2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Küçücük bir hücre tanesiyken bile yavrularimizin icimizde nasil dunyalar kadar yer kapladiklarini gorunce hepimiz annelerimizin degerini eminim cok cok daha iyi anlamisizdir.

O kadar duygusal hissediyorum ki aglarim da uzerim diye annemi bile arayamiyorum

Eşim de elbise almış bana. Ben ona cinsiyet suprizi hazirlarken o da bana anneler günü sürprizi hazirlamis. Bilmeden aldigi elbisenin etiketinde "annesinin oğlu" yaziyordu ingilizce. Nasil guzel bir tesadüf oldu

Hepinizi kocaman kucakliyorum insallah bundan sonra da hep yavrularimizla anneler günü yasariz bir ömür

Hamilelik pantolonu falan yazmışsınız kızlar bende defacto dan tayt aldım. Lcw den daha iyi taytları ve çok rahat bilginiz olsun.
Ayy başladınız mı giymeye. Ya bana bildirim gelmiyor. Sayfalar hızlı akıyor. Takip edemiyorun. Bende lc den alma taraftarıyım kalıpları daha rahat bence. Birde elbise almaya hevesleniyorum hem sonrada giyebilirim

Ne güzel sürpriz olmuş size öylee ya

amin. ne güzel olmuş elbisenin üzerinde yazılanlar

Kiz olursa ismi Acelya olsun o zaman
Ay galiba erkek kesin kuzum ya. Açelya güzel isim ama. Yağmur isminide begeniyorum. İlk buluşmamızda aşırı yağmur vardı damla da güzel. Ama alper olacak gibi

Dün neyle uğraştım biliyomusun. Eşimle benim fotomu koyup olabilecek çocuk fotolarına baktımkomik şeyler çıkıyor deneyin isterseniz

Bel ağrısı bendede var hatta çok ağrıdığı zaman kanamam oluyor Rabbim.korusun bize bağışlasın yavrularımizi

Benim var canım bel sorunum ölüyorum acıdan eğilirken bile ağrıyor çok oturunca, biraz ayakta kalınca

Benimki öküz hayatım hiç özel gün anlayışı yok birtek Doğum günümü kutladı

Nerden biliyon kız erkek olduğunu :)

Bu arada nerden baktınız kız bizde deneyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…