Kutlu mutlu olsun o haldeAnneler günümüz kutlu olsun kızlar. Bugün benim için çok özel oldu hem ilk anneler günüm hem de doğum günüm. Kendimi çok özel hissediyorum
Valla diger pantolonlar sıkıyor. Bir tane almıstım zaten 3 hafta önce. Bu sabah da eşim hediye olarak 3 tane daha almıs. Diger pantolonların hicbirini giyemiyorum zaten şu anAyy başladınız mı giymeye. Ya bana bildirim gelmiyor. Sayfalar hızlı akıyor. Takip edemiyorun. Bende lc den alma taraftarıyım kalıpları daha rahat bence. Birde elbise almaya hevesleniyorum hem sonrada giyebilirim
Onada şükür yine. Onu bile yapmayanlar var. Sen sıkma canını. Seni.üzmesin saygılı sevgili edepli olsunda varsın özel günleri unutsun. Yılda bir kere hediye alıp diğer günler seni sevgisiz bırakmasındansa böyle olsun bşverBenimki öküz hayatım hiç özel gün anlayışı yok birtek Doğum günümü kutladı
Ya play store da bi kaç uygulama var saçma çıkıyor ama eğlenceli. Gelecekteki bebegim deyince bi sürü uygulama var. Yorumları okuyarak indirdim iki taneBu arada nerden baktınız kız bizde deneyelim :)
Amin inşallah. Hepimiz evlatları sağlıkla yaşasınOlsun belki bir gün kiz da olurminik oglun da ismiyle yasasin insallah
Yaa evet cok var oyle programlar
Bende bu hafta gider bakarım. İyi yapmış eşin güzel düşünmüş. Güzel günlerde giy inşallah. Ben pantolon değilde sonradan da giyebilecegim şeyler bakacagım inşallah bulurum.Valla diger pantolonlar sıkıyor. Bir tane almıstım zaten 3 hafta önce. Bu sabah da eşim hediye olarak 3 tane daha almıs. Diger pantolonların hicbirini giyemiyorum zaten şu an
Normalde sola yatamıyorum. Hep sağa yatıyorum. Ama kendimi zorluyorum sola yatmaya. Alıştırıyorum şimdiden. Dikkat etmek lazım. :)Ben dün doktora gittim artık yan yat sırt üstü yatma dedi yani iyi.yapıyorsun yan yatarak
Allah razı olsun canım. Cümlemize nasip olur inşallah. Vakti geldiğinde bebeklerimiz için paylaşımlar yaparız inşallah.Me diyecegimi bilemiyorum okadar uzuldumki rabbim acini hafifletsin , diger cocuklarina saglik versin insallah
K Kutsal Alerji rabbim Ruyani hayirlara cikarsin insallah gercekte de ole Koşup oynayan saglikli bebisine kavusursun , yani insallah hepimiz kavusuruz tam 12 hafta riskler bitiyodur diye sevinirken rabsernur icimi parcaladu , benimde kan bi var bi yok bazen kanla beraber sancim da oluyo
Hep evdeyim dogru durust ckmiyorum hepinizi opuyorum
Kuzum ben de lcw dan aldım. Yan taraflarda lastikleri yok mı seninkinin. Ben o lastiklerle üst kısmı baya daralttım. Rahat rahat giyiyorum.Kan sulandırıcı İğne kullanan arkadaslar dün 20. İgnemi oldum 19. igneye kadar hic morarma olmuyordu 2 gundur igne yerlerim morarmaya basladı... sizlerde de boyle mi oldu?
Bir de 10 gün önce alt karnım yani göbegim cıkmıstı biraz şimdi yukarıya dogru kocaman oldum. Zaten kiloluyum karın bel mide hepsi birbirine karıştı 5-6 aylık gibi geziyorum38 beden hamile pantolonu aldık lcw den. Onlar da yürüyünce kayıyor aşagıya dogru düşüyor çeke çeke geziyorum. Kg olarak 2 kg aldım.
