Ense 1.84 tü benim. Burun da bayagı büyük olacakBenim yaşım 37 olduğundan yaş için risk 1/250 ama bu testte öncelik bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu bu ölçümler normal ve altı çıktı ise yaşın hiç önemi yok bence. Ense kalınlığı yüksek çıksa yaşımdanda riskim var diyip endişelenebilirdim
Evet kuzum ya.Ama ense kalınlığı iyi çıkmıştı
Amin canım amin. Seninn sonuclar ne zaman gelecek?Bence düşük bi ihtimal kuzum . Inşallah her şey yolundadır ve sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.
Ay daha o kadar büyük değil ne kuzu ne de rahmimiz :)Anladım canım. İçine sindi şimdikuzuyu sıkıştırma
Benim kuzum sağlıksız olabilir diye söylemiyor cinsiyetini
yarın randevum var. Belki söyler.
Deme kuzum yaane dedi doktor. Sonucu bi atsana bize de
Ense 1.84 tü benim. Burun da bayagı büyük olacakaaa sinirlerim boşaldı...
Hiç merak etmeyin sizinde tertemiz çıkcak canım inşallahOhhh cok şükür, aminn darısı bize
İnşallah bu testte sonuçların güzel çıkacak ben inanıyorum içimden öyle geçti nedense insallah iyi olcak herşey canını sıkma dedigin gibi yaştan dolayı öyle cıkmış olabilir testi yaptır için rahat etsin Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ❤❤Doktoruma öyle cok guveniyorum ki. Eşim aradı az önce görüştüler. Amniyosentez yapmam, riskli dedi. Benim yapımı da biliyor cok pimpirikliyimkafamız rahat devam edelim yola dedi.
Ben hiç anlamıyorum bunlardan burada öğreniyorum hep ama burdan öğrendiğim çok güzel birşey daha var ki ikili tarama sonucu kötü çıkıp iyi sonuçlar elde edenler varmış benim de belki risk faktörü çıkacak bunu bilemiyorum ama Allah büyüktür inşallah sen de güzel haberler alacaksın inanıyorum bunaEvet kuzum ya.
Sen yine de dikkat et kuzum.Ay daha o kadar büyük değil ne kuzu ne de rahmimiz :)
Bugün diye düşündük ama çıkmamış. Perşembeye inşallah.Amin canım amin. Seninn sonuclar ne zaman gelecek?
ay ne guzel hissettiinnAllah yardımcın olsun canım.
düşük beli biliyorum kuzum. Ama şaşırdım. Benim de çoğu pantolon düşük bel. Hiçbirini giy(e)miyorum. Kan akışını engeller ve bebek şu an aşağıda daha.
Maşallah yavruna canım. Görüntüden anlayabilen biri değilim ama Ben kız hissettim.
Ne güzel işte esmer uzun burunlu çok yakışıklı bir kuzenım var benim.Güzel şeyler hayal edelim kuzum annem beni 35 yaşında doğurmuş ve ozamanlar ne test varmış nede başka birşey. Daha yaşına girmedi arkadaşımın ablası 42 yaşında Doğum yaptı çok zeki bir oğlu var neler dediler ama Rabbim korudu. Güzel düşün güzel olsun.Rabbim nasip etmiş sana tutunmuş canından kanından besleniyor yaşıyor kucağına Almatı’da nasip eder inşallah canım benim.Ense 1.84 tü benim. Burun da bayagı büyük olacakaaa sinirlerim boşaldı...
Benim eşim farklı canım Keşke dediğin gibi olsaydı o kadar çok stres yaşadım ki öğrendiğimden beri korkuyorum bişey olacak diyeHayır öyle düşünme çünkü erkekler hamilelik sırasında ikinci plana atılma,korku ve sende değişen şeyler ile ilgili endişe duyup panikliyorlarmış. Ve huyları değişiyormuş bence Doğumdan sonra düzelecektir.Hiç üzme kendini azıcık sabretmek lazım sanırım.Bizde ilk haftalar kavga ediyorduk sürekli ben çünkü ilk 3 ay diye pipirikliydim ama anldımkş ben ne kadar korkup telaşlanırsam eşimde geriliyor.
