2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Başlarda progestan kullandığım halde olurdu canım. 2 aydır olmuyor ama . Son 2 haftadır da progestan almıyorum. Bol su içiyorum.
1 haftadır Progestan alıyordum iyiydim yeniden kanadı. Geçer inşallah benim ki de senin gibi. Sağolasın.

Mayısın son haftası serklaj olacağım daha korkuyorum bu kanamadan

Ya yorulmak çok etkiliyor emin oldum ben de iyice kızlar bence bu ramazan siz misafir olun caydırmayın ben cagiramicam kimseyi evde kendimize bile doğru düzgün

Ya yorulmak çok etkiliyor emin oldum ben de iyice kızlar bence bu ramazan siz misafir olun caydırmayın ben cagiramicam kimseyi evde kendimize bile doğru düzgün
Haklısın sanırım canım. Üst üste 2 gün alınca mı oldu acaba diyorum ben de insan, ramazanda iftar sofrasında misafiri olsun istiyor işte. Bu ay bir daha almam korktum

Haklısın sanırım canım. Üst üste 2 gün alınca mı oldu acaba diyorum ben de insan, ramazanda iftar sofrasında misafiri olsun istiyor işte. Bu ay bir daha almam korktum
Ben yorgun olunca yemek bile yapmiyorum bence misafir ısıne ara verin hicbir şey bebeginizden on3mli degil

E nasıl düşüyor o zaman kuzum? Mümkünse foto atabilir mısın özelden? Lcw daki hemen hemen bi çok pantolonu denedim. 2 tane aldım. Lastikleri sonda olmasa da baya daralttım.
Benim geçen yıldan olan gebe kıyagetlerim var. Bellerimbol geliyor çünkü karnımız daha o kadar büyümedi kızlar. Ben de gittim baya düşğk bel pantolon aldık rahatım şu an

Öyle yapıcam korkuttu bugün 200 mg progestana rağmen kanama görmek
6.haftamda bi gece kahverengi leekelenme yaşadım diye haftalarca progestan kullandım çok şükür bi daha yaşamadım. Zaten progestan ağır bir ilaç dengemizi bozuyor lütfen her şeyin önceliği bebeginiz olsun. Kimse ramazanda çagirmadnız diye küsmez hatta küsmemeli de ins seneye bebisiniz de sizle birlikte sofrada olduğunda kalabalik duygusunu yaşarsınız:)

Yok canım millet küser diye iftar yapmıyorum :) ramazan sofraları kalabalık güzel o tadı yakalamak, sevdiklerimize paylaşmak huzur veriyor. Kimsenin alınacağı yok yani. Ama dikkat etmem lazım anlaşıldı

Kırmızı mıydı peki sizin ki arkadaşlar?

iki hafta önce pazartesi günü başladı.. 1.5 gün adet kanı gibi hem yoğun hem kırmızı geldi
ilaç ve iğneye başladım kahverengiye döndü rengi bazen kesiliyor sonra tekrar başlıyor

Dünden beri gelmiyor hiç Allahm inşallah bitmiştir

Bide hamile olduğumu bilmiyordu henüz,bana dedi ki,sen çok guzellesmissin hamile misin dedi,evet dedim.Oğlun olcak senin dedi.Bakalım tutacak mı
Kesin tutacak Ben de oglan hissediyorum seninkini. Ben de aşırı çirkinim Babaanneye maaşallah deyip anneler gününü kutlarım.

1 haftadır Progestan alıyordum iyiydim yeniden kanadı. Geçer inşallah benim ki de senin gibi. Sağolasın.

Mayısın son haftası serklaj olacağım daha korkuyorum bu kanamadan
Rahim yetmezliği teşhisin nasıl konuldu? Bu yüzden serklaj uygulanıyor değil mi?

Kırmızı mıydı peki sizin ki arkadaşlar?

Aynen kırmızıydı ilk başı şuan kahverengi-sari

Gunaydin kizlar..Ne guzel cinsiyetler kesinlesmeye basladi.Benim randevuma daha 10 gunden fazla var.Benim de o zaman kesinlesir insallah ama o zamana kadar nasil dayanacagim bilmiyorum:)) Bana da erkege benziyor dedi ama emin konusmadi.Kordon da olabilir dedi..Benim icime de kiz gibi doguyor..Su gunler cabucak gecse..

Kanamasi,lekelenmesi olan arkadaslar kendinizi yormayin..Ben de bir kez yasadim ve o korku bana yetti..Bir daha asla yormam kendimi o kadar.Simdi isleri bolerek tek tek yapiyorum.Bir gunde bitirmeye calismiyorum ve kayinvalidemler disinda da kimseyi yemege almayi dusunmuyorum..Herkes durumumu biliyor zaten..Boyle bor beklentiye kimse girmez diye dusunuyorum..Aksine beni cagirmalarini bekliyorum:)))Ozellikle baskasinin evinde artik elimi bir seye atmiyorum..Herkes de zaten aman sen otur,sen yapma diyor..Bu gunlerin tadini cikarin kizlar..:))))Elimize her zaman gecmez..

kızlar günaydın,

Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Cumartesi günü doktora gittim bende. İkili testte sadece yaş riski cıktı dedi doktorum. 3 hafta sonra yeniden muayenem var. Kan uyuşmazlığı için sıkı takipde olacagım artık maalesef. Kanaman olursa hemen gel dedi.Cinsiyetinede eyvah kız gibi duruyo dedi. 2. de kız olacak dedi. Ama tam belli değil erkeklerin organları geç iniyo dedi. Ama o da oyle eyvah deyınce garip oldum. Yani ben erkek istiyorum demedimki. Kızımın ne sucu var. Ama bir yandanda üzüldüm nedense. Oğlum olsun istiyormusum galiba.. Kiloda aldım zaten. şimdiden 76 yı gördüm. Sonum ne olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…