2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ense 1.84 tü benim. Burun da bayagı büyük olacak aaa sinirlerim boşaldı...

Ay daha o kadar büyük değil ne kuzu ne de rahmimiz :)

Doktoruma öyle cok guveniyorum ki. Eşim aradı az önce görüştüler. Amniyosentez yapmam, riskli dedi. Benim yapımı da biliyor cok pimpirikliyim kafamız rahat devam edelim yola dedi.
İnşallah bu testte sonuçların güzel çıkacak ben inanıyorum içimden öyle geçti nedense insallah iyi olcak herşey canını sıkma dedigin gibi yaştan dolayı öyle cıkmış olabilir testi yaptır için rahat etsin Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ❤❤

Ben hiç anlamıyorum bunlardan burada öğreniyorum hep ama burdan öğrendiğim çok güzel birşey daha var ki ikili tarama sonucu kötü çıkıp iyi sonuçlar elde edenler varmış benim de belki risk faktörü çıkacak bunu bilemiyorum ama Allah büyüktür inşallah sen de güzel haberler alacaksın inanıyorum buna

ay ne guzel hissettiinn tesekkurler canim hayirli evlat olsun insallah

Ense 1.84 tü benim. Burun da bayagı büyük olacak aaa sinirlerim boşaldı...
Ne güzel işte esmer uzun burunlu çok yakışıklı bir kuzenım var benim.Güzel şeyler hayal edelim kuzum annem beni 35 yaşında doğurmuş ve ozamanlar ne test varmış nede başka birşey. Daha yaşına girmedi arkadaşımın ablası 42 yaşında Doğum yaptı çok zeki bir oğlu var neler dediler ama Rabbim korudu. Güzel düşün güzel olsun.Rabbim nasip etmiş sana tutunmuş canından kanından besleniyor yaşıyor kucağına Almatı’da nasip eder inşallah canım benim.

Benim eşim farklı canım Keşke dediğin gibi olsaydı o kadar çok stres yaşadım ki öğrendiğimden beri korkuyorum bişey olacak diye

Benim eşim farklı canım Keşke dediğin gibi olsaydı o kadar çok stres yaşadım ki öğrendiğimden beri korkuyorum bişey olacak diye
Allah korusun iyi düşün iyi olsun Allah kalbindekini versin annesinin adını koyacaksa ve kızın olacaksa eğer iki isim koyun ama bana oğlun olacakmış gibi geliyor. Çünkü ben bunu anladım annesi için eşlerimize ters gittiğimizde hep 1 adım daha ona yaklaştırıyoruz .Kendimize tatlı dille bağlayacağız şimdi hamilelikle cinsel hayatımızda da kopukluklar olunca erkekler bi gevşiyor yoksa daha ağzımıza bakıyor.İnşallah Doğumla beraber bebeğin yüzünü görünce değişecek çünkü senle kopsa onunla kopacak göze alamaz bunu .Biraz tatlı dille git birde Hani hormonlarımdandı işte fln tamam sensin gönlün olsun ama benimde olsun mesela annesinin ismi olsun birde sen koy isim gibi.Yada kaynanana oyna.Şaşırtmaca yap kaynanana iyi olursa birşey olursa seni korur.

Canım benim eşim gerçekten çok farklı normal insanların tam tersi dim ben sana onu geçtim ben baştan beri istiyosan annenin ismini koy dedim zaten annesi kabul etmiyor etmeyincede benim eşim de kabul etmiyor tek isim olacak annemin ismi olacak diyor benim kaynanamda sıkıntılı hamileliğimi duyduğunda Hı hayırlı olsun diyen bir insan niye diye sorduğumda benim oğlum bu durumdayken ben sevinemem diyen bir insan bu durum dediğide maddi sıkıntı kaç kere rica ettim zaten herkes fidan dicek yanına bir isim koyim kurandada tek senin ismin olsun yoksa bu durum boşanmaya kadar gidicek dedim yok diyor istemiyosanız koymaykn oğlunda bunu kabul etmiyor diyorum erkek olacak ben biliyorum diyor konuyu kapatıyor kendi çocuklarına vermemişler anne babalarının ismini bizimkilere koymaya çalışıyorlar eltimede aynısını yapmışlar yazık kız bişey diyememiş

Ay ne diyeyim şu mübarek günde Rabbim görüyor herkesi. Sende yıpratmamaya çalış kendini bebeğini düşün hamileliğinin keyfini çıkarı ona fırsat verme sakın daha çok mutlu gözük utansınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…