2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
9 ay karnında taşıyacaksın isim koyma hakkın olsun bir zahmet, daha 6 ayımız var bu konuyu çok fazla dillendirme sona doğru eşininde sevip saydığı bir büyüğünüze anlatıp senden taraf konuşmasını iste. Eşin inatçı anladığım kadarıyla dolaylı yoldan çözmeye çalış. Hoca ismini koymaya geldiğinde fidan ismi Kuranda geçmiyor yıldızı düşük bir isim, şu isim (senin istediğin) daha anlamlı ve çocuk için çok hayırlı olur desin mesela tabi hocayı çağırma kendi akrabanı yollatıp durumu önceden konuşacaksın

Ahh ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan aynı konu şu dakikalarda benin evimdede konuşuluyor. Doktor erkek ihtimalli konuştuğu halde şimdi inşallah kuz olur diyo

O annesini mutlu etmeye çalışıyor annesi tamam dese bişey demez kesinleşsinde bi bakıcam bi çaresine

1/270 cıktı canım, senin kac cıktı?
Oda riskli canım ya,benim ablam 5 yıl önce tam 41 yaşında 1/50 ile sapasağlam bir erkek çocuk doğurdu simdi tüm ailenin maskotu...
Seninki yaştan dolayı riskli çıkmıştır,33 yaşındayım desen inan risksiz çıkacaktı...
Gönlünü ferah tut bu sefer bebişim sağ sağlim doğacak,uykusuz gecelere hazırlık yap sen sadece ❤❤

Kızlar günaydın. Görümcemin yaşı çok olmadığı halde riski çok fazla çıkmıştı ve şimdi okula giden sapasağlam kızı var. Evet ben de olsam nifty de yaptırırdım ama içiniz rahat olsun kızlar. Hatta ben böyle çıkan çok duyduğum için yaptırmayı bile istemiyordum doktor yapalım deyince tamam dedim. Herşey güzel olacak inşallah. Rabbim mübarek günlerde yavruları korusun.

Kızlar Benim 2li sonucuma da bakabilir misiniz
Doktor sadece normal dedi

Eklentiler

• 3A8F37C7-259C-4A97-99F1-CC186012E323.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar hepiniz cansınız. Destek ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de epey araştırdım bakındım ve artık içim daha rahat. Bence de sonuclar iyi cıkacak... iyi düşünecegim... hepimiz ama hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Hep demişimdir hic sorun yaşamadan sağlıklı bir bebek doğuranlar nasıl bir mucize yaşadıklarını bizler kadar anlayamazlar... kıymetli bizim bebeklerimiz...

Sende cansın
Hepimizin her şeyleri tam yoluna girdiğinde şu balayı dedikleri dönemi ağız tadıyla yaşamaya başladığımızda kutlama yapalım kuran okuyalım hatim yapalım sadaka verelim aç doyuralım ya ne bileyim bişi yapalım
Kendimizi de ödüllendirelim
Şükredelim
Çok duygudaşım hamile olduğumu düşündükçe ağlıyorum

Kızlar çok sağolun .. dün migren yine tutar gibi oldu erken yattım korkudan bu sabahta baş ağrım devam ediyor o yüzden cevap veremedim.. gözden kaçırdığım olduysada affedin

Tek tek oludum hepinizden Allah razı olsun çok sağolun❤
Aslında içim tam anlamıyla rahat değil çünkü plasentanın yukarı çıkmama ihtimali çok riskli olabiliyor. Sürekli takipte kalıp nornal doğum zamanımdan önce sezeryana doğum yapmam lazım. Çünkü doğum sancısı, kasılma, rahim açılması gibi durumda ağır kanama olma riski olup benim ve bebeğin hayatı tehlikeye girebilirmiş.

Doktorum büyük ihtimal biraz yukarı çıkacaktır dedi. Bu durumda muhtemelen yine sezeryan olacağım ama en azından biraz daha zamanına yakın doğum yapma şansım olacak

Ama dediğiniz gibi çok şükür sebebini öğrendim ve ne yapmam gerektiğini biliyorum.. kanamam olmasa bile doğuma kadar sürekli dinlenmem ve kendimi asla yormamam gerekiyor. Rahimde kasılma olmaması için.. Son zamanlarıma doğru da takip yaptırıp, gerekirse hastaneye yatıp doktor gözetiminde olacağım sebebini bilmeseydim kanamam durdu diye üzerine düşmezdim.

