Ay galiba erkek kesin kuzum ya. Açelya güzel isim ama. Yağmur isminide begeniyorum. İlk buluşmamızda aşırı yağmur vardı damla da güzel. Ama alper olacak gibi
Vayyyyy kocan sanalıymış bu yil ikisini birden aradan çıkarmış olacak...
Evladinla,kocanla,sevdiklerinle musmutlu bir yil diliyorum burçdaşım herşey gönlünce olsun
Vayyyyy kocan sanalıymış bu yil ikisini birden aradan çıkarmış olacak...
Evladinla,kocanla,sevdiklerinle musmutlu bir yil diliyorum burçdaşım herşey gönlünce olsun
Ayy başladınız mı giymeye. Ya bana bildirim gelmiyor. Sayfalar hızlı akıyor. Takip edemiyorun. Bende lc den alma taraftarıyım kalıpları daha rahat bence. Birde elbise almaya hevesleniyorum hem sonrada giyebilirim
Elbiselerim var . Bi yaz gelse giyerim bol bol. Çiçekli oh mis gibi kot giyiniyorum dışarda. Rahat oluyor. Çok göbeğim çıkmadı ama diğerleri rahatsız ediyor. Kotu lcw den aldım tayti da defacto dan.
Yok be kuzum . Hatırlasın bana yetiyor. Aklıma esince bile bir şeyler alır bana. Illahi özel günde beklemem. Hatırlasın yeter bana
ben coo fazla tayt giyiniyorum ya. Çok rahat oluyor. Hamilelikte izin verir belki. Uzun giyince gayet iyi duruyor
Elbiselerim var . Bi yaz gelse giyerim bol bol. Çiçekli oh mis gibi kot giyiniyorum dışarda. Rahat oluyor. Çok göbeğim çıkmadı ama diğerleri rahatsız ediyor. Kotu lcw den aldım tayti da defacto dan.
Yok be kuzum . Hatırlasın bana yetiyor. Aklıma esince bile bir şeyler alır bana. Illahi özel günde beklemem. Hatırlasın yeter bana
ben coo fazla tayt giyiniyorum ya. Çok rahat oluyor. Hamilelikte izin verir belki. Uzun giyince gayet iyi duruyor
Ay lcw nın taytları berbat,bende 2 tane alayim dedim o kadar kalitesizki bıraktım hemen
Bende hep tayt giyerim hele şimdi üzerine uzun tişört çekip çekip gezerim,anca bir yere giderken falan hamile pantolunu giymeyi düşünüyorum
O zaman birbirimizi takip edelim canın bakalım ne olacak halimiz. Çarşamba gününe devlet hastanesindeki kadın doğumdan randevu aldım kendi doktorum başka şehirde özel hastanede olunca onun randevusuna kadar kendim burada gene bi tahlil vereyim. Lahana havuç şalgam mısır vs tüketmeye başladım tiroid biraz yavaşlasın diye
Canım iğneler morartır. İlk gebeliğimde kan iğneleri öyle bi mosmor yaptı ki çocuk 4 yaşına gelince kayboldular bu arada durumlarımız aynı ben de yaklaşık 2 kilo aldım lcw daki hamile pantalonu nu ben de 38 aldım dediğin gibi bi süre snra kayıyor aşağıya
ben kullanırken de oluyordu . kılcal damarlar genişlermiş onlara denk gelince morarma olurmuş.ovma çoggalıyor. buz tut tez gidiyor morarması. ben bacaklarımdan da yapıyordum aynı yere denk getirmemek için. hemşireye sor bacaklardan nasıl yapılıyor diye onlar gösteriyor. bir hafta yanlış vurmuşum.