2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydin kizlar.Sayfalar cok hizli ilerlemis.Testlerle ilgili yazilar var tam anlayamadim.Ben de ikili test yaptirdim sonucu temiz denildi ama icim rahatladi mi hayir..Bebegimi saglikli bir sekilde kucagimda gorene kadar rahatlamayacak.Cunku bu testler bebegin saglikli ya da sagliksiz oldugunu gostermiyor.Risk faktorunu gosteriyor.

Ben esimin arkadaslarinin esleriyle gorustum..Birisinin bebegi 1 aylik.En iyi hastanede,en iyi doktorla dogum yapti ve testlerin hicbirini yaptirmadim dedi..Yanlis cikiyor herkesde dedi.Eltime bebegin down sendromlu dediler kadin 6 ay oldu oldu dirildi.Hamileliginin tadini bile ciakramadi dedi..Digeri ise benim buyuk ogluma ense kalinligi fazla ve burun kemigi yok dediler.Down sendromlu dediler.Aldirmadim ama icim icimi yedi.Hicbir test yaptirma dedi.Bu arada cocugu ben gordum.9 yasinda.Gayet saglikli..Kizlar bu testlere itibar etmeyin..Ben de doktorum yaptir dedi diye yaptirdim..Bol bol dua edelim..Kontrollerimize gidelim ama her doktorun da agzinda bir test..Yaptirma diyeni duymadim..

14 haftalığım kuzum kamereda gördük resimdede çekti verdi. dr um kızımda temkinkliydi bunda kesin dedi verdi. elime gönderdi :)
Ayy benimki de bu goruntuye cok benziyordu.Benimki de mi erkek acaba??:))Benim doktorum 12 haftalik oldugu icin kesin konusmadi.Ben de diger hafta cuma gidecegim.O zaman belli olur insallah.m

Ayy benimki de bu goruntuye cok benziyordu.Benimki de mi erkek acaba??:))Benim doktorum 12 haftalik oldugu icin kesin konusmadi.Ben de diger hafta cuma gidecegim.O zaman belli olur insallah.m
ben geçen hafta gittim erkek dedi ama kesin ay sonu derim dedi
bugün 2 l için gittim kesin dedi.
ultrasona göre 15 hftalık çıkmış bebek baya belirgin belkide seninde erkek
şimdi gitsen belli olur

Kizlar nasil guzel bir ruya gordumm yaa . Dogumhanedeydim bebegimi dogurmusum o kadar guzel bir kiz ki anlatamam. Kukusunu goruyorum hatta kizim olmus diyorum sonra kalkiyorum ben normal dogum mu yaptim hic agrim yok benim diorum dumduz yuruyyorum bebegimi kucagima aliyorum fln. Ay gozlerini gorseniz çipil çipil bakiyordu

Nasıl canım kime okuyoruz

Yani burda kaç kişiyiz bilmiyorum
30 kişi olsak hepimiz için sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alma dileğiyle okuyabiliriz
30 kişiye 150 tane gibi düşer ki en fazla 2 günde bitiririz
Ama tam sayı ve okuyacakların listesi lazım

Ben okurum canım çok güzel düşünmüşsün bence

Bende okurum hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alalım ins.

Ay geçen benim rüyamda bunun aynisiydi:) birebir aynı ya resmen.diyorum ben nasıl doğurdum hiç agrım yok . Doktor diyo açılman olmadı diye normal doğum yapamadın diyo :) ayağa kalkıyorum çok hafif karnım sızlıyordu.buarada benim rüyadan sonra doktor randevum vardı doktorum yüzde 51 erkek dedi.ruyada kız görünce erkek olur derler

Aynı şekilde ben de her sabah uyandığımda hatırlayıp şükrediyorum.O yüzden yaparsanız seve seve katılır dua ederim hepimiz için

Kiz evet bende simdi baktim hamile kadin kiz bebek dogurdugunu gorurse erkek bebek doguracagina isarettir diyor bilmiorum ki olabilir mi acaba 2 hafta var muayeneme cok merak ediyorum vallahi birde daha once de soylemistim muzla emzik verdi birisi onun anlami da ayni erkek bebekti. Ama 12.haftada bir doktor emin degilim kiz olabilir demisti daha cok o yuzden merak ediorum niye surekli anlami erkek bebek olan ruyalar goruyorum ki

Ay bak merak ettim bende :)bize de haber ver netleşince canım bakalım neymiş ama erkek olsa erken görünüyor ya benimki gibi. Ama ben bir umut kıza döner diye bekliyorum:)

Ay bak merak ettim bende :)bize de haber ver netleşince canım bakalım neymiş ama erkek olsa erken görünüyor ya benimki gibi. Ama ben bir umut kıza döner diye bekliyorum:)
ay boyle ruyalar goruyorum hevesli hevesli esime anlattim diorum ki nasil guzel bir kiz dogurdum anlatamam anlamina bakmiş bir kahkahalar atiyor ki anlatamam senin kiz yalan oldu galiba dior hey allahim ya 2 hafta sonra 16 haftalik hatta 17 haftalik oluorum netlesir artik

bende kız gördüm sapsarı çok güzel
ama erkek oldu
hemde hep kız gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…