Ayy benimki de bu goruntuye cok benziyordu.Benimki de mi erkek acaba??:))Benim doktorum 12 haftalik oldugu icin kesin konusmadi.Ben de diger hafta cuma gidecegim.O zaman belli olur insallah.m14 haftalığım kuzum kamereda gördük resimdede çekti verdi. dr um kızımda temkinkliydi bunda kesin dedi verdi. elime gönderdi :)
ben geçen hafta gittim erkek dedi ama kesin ay sonu derim dediAyy benimki de bu goruntuye cok benziyordu.Benimki de mi erkek acaba??:))Benim doktorum 12 haftalik oldugu icin kesin konusmadi.Ben de diger hafta cuma gidecegim.O zaman belli olur insallah.m
Nasıl canım kime okuyoruz4444 kere okunan duadan mı okusak herkes için
Kalabalığız baya kısa sürede bitiririz
Nasıl canım kime okuyoruz
Kız beni gaza getirmeyin ölecem meraktan zaten ay anam valla erkek çok sevindim :)14 haftalığım kuzum kamereda gördük resimdede çekti verdi. dr um kızımda temkinkliydi bunda kesin dedi verdi. elime gönderdi :)
Ben okurum canım çok güzel düşünmüşsün benceYani burda kaç kişiyiz bilmiyorum
30 kişi olsak hepimiz için sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alma dileğiyle okuyabiliriz
30 kişiye 150 tane gibi düşer ki en fazla 2 günde bitiririz
Ama tam sayı ve okuyacakların listesi lazım
Net erkek kuzum daha da degismez benim oglumun goruntusu de ayni boyleydi bacak arasini cekmisti doktor14 haftalığım kuzum kamereda gördük resimdede çekti verdi. dr um kızımda temkinkliydi bunda kesin dedi verdi. elime gönderdi :)
Bende okurum hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alalım ins.Yani burda kaç kişiyiz bilmiyorum
30 kişi olsak hepimiz için sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alma dileğiyle okuyabiliriz
Ay geçen benim rüyamda bunun aynisiydi:) birebir aynı ya resmen.diyorum ben nasıl doğurdum hiç agrım yok . Doktor diyo açılman olmadı diye normal doğum yapamadın diyo :) ayağa kalkıyorum çok hafif karnım sızlıyordu.buarada benim rüyadan sonra doktor randevum vardı doktorum yüzde 51 erkek dedi.ruyada kız görünce erkek olur derlerKizlar nasil guzel bir ruya gordumm yaa . Dogumhanedeydim bebegimi dogurmusum o kadar guzel bir kiz ki anlatamam. Kukusunu goruyorum hattakizim olmus diyorum sonra kalkiyorum ben normal dogum mu yaptim hic agrim yok benim diorum dumduz yuruyyorum bebegimi kucagima aliyorum fln. Ay gozlerini gorseniz çipil çipil bakiyordu
Aynı şekilde ben de her sabah uyandığımda hatırlayıp şükrediyorum.O yüzden yaparsanız seve seve katılır dua ederim hepimiz içinTüylerim diken diken oldum
Çok duygulandım
Benim hamileliğimde 5 yılın sonunda oldu şükürler olsun
Çok ağladım çok üzüldüm benle beraber tüm yakınlarımda aynı şekilde
O yüzden şuan ne kadar şükretsem az geliyo
Kiz evet bende simdi baktim hamile kadin kiz bebek dogurdugunu gorurse erkek bebek doguracagina isarettir diyorAy geçen benim rüyamda bunun aynisiydi:) birebir aynı ya resmen.diyorum ben nasıl doğurdum hiç agrım yok . Doktor diyo açılman olmadı diye normal doğum yapamadın diyo :) ayağa kalkıyorum çok hafif karnım sızlıyordu.buarada benim rüyadan sonra doktor randevum vardı doktorum yüzde 51 erkek dedi.ruyada kız görünce erkek olur derler
Ay bak merak ettim bende :)bize de haber ver netleşince canım bakalım neymiş ama erkek olsa erken görünüyor ya benimki gibi. Ama ben bir umut kıza döner diye bekliyorum:)Kiz evet bende simdi baktim hamile kadin kiz bebek dogurdugunu gorurse erkek bebek doguracagina isarettir diyorbilmiorum ki olabilir mi acaba 2 hafta var muayeneme cok merak ediyorum vallahi birde daha once de soylemistim muzla emzik verdi birisi onun anlami da ayni erkek bebekti. Ama 12.haftada bir doktor emin degilim kiz olabilir demisti daha cok o yuzden merak ediorum niye surekli anlami erkek bebek olan ruyalar goruyorum ki
hemen git baktır senin baya büyüdü :)))Kız beni gaza getirmeyin ölecem meraktan zaten ay anam valla erkek çok sevindim :)
Ay bak merak ettim bende :)bize de haber ver netleşince canım bakalım neymiş ama erkek olsa erken görünüyor ya benimki gibi. Ama ben bir umut kıza döner diye bekliyorum:)
bende kız gördüm sapsarı çok güzelKiz evet bende simdi baktim hamile kadin kiz bebek dogurdugunu gorurse erkek bebek doguracagina isarettir diyorbilmiorum ki olabilir mi acaba 2 hafta var muayeneme cok merak ediyorum vallahi birde daha once de soylemistim muzla emzik verdi birisi onun anlami da ayni erkek bebekti. Ama 12.haftada bir doktor emin degilim kiz olabilir demisti daha cok o yuzden merak ediorum niye surekli anlami erkek bebek olan ruyalar goruyorum ki
bende ezbere biliyorum okurum ne için okucazzYani burda kaç kişiyiz bilmiyorum
Valla kendimi zor tutuyorum eşime haftaya Salı gidicem dedim ama dayanamıyorum napıcam bilmiyorum yemin ederim çatladım :)))hemen git baktır senin baya büyüdü :)))
erkek benim sıpa hemde hiç edep yok :)
git şimdi çıkar senindeValla kendimi zor tutuyorum eşime haftaya Salı gidicem dedim ama dayanamıyorum napıcam bilmiyorum yemin ederim çatladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?