Allah korusun iyi düşün iyi olsun Allah kalbindekini versin annesinin adını koyacaksa ve kızın olacaksa eğer iki isim koyun ama bana oğlun olacakmış gibi geliyor. Çünkü ben bunu anladım annesi için eşlerimize ters gittiğimizde hep 1 adım daha ona yaklaştırıyoruz .Kendimize tatlı dille bağlayacağız şimdi hamilelikle cinsel hayatımızda da kopukluklar olunca erkekler bi gevşiyor yoksa daha ağzımıza bakıyor.İnşallah Doğumla beraber bebeğin yüzünü görünce değişecek çünkü senle kopsa onunla kopacak göze alamaz bunu .Biraz tatlı dille git birde Hani hormonlarımdandı işte fln tamam sensin gönlün olsun ama benimde olsun mesela annesinin ismi olsun birde sen koy isim gibi.Yada kaynanana oyna.Şaşırtmaca yap kaynanana iyi olursa birşey olursa seni korur.Benim eşim farklı canım Keşke dediğin gibi olsaydı o kadar çok stres yaşadım ki öğrendiğimden beri korkuyorum bişey olacak diye
GüzellllKakao yağı ve hindistan cevizi yağı aldım kullanıyorum mustelayi da bunlar bitince alıcam
Allahın izniyle hirbirsey cıkmayacak canım içini ferah tutYa aslında düşününce gercekten hak verdim eşime. Dua edin kızlar nolur bir şey çıkmasın
Senin sonucların da temiz cıkacak inşallah canımNe yazık ki iki hafta
Canım benim eşim gerçekten çok farklı normal insanların tam tersi dim ben sana onu geçtim ben baştan beri istiyosan annenin ismini koy dedim zaten annesi kabul etmiyor etmeyincede benim eşim de kabul etmiyor tek isim olacak annemin ismi olacak diyor benim kaynanamda sıkıntılı hamileliğimi duyduğunda Hı hayırlı olsun diyen bir insan niye diye sorduğumda benim oğlum bu durumdayken ben sevinemem diyen bir insan bu durum dediğide maddi sıkıntı kaç kere rica ettim zaten herkes fidan dicek yanına bir isim koyim kurandada tek senin ismin olsun yoksa bu durum boşanmaya kadar gidicek dedim yok diyor istemiyosanız koymaykn oğlunda bunu kabul etmiyor diyorum erkek olacak ben biliyorum diyor konuyu kapatıyor kendi çocuklarına vermemişler anne babalarının ismini bizimkilere koymaya çalışıyorlar eltimede aynısını yapmışlar yazık kız bişey diyememişAllah korusun iyi düşün iyi olsun Allah kalbindekini versin annesinin adını koyacaksa ve kızın olacaksa eğer iki isim koyun ama bana oğlun olacakmış gibi geliyor. Çünkü ben bunu anladım annesi için eşlerimize ters gittiğimizde hep 1 adım daha ona yaklaştırıyoruz .Kendimize tatlı dille bağlayacağız şimdi hamilelikle cinsel hayatımızda da kopukluklar olunca erkekler bi gevşiyor yoksa daha ağzımıza bakıyor.İnşallah Doğumla beraber bebeğin yüzünü görünce değişecek çünkü senle kopsa onunla kopacak göze alamaz bunu .Biraz tatlı dille git birde Hani hormonlarımdandı işte fln tamam sensin gönlün olsun ama benimde olsun mesela annesinin ismi olsun birde sen koy isim gibi.Yada kaynanana oyna.Şaşırtmaca yap kaynanana iyi olursa birşey olursa seni korur.
Ay ne diyeyim şu mübarek günde Rabbim görüyor herkesi. Sende yıpratmamaya çalış kendini bebeğini düşün hamileliğinin keyfini çıkarı ona fırsat verme sakın daha çok mutlu gözük utansınlar.Canım benim eşim gerçekten çok farklı normal insanların tam tersi dim ben sana onu geçtim ben baştan beri istiyosan annenin ismini koy dedim zaten annesi kabul etmiyor etmeyincede benim eşim de kabul etmiyor tek isim olacak annemin ismi olacak diyor benim kaynanamda sıkıntılı hamileliğimi duyduğunda Hı hayırlı olsun diyen bir insan niye diye sorduğumda benim oğlum bu durumdayken ben sevinemem diyen bir insan bu durum dediğide maddi sıkıntı kaç kere rica ettim zaten herkes fidan dicek yanına bir isim koyim kurandada tek senin ismin olsun yoksa bu durum boşanmaya kadar gidicek dedim yok diyor istemiyosanız koymaykn oğlunda bunu kabul etmiyor diyorum erkek olacak ben biliyorum diyor konuyu kapatıyor kendi çocuklarına vermemişler anne babalarının ismini bizimkilere koymaya çalışıyorlar eltimede aynısını yapmışlar yazık kız bişey diyememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?