2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yani allah ne derse o desene rabbim ömür versin bu bebeğe ve sana inş.
çok zorr gerçekten
Öyle canım. Ömürler biçilmiş, biz sadece günü bekliyoruz. Nasibi yokmuş dünyadan lokma yemeye yavrumun. İnşallah bu gebeliğimde bebeğimi bana bağışlar Rabbim...
Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin, mübarek Ramazanda dualarımız kabul olsun inşallah cnm

çok ilginç . altının kadınlık hormonunu artırdığını biliyorum. ondan erkeklere haram. belki onla alakalı olabilir.

zamanla kutlar başta odun oluyorlar dün benimkide kalktı öptü gecesi kutladı 2. 3 kez kutladı hediyede para vereyim sen gönlünce alışveriş yap dedi sanki yapabilirim kendime alem adam asla hediye alamıyor ya
Çok ağrıma gitti herkesin anneler gününü kutladı niye kutlamadın dediğimdede utanmadan sen anne değilsin daha adaysın dedi ne kadar ahmakça bir düşünce

Boşveremiyorum canım işte bu kadar çilesini çekiyorum bide böyle yapınca ağrıma gidiyor bir çiçek alabilirdi onuda geçtim bir kere sarılıp öpebilirdi anneler günün kutlu olsun diye

Haklısın canım da o olayın farkında değil daha. Niyeti kötü değil henüz ortada bebek yoksa anneler günü de yok diye basit mantık sonuçlandırmış. Zaten gebeyiz hassasız farketmiyorlar bazen

Haklısın canım da o olayın farkında değil daha. Niyeti kötü değil henüz ortada bebek yoksa anneler günü de yok diye basit mantık sonuçlandırmış. Zaten gebeyiz hassasız farketmiyorlar bazen
Ben çok yanlış bir evlilik yapmışım bu olaydan anladığım tek şey bu o her şeyin farkında benim beklediğimin gayet farkındaydı

Ben çok yanlış bir evlilik yapmışım bu olaydan anladığım tek şey bu o her şeyin farkında benim beklediğimin gayet farkındaydı
Canım evliliğinizi sen bilirsin tabiki. Bu davranış çok yanlış, kaba bir eylem. Ancak tek bir davranışla tüm evliliği sorgulamak doğru mu bilemiyorum. Senin takdirin. Kadın olarak hassas varlıklarız bir de hamileyiz hormonlar uçmuş :) Bence azıcık sakinleş stres yapıp hamileliğine zarar verme. Trip atmak serbest

Canım böyle düşünüp kendini üzme erkekler gerçekten bazı şeyleri dile bile getirsen yapamıyorlar benim eşim hayatta bana gizli hediye yapamaz illa anlatır belli eder bende sibir olurum ama anladım ki yapısı böyle senin eşin de zamanla anlar daha dikkatli davranır bence

kızlar merhaba gebeliğin 14 haftası içindeyim miğde bulantılarım geçti cok cok az arada bulanıyor onun dışında hamileik belirtisi olarak göğüslerde şişkinlk var sadece onun dışında hiç aşermiyorum ya canım bişey istemiyor normal mi ki acaba

Canım ben hiç aşermedim 2 gebeliktir anormal bir durum yok. Kaldı ki ilk 3 aydan sonra 2. Dönem gebelik semptomlarının azaldığı daha rahat geçen bir dönem.

Çok ağrıma gitti herkesin anneler gününü kutladı niye kutlamadın dediğimdede utanmadan sen anne değilsin daha adaysın dedi ne kadar ahmakça bir düşünce
Canım üzülme ya bosver bebegini üzme sende babalar gününü kutlama atla özel günleri madem. Ama kıza bakma meselesini hic hosgörmedim ben

Canım bende asermedim hic midem bulantım da yok denecek kadar azdı belirti olarak sadece kasık bel ve bacak agrım var. Kızımda aserdim de midem bulantım da feci oldu her gebelik farklı oluyor işte

Hayırlı olsun canım. Üzülme sağlıklı olsunda rabbim erkeğide verir. Şu açıdan düşün kızın yalnız kalmayacak. On sene sonra kanka gibi kol kol gezeceksiniz. Kız evlat evin rahmetidir. Doktor patavatsızlık yapmış sanki biraz.
Sıkma canını. Yaş riski dedigi şey senin yaşından dolayıysa onada takılma. Allah kolaylıgını verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…