2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim belim ve sırtım çok ağrıyor yattığım zaman kalklamıyorum. Dün bir arkadaşıma gittim kızı oldu onun ben gebeliğimde belim ve sırtım ağrımadı senin kadar dedi. Aklıma kötü şeyler geliyor sizinde ağrıyor mu böyle şiddetli oluyor bazen

Midem bulanıyor canım ben zeytinyağı içemem herhalde ama bulantı hapını bırakınca tuvalete çıkmaya başladım sanırım zorladık biraz lavaboda. Çünkü onun dışında herhangi bir şey olmadı. Bugün daha iyi ama ara ara gidip geliyor

Kıyaslama yapma kuzum herkesin farklı.. benimde belim çok ağıriyor sırtımda.. ama hiç midem bulanmadı ablamda hamile onumda süreki midesi bulandı

Yani herkes ayrı ayrı belirtiler yaşıyor
Kanaman vb. durumun olmadığı sürece keyfini çıkar hamileliğinin kendini yormadan

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar. Bugün benim için çok özel oldu hem ilk anneler günüm hem de doğum günüm. Kendimi çok özel hissediyorum

Doğum günün kutluu olsunnn Bu yıl en güzel hediyedini kucağına alırsın inşallah sağlıkla.. kuzucuğunla ve tüm sevdiklerinle nice seneler dilerimm

sağol canım haklısın aslında herkesin farklı. Nebileyim aklıma gelio bazen öle şeyler diom elif çağırma kötüyü. Sağsağlim alalım da yavrularımızı kucağımıza inşallah.

Herkesin aynı olmuyor ki hiç kıyaslama yapma canım. Benimde hiç ağrım olmadı kızımda ama herkes aynı olmuyor. Bebeğin yerleştiği yerle ilgili olabiiliyor, senin vücut yapınla kas yapınla ilgili olabiliyor. Herkes farklı farklı yaşıyor bu dönemi hiç takılma bunlara.
Anneler günümüz kutlu olsun kızlar. Bugün benim için çok özel oldu hem ilk anneler günüm hem de doğum günüm. Kendimi çok özel hissediyorum
Doğum günün kutlu olsunn nice güzel yıllara

teşekkür ederim canım güzel şeyler duymak iyi gelio valla.

Güzel anneler, hepinizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel huylu, güzel ahlaklı, güzel yüzlü evlatlarımız olsun. Allah rızasına uygun yetiştirmek nasip olsun hepimize.
Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bol bol dua edelim de evlat hasreti çekenlere de nasip etsin rabbim. Kimseyi evladıyla sınamasın. Amin....

Sıkıntılı hamilelik geçiren arkadaşlarımızın sıkıntıları bitsin Rabbim güzel haberler nasip etsin. Şu mübarek ayda, bu güzel günde birbirimiz için amin diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…