2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy başladınız mı giymeye. Ya bana bildirim gelmiyor. Sayfalar hızlı akıyor. Takip edemiyorun. Bende lc den alma taraftarıyım kalıpları daha rahat bence. Birde elbise almaya hevesleniyorum hem sonrada giyebilirim
Valla diger pantolonlar sıkıyor. Bir tane almıstım zaten 3 hafta önce. Bu sabah da eşim hediye olarak 3 tane daha almıs. Diger pantolonların hicbirini giyemiyorum zaten şu an

Benimki öküz hayatım hiç özel gün anlayışı yok birtek Doğum günümü kutladı
Onada şükür yine. Onu bile yapmayanlar var. Sen sıkma canını. Seni.üzmesin saygılı sevgili edepli olsunda varsın özel günleri unutsun. Yılda bir kere hediye alıp diğer günler seni sevgisiz bırakmasındansa böyle olsun bşver

Olsun belki bir gün kiz da olur minik oglun da ismiyle yasasin insallah

Yaa evet cok var oyle programlar
Amin inşallah. Hepimiz evlatları sağlıkla yaşasıncinsiyet sorun değil. Ben kız çocuga çok düşkünüm kız kardeşim olmadıgı için. Böyle bazen hayal kuruyorum kızım olur ve tek olursa benim gibi diyeağlıyorum öyle üzülüyorum ki anlatamam. Sonra diyorum tek olacagına hiç olmaması daha iyi diyorum. En iyisi allahın işine karışmamak

Valla diger pantolonlar sıkıyor. Bir tane almıstım zaten 3 hafta önce. Bu sabah da eşim hediye olarak 3 tane daha almıs. Diger pantolonların hicbirini giyemiyorum zaten şu an
Bende bu hafta gider bakarım. İyi yapmış eşin güzel düşünmüş. Güzel günlerde giy inşallah. Ben pantolon değilde sonradan da giyebilecegim şeyler bakacagım inşallah bulurum.
78.8 kilo falandım hamile kalmadan şuan 75.4 kiloyum. Hala eskileri giyiyorum ama bazen lastikler rahatsız ediyor. Hamile eşofmanı şart demek ki.

Ben dün doktora gittim artık yan yat sırt üstü yatma dedi yani iyi.yapıyorsun yan yatarak
Normalde sola yatamıyorum. Hep sağa yatıyorum. Ama kendimi zorluyorum sola yatmaya. Alıştırıyorum şimdiden. Dikkat etmek lazım. :)
Allah razı olsun canım. Cümlemize nasip olur inşallah. Vakti geldiğinde bebeklerimiz için paylaşımlar yaparız inşallah.
Kuzum ben de lcw dan aldım. Yan taraflarda lastikleri yok mı seninkinin. Ben o lastiklerle üst kısmı baya daralttım. Rahat rahat giyiyorum.

Evet bende sevemedim kumaşını hiç. Arkadaşım pazardan almış onlar bile daha kaliteliydi.

Aha işte benim düşüncem. Tek kızım. O yüzden kız istiyorum ama tek kız olarak çok zorlandığım zamanlarda oldu. O yüzden aman yok diyorum sonra diyorum ama kız da bir başka. Oooo kafam fa deli sorular. allah bilir elbet

Hani diyorlar ya hamilesin hasta değilsin. Ama yok işte hasta gibiyim. Sabah kalkıp kahvaltı sonra mide bulantısı ağzımın hiç tadının olmaması. Hep midemin ekşimesi. Bütün gün halsizlik sanki dünyayı sırtlamışım gibi yorgunluk. Bütün gün yatıyorum desem yeridir. Hasta gibiyim işte normal hayatına devam eden gezen tozan hamilelere selam olsun

bende senin gibi iki arada bir deredeyim. Allah sağlıklı ,hayırlı ve uzun ömürlü olanı versin öncelikle. kızım olsa diyorum bir tane daha bacısı olsun isterdim . benim yaşım geç bu da tedaviye oldu. tekrar yeni bir tedaviyi bünyem kaldırır mı bilmiyorum. oğlum olsa kız da bambaşka . Allah eger kardeşi olcaksa kız versin.

Canım ben bu belirtilerle çalışıyorum. Öğleden sonra uyku gibi ağırlık bastırıyor gözlerim zorla açıp bilgsayara bakmaya çalışıyorum. Çalışmıyor olmanın avantajını yaşıyorsun emin ol:)

Kesinlikle öyle. Bu 3.hamileligim . Inşallah bunda sağ salim alırım kucağıma. Diğerleri olmadı. Onlar da çalışıyordum. O yol bitmek bilmezdi. Isyeri tuvaletlerinde çıkarmaktan bıkmıştım. Yemek yemek su içmek zordu. Ama o zman bu kadar halsiz değildim. Bunda çok halsizim. Dermanim yok desem yeridir. Iyi ki çalışmıyorum şu an diyorum zaten. Çalışırken hamile kalmak istemiştim ama varmış bir hikmeti işte. Allah yardım etsin sana da. Zamanla geçecek inşallah diyelim

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…