16. Haftaya kadar net olmaz. 16 da baktır bir daha şöyle :)Doktorda büyük ihtimal erkek dedi ben kız delisi olduğum için kabullenemedimİnşallah yanılır diye attım ama yanılmayacak sanki. Daha çok küçük değildir doktor falan dedim ama ben dedikçe kadın inatla yanılmam oğlan olacak bu dedi.
Sessiz kalma canım sende katıl erkek benceHepinize selamlar kızlar.Sessiz takipçinizim bir cinsiyet tahmini ile geldim. 12+3 burda ama bir hafta ilerde gidiyor miniğim. Sizce erkek mi kız mı tahmini olan var mı
Kuzum saglıklı olsun hiç dert değil gerisi... Ne güzel birbirlerine sırdaş olurlar. İlerde sana destek olurlar... Kac kg aldın toplamda?kızlar günaydın,
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Cumartesi günü doktora gittim bende. İkili testte sadece yaş riski cıktı dedi doktorum. 3 hafta sonra yeniden muayenem var. Kan uyuşmazlığı için sıkı takipde olacagım artık maalesef. Kanaman olursa hemen gel dedi.Cinsiyetinede eyvah kız gibi duruyo dedi. 2. de kız olacak dedi. Ama tam belli değil erkeklerin organları geç iniyo dedi. Ama o da oyle eyvah deyınce garip oldum. Yani ben erkek istiyorum demedimki. Kızımın ne sucu var. Ama bir yandanda üzüldüm nedense. Oğlum olsun istiyormusum galiba.. Kiloda aldım zaten. şimdiden 76 yı gördüm. Sonum ne olacak bilmiyorum.
ayyy cok fena oldum... ben 2 düşük yaptım ufak haftalarda ona rağmen psikolojim bozuldu. İnan içim parçalandı... Rabbim bir daha yaşatmasın... Hepimizin çekeceği bir şeyler oluyor demek ki bazen neden ben diyorum ama dememek lazım... İnşallah sağlıkla alacagız kucagımıza bu bebeklerimizi. Rabsernur için cok üzüldüm Allah'tan 2 tane bebegi var... Gunde 2 kere ultrasona alıyorlarmıs acaba onun da bir zararı olmus mudur? O kafamı kurcaladı çok...Rabbim kimseye yaşatmasın. Doğuruyorsun, görüyorsun, doğumdan sonra sütün geliyor ama emzirecek bebeğin yok, toprak olmuş...
Bu gebelikten her an bir şey olacak korkusundan bir şey anlamadım zaten hala da yüreğim ağzımda...
İşteyim canımbu kadarcık yorgunluğun kanama yapmasını aklım almıyor. Geçen yıl hiç kanamam Yoktu sonu üzüntülü bitse de...
Haklısın dikkat etmemiz gerekiyor. Yarın doktor ne diyecek bakalım, bir daha tövbe ufaktan da oksa yorulmam
Hayırlı olsun canım. Üzülme sağlıklı olsunda rabbim erkeğide verir. Şu açıdan düşün kızın yalnız kalmayacak. On sene sonra kanka gibi kol kol gezeceksiniz. Kız evlat evin rahmetidir. Doktor patavatsızlık yapmış sanki biraz.
Sıkma canını. Yaş riski dedigi şey senin yaşından dolayıysa onada takılma. Allah kolaylıgını verir inşallah.
kıyamam ben sana dr da bir alemmiş eyvah ne ya safmı ne boşver onu iki kızı koluna takacağın biri gelmese birini geleceği günleri hayal et ama gönül değişik istiyor ama kız çocuğu inanılmaz tatlı. biliyosun evdeki yavrudan
bu arada kan uyuşmazlığına benim dr takılma dedi iğne falan eskidendi direk doğurursun ilkinde uyuşmazlık oladığı için dedi.
ama senin kızın kanı + di ondan sen takipte kal tabi
Kızlar ben aslında kız istiyordum ama dopktor oyle deyince sanki erkek istiyordum gibi oldum. Kızım gibisi yok tabiki.. Kızıma yoldas olur umarım kız olur diyerek geziyorudm ama şimdi garip oldum.Kuzum saglıklı olsun hiç dert değil gerisi... Ne güzel birbirlerine sırdaş olurlar. İlerde sana destek olurlar... Kac kg aldın toplamda?
Canım seni çok çok iyi anlıyorum hiç bir neden bulunamadan ilk bebeğimi kaybettim. Yan odada bebek sesleri sütüm akarken bekledim ama bak sonra kızımı kucağıma aldım. İnşallah bunları da sağlıkla alacağız.Rabbim kimseye yaşatmasın. Doğuruyorsun, görüyorsun, doğumdan sonra sütün geliyor ama emzirecek bebeğin yok, toprak olmuş...
Bu gebelikten her an bir şey olacak korkusundan bir şey anlamadım zaten hala da yüreğim ağzımda...
İşteyim canımbu kadarcık yorgunluğun kanama yapmasını aklım almıyor. Geçen yıl hiç kanamam Yoktu sonu üzüntülü bitse de...
