2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

İnşallah kesilmiştir cnm kanaman❤ Benim de bugün gelmedi kan ama yarın doktora randevu aldım sorun olmasın diye
Rahim yetmezliği teşhisin nasıl konuldu? Bu yüzden serklaj uygulanıyor değil mi?

Aynen kırmızıydı ilk başı şuan kahverengi-sari

Canım bende rahim uzunluğu kısa değil, doğum kanalı geçen yıl yaptığım erken doğumdan sonra toplamamış kendini 0.4 mm açıklık var. Çok şükür kısa değil benim. Özellikle 5.aydan sonra vakinal ultrasonla ölçüm yaptırmak lazımmış.

Hamile kaldığımda doktor vajinal ultrasonda gördü tam kapanmadığını .

Serklaj iki sebepten; doğum yolu kısa ise veya doğum yolu olması gereken genişlikten geniş ise

Allah sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeği yok canım doktora takılma sen :) takip şartsa yapacak birşey yok. Ben de 15 günde 1 gidiyorum ayı beklemiyor doktor

Bende tam olarak bundan şüpheleniyorum kanama sebebi olarak, cunku kanama alanı yok. bir önceki doğumum çok sorunluydu, toparladıktan sonrada korkudan bir daha hiç muayene olmadım. Bugün kontrolüm var ve doktora sormayı düşünüyordum. Teşekkür ederim paylaştığı için detayları.

Rahim ağzı yetmezliğinde kanama duymadım. 20. Haftadan sonra ağrısız kanamasın erken doğum gerçekleşmesine sebep oluyormuş.

Vajinal bir kez kontrol ettir canım. İnşallah yoktur ama varsa bu haftalarda dikiş atılmalı.

Yok ise de 20. Haftadan sonra yine vajinal kontrol ettir cnm.

Maalesef bebeğimi kaybettim 15+2 günlüktü nasibimiz böyleymiş rabbim sizinkileri kucağa almayı nasip etsin Allah’a emanet olun
Çok üzüldüm canım, şimdi gördüm 22 de bebeğini kaybetmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni...

doktor sebep söyledi mi,

Çok üzüldüm canım, şimdi gördüm 22 de bebeğini kaybetmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni...

doktor sebep söyledi mi,
kanaması 3 pet değişcek kadardı bikaç gün önce ama bebek sağlıklı demişti. bende bugün okuyorum haftasonu giremiyorum ben. çok üzüldüm allahtan 2 tane bağrına basacağı bebesi var. allah onlara sağlık versin ya çok zor bizide neler bekliyor bilmiyorum bian korku kapladı içimi okuyunca

Bebeği ayrıntılı gösterdi. Büyük ihtimalle kız ama kimseye henüz söyleme dedi. İkili test sonucu gayet güzel için rahat olsun dedi. 3 hafta sonra çağırdı

İnşallah canım çok sağol.
bi kızın vardı bidaha geliyor bu müthiş haber iki bacı birbirlerine destek olcaklar inş. çok güzel

Aşırı kanama varmış kromozomda sıkıntı olursa vücut ilaçlara rağmen bebeği tutmuyor diye biliyorum, öyle mi bilinmez tabi. Geride sarılacağı evlatları olması büyük şükür sebebi, ben kaybettiğimde kayıp giden bebeğimin normal doğumda gördüğüm cansız bedeni dışında birşey yoktu geriye kalan.

Benim de hafta sonu pazar günü kanamam oldu böyle çok değil ama yine de korkuyorum yarın doktora gideceğim. Okuyunca benim de içim daraldı. Umarım her şey yolundadır

ahhh seninki çok daha büyük bir acı. ölü doğurmak görmek gömmek (
okudum misafir mi aldın kanaman hiç yoktu yoruldun da oldu dimi.
bence yat dinlen dr a git bak bi allahım kucağımızı doldursun karnımıza kalbimize düşürdü acılarını yaşatmasın şimdi varm başka bebek sadece karnındaki mi kuzum

Ney bir şey bulamadılar, plasenta patolojiye de gitti sonuç çıkmadı. Büyük olasılık enfeksiyon denildi

6-7 saat kanama ve doğum sancısı çektim
kız akıntın varmıydı yoğun şekilde
aynen görümcem o hafta doğurdu
2. bebeğide profla doğurdu sıkı takiple
onunda enfeksiyon sebebi
izmitte müthiş bir dr var pahalı ama sayesinde 2 çocuk yaptı ondan sonra gebelikten dolayı sürekli su geliyordu onun kimse anlamıyordu

Delirella kuzum gülme işareti yanlış olmuş onu koymadım ağlama işareti koydum sakın yanlış anlama

Rabbim kimseye yaşatmasın. Doğuruyorsun, görüyorsun, doğumdan sonra sütün geliyor ama emzirecek bebeğin yok, toprak olmuş...

Bu gebelikten her an bir şey olacak korkusundan bir şey anlamadım zaten hala da yüreğim ağzımda...

İşteyim canım bu kadarcık yorgunluğun kanama yapmasını aklım almıyor. Geçen yıl hiç kanamam Yoktu sonu üzüntülü bitse de...

Haklısın dikkat etmemiz gerekiyor. Yarın doktor ne diyecek bakalım, bir daha tövbe ufaktan da oksa yorulmam

Rutindeki Halim dışında bir durum yoktu. 1 hafta n önce 5. Ayda yapılan detaylı ultrasona girmiştim rapor temizdi her şey yolundaydı.

Şimdi ki gebelik doktorum Prof zaten gittiğim doktor. Ben de araştırdım. Zaten her kontrol vajinal oluyor mutlaka. Karından her şey görünmüyormuş cnm. Geçen yıl ayda 1 giderken bu gebelikte doktor 2 hafta da 1 mutlaka çağırıyor. Son 1 aydın ara kanamadan dolayı her hafta gider oldum ama

yani allah ne derse o desene rabbim ömür versin bu bebeğe ve sana inş.
çok zorr gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…