2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 2 hafta sık dişini az kaldı inşallah.

Kuzuların anneleri, Progesran kullandığı halde arada kısa kanaması olan var mı?

Iğnem dün bitti hapıma devam ediyorum ama hala kahverengi kanamam devam ediyor

O değilde dün iğneyi nasıl vurduysa geceden beri totom felç olmuş durumda.. işe yarasinda razıyım yeter ki kuzum iyi olsun

Cok sukur Rabbim tekrarlamaz insallah.. benjm 2 hafta bitti devam ediyor senin ne kadar sürmüstü ilaca rağmen
Canım , 5. Haftamda 3-4 günlük kahve akıntı oldu geçti.ondan bi kaç hafta sonra bi kere daha kahve akıntı geldi. 2. Ayımda iken 2 kere de tuvalette iken 2-3 damla kan geldi. Yani 16 hafta boyunca sadece bunlar oldu.

cnm yarın inşallah mutlu haber verirsin

progestan hap kullanıyorsan oda yapiyor

Hamilelik pantolonu falan yazmışsınız kızlar bende defacto dan tayt aldım. Lcw den daha iyi taytları ve çok rahat bilginiz olsun.
Benim de artık almam lazım hem kilo aldım hem de pantolonlar sıkıyor artık popom da büyüdü dün eşime atarlandim

Al bendende o kadar yalnız değiliz.

Yalnız değilim hayırlısı olsun. Yinede dualarımda diyorum yalnız kalmayacaksa kızım olsun.

E nasıl düşüyor o zaman kuzum? Mümkünse foto atabilir mısın özelden? Lcw daki hemen hemen bi çok pantolonu denedim. 2 tane aldım. Lastikleri sonda olmasa da baya daralttım.
Yarın giyip atarım tabi.. valla ben de anlamıyorum nasıl düştügünü. Üst kısmı bol geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…