Sende cansın
Hepimizin her şeyleri tam yoluna girdiğinde şu balayı dedikleri dönemi ağız tadıyla yaşamaya başladığımızda kutlama yapalım kuran okuyalım hatim yapalım sadaka verelim aç doyuralım ya ne bileyim bişi yapalım
Kendimizi de ödüllendirelim
Şükredelim
Çok duygudaşım hamile olduğumu düşündükçe ağlıyorum
LLandscape
Kuzum yeni gördüm içini ferah tut hiç korkma.. sende çok iyi biliyorsunki %100 kesin sonucu olan bir test değil bu
Bu yüzden yaptırmayacaktın bile.. o yüzden hiç kafanı takma bebişinde strese girer ❤
Dogru diyorsun kuzum, sakince sonuc beklicem.
Sen de o doktoru bırakma, işinin ehli anlaşılan. Önlem vb ne gerekiyorsa zamanında alır, sağlıkla doğuracağız hepimiz.
Kızlar günaydın bu sabah ilk defa aile sağlığı merkezine gittim kan idrar falan verdim. Hemşire hangi vitamini kullandığımı sordu decavit diyince bide monovit d diye bir ilaç verdi. Acaba doktoruma sorup oyle mi kullansam bilemedim. Bu ilacı kullanan var mı?
Kızlar günaydın bu sabah ilk defa aile sağlığı merkezine gittim kan idrar falan verdim. Hemşire hangi vitamini kullandığımı sordu decavit diyince bide monovit d diye bir ilaç verdi. Acaba doktoruma sorup oyle mi kullansam bilemedim. Bu ilacı kullanan var mı?
Aa canim fotofraf baya belirgin..Kacinci haftadasin??Ben de 12. haftada gittim.Benim de boyle bir goruntu cikti.Doktor erkege benziyor ama kordon da olabilir dedi.
Aa canim fotofraf baya belirgin..Kacinci haftadasin??Ben de 12. haftada gittim.Benim de boyle bir goruntu cikti.Doktor erkege benziyor ama kordon da olabilir dedi.
Tüylerim diken diken oldum
Çok duygulandım
Benim hamileliğimde 5 yılın sonunda oldu şükürler olsun
Çok ağladım çok üzüldüm benle beraber tüm yakınlarımda aynı şekilde
O yüzden şuan ne kadar şükretsem az geliyo