2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğum günün kutluu olsunnn Bu yıl en güzel hediyedini kucağına alırsın inşallah sağlıkla.. kuzucuğunla ve tüm sevdiklerinle nice seneler dilerimm
Çok teşekkür ederim burada ki herkesle tek sıkıntı yaşamadan bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah

Olsun belki bir gün kiz da olur minik oglun da ismiyle yasasin insallah

Yaa evet cok var oyle programlar

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar. Bugün benim için çok özel oldu hem ilk anneler günüm hem de doğum günüm. Kendimi çok özel hissediyorum
Mutlu huzurlu sağlıklı nice yılların olsun canım bebişin ve tüm sevdiklerinle

Vayyyyy kocan sanalıymış bu yil ikisini birden aradan çıkarmış olacak...
Evladinla,kocanla,sevdiklerinle musmutlu bir yil diliyorum burçdaşım herşey gönlünce olsun
çok teşekkür ederim
İlk olduğu için ayrı ayrı almış hediyelerini çalıştığımız için bugün henüz göremedim ama akşama göreceğim bakalım

Ufak bi hediyede alaydı iyiydi:)
Yok be kuzum . Hatırlasın bana yetiyor. Aklıma esince bile bir şeyler alır bana. Illahi özel günde beklemem. Hatırlasın yeter bana

Keşke tayt izin verse eşim uzun giyiyorum üstüne yinede yok diyor
ben coo fazla tayt giyiniyorum ya. Çok rahat oluyor. Hamilelikte izin verir belki. Uzun giyince gayet iyi duruyor

Ayy başladınız mı giymeye. Ya bana bildirim gelmiyor. Sayfalar hızlı akıyor. Takip edemiyorun. Bende lc den alma taraftarıyım kalıpları daha rahat bence. Birde elbise almaya hevesleniyorum hem sonrada giyebilirim
Elbiselerim var . Bi yaz gelse giyerim bol bol. Çiçekli oh mis gibi kot giyiniyorum dışarda. Rahat oluyor. Çok göbeğim çıkmadı ama diğerleri rahatsız ediyor. Kotu lcw den aldım tayti da defacto dan.

Yok anam ağzını burnunu kırdırtma diyor :)))

Ay lcw nın taytları berbat,bende 2 tane alayim dedim o kadar kalitesizki bıraktım hemen
Bende hep tayt giyerim hele şimdi üzerine uzun tişört çekip çekip gezerim,anca bir yere giderken falan hamile pantolunu giymeyi düşünüyorum

Aynen aynen bana da lahana grubunu yeme demişti az calısıyor diye ben de 2 hafta sonra tekrar baktırıcam.

Aaa o kadar mı morarttı igneler? Ben de dedim acaba cok mu geliyor. Coraspini keser mi acaba doktor soylesem diyordum.

Tamam canım cok tesekkür ederim verdigin bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…