2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
16. Haftaya kadar net olmaz. 16 da baktır bir daha şöyle :)

Kuzum saglıklı olsun hiç dert değil gerisi... Ne güzel birbirlerine sırdaş olurlar. İlerde sana destek olurlar... Kac kg aldın toplamda?

ayyy cok fena oldum... ben 2 düşük yaptım ufak haftalarda ona rağmen psikolojim bozuldu. İnan içim parçalandı... Rabbim bir daha yaşatmasın... Hepimizin çekeceği bir şeyler oluyor demek ki bazen neden ben diyorum ama dememek lazım... İnşallah sağlıkla alacagız kucagımıza bu bebeklerimizi. Rabsernur için cok üzüldüm Allah'tan 2 tane bebegi var... Gunde 2 kere ultrasona alıyorlarmıs acaba onun da bir zararı olmus mudur? O kafamı kurcaladı çok...

Y Yesimufuk bence babalar gününde bebeginin agzından hafif sitemkar bir yazı yaz ve güzel bir hediye al ve eşine ver. Utandırmış olursun ve ne kadar üzüldüğünü ve beklenti içinde oldugunu ona ancak bu şekilde anlatabilirsin.
Aksini yaptıgında ilişkiniz o yapmadı ben de yapmayacagım seklinde kısır döngüye girer ve tatsız tuzsuz bir hal alır. Kadın her zaman yapıcı olmalı bence trip atmak surat asmaktansa daha yaratıcı tepkilerle bir şeyleri anlamalarını sağlamak gerekir.
Bir de haddim olmadan dikkatimi çeken ve canımı sıkan bir şey oldu, niyetim asla eleştirmek değil ama hiç doğru bulmadım açıkçası. Eşim bana tayt giydirmiyor yazmışsın. İnan çok üzüldüm. Sen kendi başına bir bireysin, eşinin senin ne giyip giymeyeceğine karışması veya senin buna izin vermen bence bu anneler günü kutlamasından çok daha önemli bir mesele. Bu sadece benim fikrim. Canım önce kendimizi sayacagız ki karşımızdaki de bizi saysın... Haddimi aştıysam binlerce kere özür dilerim. Eşler arasında olan bir anlaşmadır, belki haddim değildir. Ama fikrimi dile getirmeden de duramadım, affet.

Kuzum saglıklı olsun hiç dert değil gerisi... Ne güzel birbirlerine sırdaş olurlar. İlerde sana destek olurlar... Kac kg aldın toplamda?
Kızlar ben aslında kız istiyordum ama dopktor oyle deyince sanki erkek istiyordum gibi oldum. Kızım gibisi yok tabiki.. Kızıma yoldas olur umarım kız olur diyerek geziyorudm ama şimdi garip oldum.

1 kg aldım canım. Ama bu ayıda atlatayım diyordum

Canım seni çok çok iyi anlıyorum hiç bir neden bulunamadan ilk bebeğimi kaybettim. Yan odada bebek sesleri sütüm akarken bekledim ama bak sonra kızımı kucağıma aldım. İnşallah bunları da sağlıkla alacağız.
Hepinize selamlar kızlar.Sessiz takipçinizim bir cinsiyet tahmini ile geldim. 12+3 burda ama bir hafta ilerde gidiyor miniğim. Sizce erkek mi kız mı tahmini olan var mı
Bence erkek

Amin cnm Rabbşm bebeklerimizi korusun. Babamı kaybettiğimde evladı kaybettiğim kadar sarsmamıştı beni ki babamla geçirdiğimiz kaç yılımız nice anılarımız vardı.

Her şerde bir hayır dedik. Rabbim bebeklerimize hayırlısıyla kavuşmamızı, doğurup göğsümüzde koklamayı, nefeslerini duymayı nasip etsin inşallah ❤

Yok vnm ultrason zararsız. Aşırı kanaması varmış. Ultrason kaynaklı değil

Oh şükür canım o kahve leke de gecer inşallah ikili testten de guzel sonuclar alırsın

Canım hic dert etme 1 kg dedigin nedir ki cok da normal bence. Ben de güya hic almıcaktım ilk 4 ay. Ama 14. Haftadayım 2kg almışım bile... saglıksız beslenmedigimiz sürece bence sorun yok. Doktor da ters psikoloji yapmış, hay allahım yani alemmiş doktor da,..

Canım senin troid düşük mü cıkmıstı doktora gitmeyi geciktirmiştin doğru mu hatırlıyorum naptın gittin mi n dedi
Düşük cıkmıstı canım gittim doktora şükür normale dönmüş bir sıkıntı olmaz ilacı bırak dedi doktor ama 2 haftada bir tahlil yaptır dedi kontrol altında tutmak için sagol sorduğun için

Allah mekanlarını cennet etsin. Ben de babamı 18 imde kaybettim... çok acıydı. Acını tahmin bile edemem demek ki
Neyse şimdi guzel düşünücez guzel olacak inşallah

16. Haftaya kadar net olmaz. 16 da baktır bir daha şöyle :)
Haftaya aylık randevumuz var bakalım dönecek miyiz kıza, kendimde altı kız kardeşiz erkek vermemiş Yaradan buna rağmen erkek değil kız istiyorum
Sessiz kalma canım sende katıl erkek bence
Çalışıyorum aksi gibi yoğun da bu ara bide burda konular çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum

Amin kuzum inşallah ben de tadarım gerçekten anneliği, sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…