Hani diyorlar ya hamilesin hasta değilsin. Ama yok işte hasta gibiyim. Sabah kalkıp kahvaltı sonra mide bulantısı ağzımın hiç tadının olmaması. Hep midemin ekşimesi. Bütün gün halsizlik sanki dünyayı sırtlamışım gibi yorgunluk. Bütün gün yatıyorum desem yeridir. Hasta gibiyim işte normal hayatına devam eden gezen tozan hamilelere selam olsun
Canım , 5. Haftamda 3-4 günlük kahve akıntı oldu geçti.ondan bi kaç hafta sonra bi kere daha kahve akıntı geldi. 2. Ayımda iken 2 kere de tuvalette iken 2-3 damla kan geldi. Yani 16 hafta boyunca sadece bunlar oldu.
E nasıl düşüyor o zaman kuzum? Mümkünse foto atabilir mısın özelden? Lcw daki hemen hemen bi çok pantolonu denedim. 2 tane aldım. Lastikleri sonda olmasa da baya daralttım.
Kızlar benim bastan gebeliğim kanamalı sıkıntılı geçti hep yatmak zorunda kaldım bir 10 gündür biraz iyiyim ama hep yorgunum eşim bile diyor ki biraz dirayetli ol ama inanın ki mesala akşam yemeğe çıktık ben yemekten kalkıp hemen eve gidelim dedim çünkü gerçekten midem halsuzliğim bi anda tavan yaptı sizlerde de böyle oluyormu aşırı haksizlik yorgunluk falan
Hani diyorlar ya hamilesin hasta değilsin. Ama yok işte hasta gibiyim. Sabah kalkıp kahvaltı sonra mide bulantısı ağzımın hiç tadının olmaması. Hep midemin ekşimesi. Bütün gün halsizlik sanki dünyayı sırtlamışım gibi yorgunluk. Bütün gün yatıyorum desem yeridir. Hasta gibiyim işte normal hayatına devam eden gezen tozan hamilelere selam olsun
Evet bende sevemedim kumaşını hiç. Arkadaşım pazardan almış onlar bile daha kaliteliydi.
Aha işte benim düşüncem. Tek kızım. O yüzden kız istiyorum ama tek kız olarak çok zorlandığım zamanlarda oldu. O yüzden aman yok diyorum sonra diyorum ama kız da bir başka. Oooo kafam fa deli sorular. allah bilir elbet
Cnm bn sabah aksm ignesini vuruluyrm kanama alni var ya bnde ondn akiyr disari halen kahve akinti..koyu kirmizi bazen..bazen bakiyosun hic olmuyr bugun hic olmadi mesela
E nasıl düşüyor o zaman kuzum? Mümkünse foto atabilir mısın özelden? Lcw daki hemen hemen bi çok pantolonu denedim. 2 tane aldım. Lastikleri sonda olmasa da baya daralttım.