2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 2 hafta sık dişini az kaldı inşallah.
Inşallah canım inşallah. Sağlıkla huzurla geçsin bakalım.
Benim de artık almam lazım hem kilo aldım hem de pantolonlar sıkıyor artık popom da büyüdü dün eşime atarlandim
al al çok rahat gerçekten. Eşinin günahı neydi kız

Al bendende o kadar yalnız değiliz.
He ya bayağı varmış bizim gibi. Geçecek inşallah geçecek

Kızlar bişey sorcam ben kakao yagı aldım donmus şekildeydi aldigim yer dedi sıcak suda beklet sonra oda sicaklığında kalsın ben sıcak suda beklettim eridi bildiğimiz sıvı oldu ama oda sıcaklığında olmasına rağmen dondu yine napcam şimdi nasıl kullancam

Arkadaşlar enabız üzerinden ikili tarama testi sonucunu öğrenen var mı? Ben kan verdiğim günden beri enabıza bakıyorum testin adı var ama sonuç görünmüyor. 1 hafta geçince doktorumu aradım sekreteri sonucumu doktora sordu doktor gayet normal bi sıkıntı yok dedi. Fakat enabızda hala açıklanan bir değer yok

oraya biraz geç düşüyor

Kızlar bugün babaannemi ziyarete gittik.Kendisi 90 yaşında 9 çocuk annesi..Bana öyle ilginç bişey soyledi ki şaşırıp kaldım.Özellikle kanaması olan arkadaşlar.
Mahallesinde yıllardır çocuğu olmayan genç bir kadın var.Kadın şimdi hamile ama çok kanaması oluyormuş.Geçen gün babannemi ziyarete gelmiş,kanamasından bahsetmiş.Babaannem ona demis ki,kiloduna altın dik yada tuttur.(çeyrek yada herhangi bi altın)biz eskiden kanamalarimizi öyle keserdik.Kadın 2 gün sonra el öpmeye gelmiş allah razı olsun diye.Bi deneyin bişey kaybetmezsiniz

Orda sonuç görünmüyor canim bnim de senin gibi

Her kullanımda eriteceksin canım. O donacak sonra yine eritme. Hindistan cevizi de genelde öyle oluyor.

Hallahalla vala inanirim biliyomusun buyuklerin dedikleri hep cikiyr..esime diimde getirsn bari

Cnm bn sabah aksm ignesini vuruluyrm kanama alni var ya bnde ondn akiyr disari halen kahve akinti..koyu kirmizi bazen..bazen bakiyosun hic olmuyr bugun hic olmadi mesela
Bende kanama alanı yoktu cnm ya rahşmde kasılmanın olduğu alan vardı sadece progestandan sonra 1 haftadır iyiydim. 2 gündür ramazan diye iftara misafir almak istedim yoruldum mu ne bilmiyorum. WC ye gittiğimde günlük pedimde sulu kırmızı su gibi kan vardı. Günde 1 adet 200 mg alıyorummzaten. Salıya randevu aldık doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…