Kızlar 3 ayrdı doktor inceledi hiç biri de plasentayı söylemedi bana. Kesede kanama alanı yok deyip yolladılar ki bunlar özel doktorlar.
Allah bu gittiğimden razı olsun 20 dk beni inceledi.. sonra rahim maketini aldı eline hem eşime hem bana herşeyi anlattı
Hatta alttan bakmanın şu aşamada kanamayı aktifleştirebileceğini söyledi ve alttan bakmadı zaten üstten herşey gözüküyordu. Ultrasyonda tek tek bize ne neresi hepsinin gösterdi.

Kanaması olan arkadaşlarim lütfen sebebi öğrenin hiç bir kanama sebepsiz olmaz mutlaka bir nedeni vardır.
Mutlaka doktorunuza plasentanın yerini sorun
Kanaması olmayan arkadaslarim sizlerde sorun cunku her zaman kanama olmuyor.. benim 3 ay hamileligim harika gidiyordu sonra uzun bir yuruyus yaptim ertesi gun kanamam oldu
Yürüyüş tetikledi.. derler ya her seyde bir hayr vardır bir yandan dusunuyorum kanamam olmasaydi ben plasentanin yerini bilmeyecektim
Belkide son aylarimda sıkıntı yaşayacaktim

Rabbim hic birinize yasatmasin hepimiz saglikla kuzularimiza kavusuruz insallah
Hic yormayin kendinizi bol bol dinlenin sizde

Kuzum ck sevindm guzel haberlerle gelmene yaa ne guzel cok sukur kuzumm..saglikla buyusun kuzun..
bizimde yarin bakicaklar insallah bnde guzel haberler alirim kanama alani azalmistir..
Çok sevindim.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin dikkat et kendine yorulacak şeyler yapma.
Allah korktuklarından uzak etsin. inşaallah vaktinde sağlıklı kucağına alırsın. olumlu düşünelim inşaallah birşey olmayacak . annesini üzmeyecek kuzum.
Maşallah maşallah. Sen hep iyisini düşün ıyi olsun. Yavrudan önce bol bol dinlen işte en azından nedenini biliyorsun. Dinlen keyfini çıkar.
Ay canım aman bundan sonra kendini yorma Allah korusun ikinizede hiç bişey olmasın dualarım seninle
sağlık doğanlarda cnm yorma kendini dinlen iyi bak bebise

Canim
Canım benim ilk hamileligim boyunca plasenta hep asagidaydi son zamanlarda çıktı yukarı nerdeyse doğuma yakın elim hep kasiklarimdaydi biraz zor yuruyodum önemli olan plansetanin duruş şekli benimki yatay olarak çıkışı kapatmıştı öyle olduğunda çok sıkıntı olmuyor hiç kanamam lekelenmemde olmadı buda büyük ihtimal öyle olucak çünkü aynı ağrıları yaşıyorum şimdiden elim hep karnımın altında sende güzel düşün güzel olsun

L Landscape Kuzum yeni gördüm içini ferah tut hiç korkma.. sende çok iyi biliyorsunki %100 kesin sonucu olan bir test değil bu
Bu yüzden yaptırmayacaktın bile.. o yüzden hiç kafanı takma bebişinde strese girer ❤

Kuzum ya içimi rahatlattın çok sağol ❤ Kaç haftalıkken doğum yaptın bir de sezeryan yöntemiyle mi doğum yaptın

Kuzum ya içimi rahatlattın çok sağol ❤ Kaç haftalıkken doğum yaptın bir de sezeryan yöntemiyle mi doğum yaptın
37.haftada doğum yaptım suyum geldi ama açılma olmadı bebek kanalda olmasina rağmen 12 saat sancinin sonunda sezeryanla doğum yaptım acilmam olsaydı normal doguma engel bir sorun yoktu

canım benim dikkat et kendine çok haklısın hiçbirşey sebepsiz olmaz. Rabbim hepimizin yavrularını sağsağlim bizlere kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…