günde birbirimiz için amin diyelim