2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ozellikle ikili testini devlette yaptiranlar alttan muayenede ediyorlarmi sadece karindan ultrasonlami bakiliyr bilgisi olan varmi..bnm yarin burada yapilacak merk ediyrm nasil bakildigini

Kizlar ozellikle ikili testini devlette yaptiranlar alttan muayenede ediyorlarmi sadece karindan ultrasonlami bakiliyr bilgisi olan varmi..bnm yarin burada yapilacak merk ediyrm nasil bakildigini
Normald gebeliklerde sadece karından. Doğum yaklaşana kadar alttan bakılmıyor cnm

Benimde öyle mide bulantım geçti gögüs ağrım geçti zaten 3 aydan sonra geçiyor genelde bu belirtiler geçmesi güzel bişey sevinmen lazım yani aklına kötü şeyler getirme

Canım nasılsın nasıl oldun
Kuzum yatiyoruz vala hala..yarin ikili test icin randevu vermislerdi bana e yatiyoken bi de dr.lar profken baksinlar diye sesimi cikarmadim..yarin onu yaptirip yollarlar insallah diye umuyorum..yoksa burda acliktan olucem ben oyle kanamam da yok sadece kahve cok aradaa koyu kirmizi..kanama alanin ck buyuk akmamasi anormal diyorlar zatn..bebegim iyi olsun da..cok sagol kuzum sordugun icin

kıyamam ben sana dr da bir alemmiş eyvah ne ya safmı ne boşver onu iki kızı koluna takacağın biri gelmese birini geleceği günleri hayal et ama gönül değişik istiyor ama kız çocuğu inanılmaz tatlı. biliyosun evdeki yavrudan
bu arada kan uyuşmazlığına benim dr takılma dedi iğne falan eskidendi direk doğurursun ilkinde uyuşmazlık oladığı için dedi.
ama senin kızın kanı + di ondan sen takipte kal tabi

Bizdede böyle durum canım inanki bazu günler hatta kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

şükret kuzum benim hala bir tuhaf var tansiyon habire yerlerde

Çok bulanık ben bilemedim :)
Maşallah kuzucuğa canım görüntü pek net değil ama içimden erkek geçti
Doktorda büyük ihtimal erkek dedi ben kız delisi olduğum için kabullenemedim İnşallah yanılır diye attım ama yanılmayacak sanki. Daha çok küçük değildir doktor falan dedim ama ben dedikçe kadın inatla yanılmam oğlan olacak bu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…