Evet bende sevemedim kumaşını hiç. Arkadaşım pazardan almış onlar bile daha kaliteliydi.Ay lcw nın taytları berbat,bende 2 tane alayim dedim o kadar kalitesizki bıraktım hemen
Bende hep tayt giyerim hele şimdi üzerine uzun tişört çekip çekip gezerim,anca bir yere giderken falan hamile pantolunu giymeyi düşünüyorum
Aha işte benim düşüncem. Tek kızım. O yüzden kız istiyorum ama tek kız olarak çok zorlandığım zamanlarda oldu. O yüzden aman yok diyorum sonra diyorum ama kız da bir başka. Oooo kafam fa deli sorular.Amin inşallah. Hepimiz evlatları sağlıkla yaşasıncinsiyet sorun değil. Ben kız çocuga çok düşkünüm kız kardeşim olmadıgı için. Böyle bazen hayal kuruyorum kızım olur ve tek olursa benim gibi diye ağlıyorum öyle üzülüyorum ki anlatamam. Sonra diyorum tek olacagına hiç olmaması daha iyi diyorum. En iyisi allahın işine karışmamak
Aynen bende de durum o şekildeK Kutsal Alerji canım lastikleri de sona getirdim ama düşüyor yine de. Daha kücük beden alsam olmuyor, sıkıyor.
bende senin gibi iki arada bir deredeyim. Allah sağlıklı ,hayırlı ve uzun ömürlü olanı versin öncelikle. kızım olsa diyorum bir tane daha bacısı olsun isterdim . benim yaşım geç bu da tedaviye oldu. tekrar yeni bir tedaviyi bünyem kaldırır mı bilmiyorum. oğlum olsa kız da bambaşka . Allah eger kardeşi olcaksa kız versin.Evet bende sevemedim kumaşını hiç. Arkadaşım pazardan almış onlar bile daha kaliteliydi.
Aha işte benim düşüncem. Tek kızım. O yüzden kız istiyorum ama tek kız olarak çok zorlandığım zamanlarda oldu. O yüzden aman yok diyorum sonra diyorum ama kız da bir başka. Oooo kafam fa deli sorular.allah bilir elbet
Canım ben bu belirtilerle çalışıyorum. Öğleden sonra uyku gibi ağırlık bastırıyor gözlerim zorla açıp bilgsayara bakmaya çalışıyorum. Çalışmıyor olmanın avantajını yaşıyorsun emin ol:)Hani diyorlar ya hamilesin hasta değilsin. Ama yok işte hasta gibiyim. Sabah kalkıp kahvaltı sonra mide bulantısı ağzımın hiç tadının olmaması. Hep midemin ekşimesi. Bütün gün halsizlik sanki dünyayı sırtlamışım gibi yorgunluk. Bütün gün yatıyorum desem yeridir. Hasta gibiyim iştenormal hayatına devam eden gezen tozan hamilelere selam olsun
Kesinlikle öyle. Bu 3.hamileligim . Inşallah bunda sağ salim alırım kucağıma. Diğerleri olmadı. Onlar da çalışıyordum. O yol bitmek bilmezdi. Isyeri tuvaletlerinde çıkarmaktan bıkmıştım. Yemek yemek su içmek zordu. Ama o zman bu kadar halsiz değildim. Bunda çok halsizim. Dermanim yok desem yeridir. Iyi ki çalışmıyorum şu an diyorum zaten. Çalışırken hamile kalmak istemiştim ama varmış bir hikmeti işte. Allah yardım etsin sana da. Zamanla geçecek inşallah diyelimCanım ben bu belirtilerle çalışıyorum. Öğleden sonra uyku gibi ağırlık bastırıyor gözlerim zorla açıp bilgsayara bakmaya çalışıyorum. Çalışmıyor olmanın avantajını yaşıyorsun emin ol:)
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah cnmKesinlikle öyle. Bu 3.hamileligim . Inşallah bunda sağ salim alırım kucağıma. Diğerleri olmadı. Onlar da çalışıyordum. O yol bitmek bilmezdi. Isyeri tuvaletlerinde çıkarmaktan bıkmıştım. Yemek yemek su içmek zordu. Ama o zman bu kadar halsiz değildim. Bunda çok halsizim. Dermanim yok desem yeridir. Iyi ki çalışmıyorum şu an diyorum zaten. Çalışırken hamile kalmak istemiştim ama varmış bir hikmeti işte. Allah yardım etsin sana da. Zamanla geçecek inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?