Bende kanama alanı yoktu cnm ya rahşmde kasılmanın olduğu alan vardı sadece progestandan sonra 1 haftadır iyiydim. 2 gündür ramazan diye iftara misafir almak istedim yoruldum mu ne bilmiyorum. WC ye gittiğimde günlük pedimde sulu kırmızı su gibi kan vardı. Günde 1 adet 200 mg alıyorummzaten. Salıya randevu aldık doktora
Ya yorulmak çok etkiliyor emin oldum ben de iyice kızlar bence bu ramazan siz misafir olun caydırmayın ben cagiramicam kimseyi evde kendimize bile doğru düzgün
Ya yorulmak çok etkiliyor emin oldum ben de iyice kızlar bence bu ramazan siz misafir olun caydırmayın ben cagiramicam kimseyi evde kendimize bile doğru düzgün
Haklısın sanırım canım. Üst üste 2 gün alınca mı oldu acaba diyorum ben de insan, ramazanda iftar sofrasında misafiri olsun istiyor işte. Bu ay bir daha almam korktum
Haklısın sanırım canım. Üst üste 2 gün alınca mı oldu acaba diyorum ben de insan, ramazanda iftar sofrasında misafiri olsun istiyor işte. Bu ay bir daha almam korktum
E nasıl düşüyor o zaman kuzum? Mümkünse foto atabilir mısın özelden? Lcw daki hemen hemen bi çok pantolonu denedim. 2 tane aldım. Lastikleri sonda olmasa da baya daralttım.
Benim geçen yıldan olan gebe kıyagetlerim var. Bellerimbol geliyor çünkü karnımız daha o kadar büyümedi kızlar. Ben de gittim baya düşğk bel pantolon aldık rahatım şu an
6.haftamda bi gece kahverengi leekelenme yaşadım diye haftalarca progestan kullandım çok şükür bi daha yaşamadım. Zaten progestan ağır bir ilaç dengemizi bozuyor lütfen her şeyin önceliği bebeginiz olsun. Kimse ramazanda çagirmadnız diye küsmez hatta küsmemeli de ins seneye bebisiniz de sizle birlikte sofrada olduğunda kalabalik duygusunu yaşarsınız:)
6.haftamda bi gece kahverengi leekelenme yaşadım diye haftalarca progestan kullandım çok şükür bi daha yaşamadım. Zaten progestan ağır bir ilaç dengemizi bozuyor lütfen her şeyin önceliği bebeginiz olsun. Kimse ramazanda çagirmadnız diye küsmez hatta küsmemeli de ins seneye bebisiniz de sizle birlikte sofrada olduğunda kalabalik duygusunu yaşarsınız:)
Yok canım millet küser diye iftar yapmıyorum :) ramazan sofraları kalabalık güzel o tadı yakalamak, sevdiklerimize paylaşmak huzur veriyor. Kimsenin alınacağı yok yani. Ama dikkat etmem lazım anlaşıldı
iki hafta önce pazartesi günü başladı.. 1.5 gün adet kanı gibi hem yoğun hem kırmızı geldi
ilaç ve iğneye başladım kahverengiye döndü rengi bazen kesiliyor sonra tekrar başlıyor
Dünden beri gelmiyor hiç Allahm inşallah bitmiştir
Gunaydin kizlar..Ne guzel cinsiyetler kesinlesmeye basladi.Benim randevuma daha 10 gunden fazla var.Benim de o zaman kesinlesir insallah ama o zamana kadar nasil dayanacagim bilmiyorum:)) Bana da erkege benziyor dedi ama emin konusmadi.Kordon da olabilir dedi..Benim icime de kiz gibi doguyor..Su gunler cabucak gecse..
Kanamasi,lekelenmesi olan arkadaslar kendinizi yormayin..Ben de bir kez yasadim ve o korku bana yetti..Bir daha asla yormam kendimi o kadar.Simdi isleri bolerek tek tek yapiyorum.Bir gunde bitirmeye calismiyorum ve kayinvalidemler disinda da kimseyi yemege almayi dusunmuyorum..Herkes durumumu biliyor zaten..Boyle bor beklentiye kimse girmez diye dusunuyorum..Aksine beni cagirmalarini bekliyorum:)))Ozellikle baskasinin evinde artik elimi bir seye atmiyorum..Herkes de zaten aman sen otur,sen yapma diyor..Bu gunlerin tadini cikarin kizlar..:))))Elimize her zaman gecmez..
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Cumartesi günü doktora gittim bende. İkili testte sadece yaş riski cıktı dedi doktorum. 3 hafta sonra yeniden muayenem var. Kan uyuşmazlığı için sıkı takipde olacagım artık maalesef. Kanaman olursa hemen gel dedi.Cinsiyetinede eyvah kız gibi duruyo dedi. 2. de kız olacak dedi. Ama tam belli değil erkeklerin organları geç iniyo dedi. Ama o da oyle eyvah deyınce garip oldum. Yani ben erkek istiyorum demedimki. Kızımın ne sucu var. Ama bir yandanda üzüldüm nedense. Oğlum olsun istiyormusum galiba.. Kiloda aldım zaten. şimdiden 76 yı gördüm. Sonum ne olacak bilmiyorum.