Haklısın dikkat etmemiz gerekiyor. Yarın doktor ne diyecek bakalım, bir daha tövbe ufaktan da oksa yorulmam
Bence erkekHepinize selamlar kızlar.Sessiz takipçinizim bir cinsiyet tahmini ile geldim. 12+3 burda ama bir hafta ilerde gidiyor miniğim. Sizce erkek mi kız mı tahmini olan var mı
Amin cnm Rabbşm bebeklerimizi korusun. Babamı kaybettiğimde evladı kaybettiğim kadar sarsmamıştı beni ki babamla geçirdiğimiz kaç yılımız nice anılarımız vardı.ayyy cok fena oldum... ben 2 düşük yaptım ufak haftalarda ona rağmen psikolojim bozuldu. İnan içim parçalandı... Rabbim bir daha yaşatmasın... Hepimizin çekeceği bir şeyler oluyor demek ki bazen neden ben diyorum ama dememek lazım... İnşallah sağlıkla alacagız kucagımıza bu bebeklerimizi. Rabsernur için cok üzüldüm Allah'tan 2 tane bebegi var... Gunde 2 kere ultrasona alıyorlarmıs acaba onun da bir zararı olmus mudur? O kafamı kurcaladı çok...
Oh şükür canım o kahve leke de gecer inşallah ikili testten de guzel sonuclar alırsınKuzum yatiyoruz vala hala..yarin ikili test icin randevu vermislerdi bana e yatiyoken bi de dr.lar profken baksinlar diye sesimi cikarmadim..yarin onu yaptirip yollarlar insallah diye umuyorum..yoksa burda acliktan olucem benoyle kanamam da yok sadece kahve cok aradaa koyu kirmizi..kanama alanin ck buyuk akmamasi anormal diyorlar zatn..bebegim iyi olsun da..cok sagol kuzum sordugun icin
Ederim Canım mutlaka sen naptınhadi bakalım haber et cinsiyeti
Canım hic dert etme 1 kg dedigin nedir ki cok da normal bence. Ben de güya hic almıcaktım ilk 4 ay. Ama 14. Haftadayım 2kg almışım bile... saglıksız beslenmedigimiz sürece bence sorun yok. Doktor da ters psikoloji yapmış, hay allahım yani alemmiş doktor da,..Kızlar ben aslında kız istiyordum ama dopktor oyle deyince sanki erkek istiyordum gibi oldum. Kızım gibisi yok tabiki.. Kızıma yoldas olur umarım kız olur diyerek geziyorudm ama şimdi garip oldum.
1 kg aldım canım. Ama bu ayıda atlatayım diyordum
Düşük cıkmıstı canım gittim doktora şükür normale dönmüş bir sıkıntı olmaz ilacı bırak dedi doktor ama 2 haftada bir tahlil yaptır dedi kontrol altında tutmak için sagol sorduğun içinCanım senin troid düşük mü cıkmıstı doktora gitmeyi geciktirmiştin doğru mu hatırlıyorum naptın gittin mi n dedi
Allah mekanlarını cennet etsin. Ben de babamı 18 imde kaybettim... çok acıydı. Acını tahmin bile edemem demek kiAmin cnm Rabbşm bebeklerimizi korusun. Babamı kaybettiğimde evladı kaybettiğim kadar sarsmamıştı beni ki babamla geçirdiğimiz kaç yılımız nice anılarımız vardı.
Her şerde bir hayır dedik. Rabbim bebeklerimize hayırlısıyla kavuşmamızı, doğurup göğsümüzde koklamayı, nefeslerini duymayı nasip etsin inşallah ❤
Yok vnm ultrason zararsız. Aşırı kanaması varmış. Ultrason kaynaklı değil
Haftaya aylık randevumuz var bakalım dönecek miyiz kıza, kendimde altı kız kardeşiz erkek vermemiş Yaradan buna rağmen erkek değil kız istiyorum16. Haftaya kadar net olmaz. 16 da baktır bir daha şöyle :)
Çalışıyorum aksi gibi yoğun da bu ara bide burda konular çok hızlı ilerliyor yetişemiyorumSessiz kalma canım sende katıl erkek bence
bende yarın sabah 9.15 ikili sonucu çıkmış ona gidicem dr a göstercem ultrasona almaz kesin haftaya acile gidicem bakalımEderim Canım mutlaka sen naptın
Amin kuzum inşallah ben de tadarım gerçekten anneliği, sağlıkla kucağıma alırım bebeğimiCanım seni çok çok iyi anlıyorum hiç bir neden bulunamadan ilk bebeğimi kaybettim. Yan odada bebek sesleri sütüm akarken bekledim ama bak sonra kızımı kucağıma aldım. İnşallah bunları da sağlıkla alacağız.
Bence erkek
oyy masallah. Ben içime doganı söylüyorum... erkek bence :)Hepinize selamlar kızlar.Sessiz takipçinizim bir cinsiyet tahmini ile geldim. 12+3 burda ama bir hafta ilerde gidiyor miniğim. Sizce erkek mi kız mı tahmini olan var mı
Teşekkür ederim hepimizin evlatlarına maşallah Mevlam korusun onları. Bir kişi bile kız demedi nasip böyleymiş napıym kız bebek bana hayal anlaşıldıoyy masallah. Ben içime doganı söylüyorum... erkek bence :)
Israr etsen almaz mı canımbende yarın sabah 9.15 ikili sonucu çıkmış ona gidicem dr a göstercem ultrasona almaz kesin haftaya acile gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?