2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen ya kesinlikle katılıyorummm. Bir oh diyebilecek miyiz? Yani diyecegiz elbet de diyene kadar da eridik...

Dogru diyorsun kuzum, sakince sonuc beklicem.
Sen de o doktoru bırakma, işinin ehli anlaşılan. Önlem vb ne gerekiyorsa zamanında alır, sağlıkla doğuracağız hepimiz.

Kızlar günaydın bu sabah ilk defa aile sağlığı merkezine gittim kan idrar falan verdim. Hemşire hangi vitamini kullandığımı sordu decavit diyince bide monovit d diye bir ilaç verdi. Acaba doktoruma sorup oyle mi kullansam bilemedim. Bu ilacı kullanan var mı?

hehehe çok tatlı ya maşallah erkeğe benzettim bende :)

Aa canim fotofraf baya belirgin..Kacinci haftadasin??Ben de 12. haftada gittim.Benim de boyle bir goruntu cikti.Doktor erkege benziyor ama kordon da olabilir dedi.
14 haftalığım kuzum kamereda gördük resimdede çekti verdi. dr um kızımda temkinkliydi bunda kesin dedi verdi. elime gönderdi :)

bilmem ama eczane bana en iyi vitamin decavit dedi içinde olmayan yok dedi.

Ben yaşadığım birkaç aksilikten sonra o duanın mucizesiyle hamile kaldım bağışladığımız günün ertesi günü bu hamileliğimi öğrendim çok inanıyorum

Tüylerim diken diken oldum
Çok duygulandım
Benim hamileliğimde 5 yılın sonunda oldu şükürler olsun
Çok ağladım çok üzüldüm benle beraber tüm yakınlarımda aynı şekilde
O yüzden şuan ne kadar şükretsem az geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…